• La Castanyada

  castanya-1Tots Sants (o la Castanyada) marca l’entrada de l’hivern, una estació molt dura de passar, en què bona part de la natura sembla que s’aturi; el fred es fa present, la nit s’imposa al dia… Per això, tradicionalment, també es recorden els difunts. En la manera actual de celebrar la Castanyada, encara conviuen aquests dos aspectes: d’una banda hi ha els àpats preparats amb els productes estacionals (panellets, castanyes, moniatos, carbassa, moscatell…) i de l’altra, la commemoració dels difunts.

   

 1. neus

  31 oct. 13
  23:56 #

  Des de la Terra Alta us desitjo que paseu una molt bona nit de castanyada.
  Que aprofitin els panellets, les castanyes i els moniatos.
  Fins dimarts.

 2. Juan Carlos

  06 nov. 13
  12:16 #

  Hola Ramón, t’han arribat els arxius de la “Sortida al Teatre” ?
  Salutacions