• Inscripcions febrer

  Ara som a mig curs, un període en què es programen activitats quadrimestrals. Us informo d’algunes que us poden interessar:

  Grup de Conversa

  Quina diferència hi ha entre un curs de llengua i un grup de conversa? Mentre que en un curs  es treballen  les habilitats orals i escrites que corresponen al programa (nosaltres, ara, cursem el nivell intermedi) un grup de conversa és eminentment pràctic. Els participants practiquen la llengua, especialment oral. Està adreçat a aquelles persones que ja parlen català, però que troben a faltar un ambient on puguin practicar; o aquelles a qui els falta una mica de pràctica per poder desenvolupar-se en català amb seguretat.

  En aquest moment és oberta la inscripció a un grup de conversa que es farà els dimarts, de 5 a 7 h, a la Federació Obrera. El termini es tanca el dia 17.

  Parelles lingüístiques

  Aquests dies es prepara la segona edició de les parelles lingüístiques, l’objectiu de les quals, també, és facilitar l’ús del català als qui s’hi estan llançant. En aquest cas, s’organitzen trobades entre 2 persones, una de les quals parla català i l’altra vol acabar-lo de parlar. Cada parella acorda el format i els calendaris de les trobades i conversen. En general, es preveuen unes 10 trobades d’una hora de durada.

  Si esteu interessats a participar-hi, com a voluntaris o aprenents, comuniqueu-nos-ho abans del 20 de febrer.

  Més informació

  Certificats oficials de català

  La Generalitat convoca cada any els exàmens oficials de català, que tenen lloc un dissabte del mes de maig o juny. Són exàmens lliures i tothom es pot presentar al nivell o nivells que vulgui; només cal inscriure-s’hi en el període corresponent i abonar la taxa d’examen. Aquest és el període d’inscripció i les dades d’exàmens d’enguany:

  -Període d’inscripció a les proves: del 14 de febrer al 5 de març

  -Previsió sobre les dates d’examen:

         Certificat de nivell bàsic (A2) – 14 de juny

         Certificat de nivell elemental (B1) – 7 de juny

         Certificat de nivell intermedi (B2) – 10 de maig

         Certificat de nivell de suficiència (C1) – 31 de maig

         Certificat de nivell superior (C2) – 17 de maig

   Més informació

   

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.