• New York o Nova York?

    WA NYFaig aquest comentari a partir d’una pregunta que heu fet a classe, que ja he respost de manera breu. Si esteu interessats a tenir més informació dels criteris que cal seguir per a designar topònims de fora de l’àmbit de la llengua catalana, podeu consultar aquest document de la Universitat de Girona que us enllaço. Em sembla suficient per deixar clars els criteris generals; davant de casos concrets que no apareguin en el document, l’Enciclopèdia ens resol el dubte.

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>