• De sant Just i Pastor a la Rambla, passant pel Call

  El Miquel proposa data per continuar els itineraris: el dia 9

  Segons la previsió meteorològica, sembla que diumenge vinent, 9, pot ser un dia ben assolellat. Si us animeu, podem fer la continuació de la passejada pel Barri Gòtic.

   Quedarem el diumenge 9 a ¾ de 10 davant de l’estació de Molins per anar amb tren fins a la Plaça Catalunya i caminarem pels carrers visitant Sant Just i Pastor, la plaça Sant Jaume, el Call Jueu, fins a la Rambla.

   Els que hi estigueu interessats, envieu un correu amb el telèfon i el numero d’assistents a:  miquel.hermoso@gmail.com o bé un whatsapp. Per a qualsevol aclariment podeu trucar-me al 609 337 068.

 1. Juan Carlos

  12 març 14
  17:58 #

  Hola col·legues, uns per unes raons i altres per les que siguin, hem deixat penjat al Miquel, així que vull agrair al sr Miquel el seu interès i esforç per mostrar-nos aquests racons de Barcino tant interessants, sobretot que sàpiga del nostre interès per anar-hi de nou, demanar-li que ens prepari un altra sortida quan pugui, a veure si coincidim uns quants per fer la segona visita.
  Estaria bé que el que tingui interès per anar-hi ho digui al bloc, per a que en Miquel vegi que ens interessa i que es faci una idea de com programar la pròxima.
  Gracies Miquel.
  Fins aviat.