• CINC (Cinema INfantil en Català)

    Aquest cap de setmana comença als cinemes de Catalunya la 18a edició el cicle de Cinema Infantil en Català CINC, organitzat pel Departament de Cultura. En aquesta edició el CINC es programarà a 33 localitats catalanes, entre les quals hi ha Sant Andreu de la Barca, l’Hospitalet de Llobregat i Barcelona.
    L’objectiu del CINC és fer créixer l’oferta de cinema infantil en català existent al mercat i potenciar l’hàbit de veure  pel·lícules en català, gràcies a una programació atractiva, una  política de preus baixos i una oferta que arriba a tot el territori. Des del seu inici, l’any 2001, fins a l’actualitat el cicle ha comptat amb més de 450.000 espectadors.

    Consulta la programació a Sant Andreu de la Barca, l’Hospitalet, Barcelona…

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.