• Benvinguts al blog!

  B3

  Estimats alumnes de B3,

  Aquest és el nostre blog, aquí podreu expressar tot el que volgueu! Què us sembla si als comentaris em doneu idees per usar aquest blog i que no li tornin a sortir teranyines? Per deixar un comentari cal deixar el correu electrònic però no es veurà a internet, només el veuré jo! Podeu aprofitar i tafanejar les anteriors entrades. Gràcies! Sou els millors! ;D

  Maria

2 comentaris

 1. Sandra Filgueira

  17 Abr 15
  9:40 #

  Oh, que bonica foto! És molt interessant el bloc. A mi m’agradaria per example conèixer llocs a Catalunya. Si tinc temps avui, redactaré una mini entrada per al bloc amb la meva visita a Castellar de n’Hug perquè els meus companys el coneguin també. Salutacions a tothom!

  Respondre

  1. mmiret

   17 Abr 15
   22:04 #

   Sí! Explica’ns, explica’ns! Vas trobar el forn de llenya? 😉

   Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • mmiret: Sí! Explica’ns, explica’ns! Vas trobar el forn de llenya? ;)
 • Sandra Filgueira: A mi m’agrada la de les Bicicletes, la vaig escoltar també a la radio
 • Sandra Filgueira: Oh, que bonica foto! És molt interessant el bloc. A mi m’agradaria per example conèixer llocs...
 • mmiret: No ho sabia! Però no et preocupis, Ute, a l’estiu segur que els podràs veure i a més a més com que van...
 • Ute: Saps, que hi ha concert de Manel aquest més día 25 de Abril? M’he enterat massa tarde perque les entrades...

Núvol d'etiquetes

Benvinguda cançons costums cuina curiositats Dia de la dona final de curs l'home dels nassos Notícies curioses notícies d'actualitat Optimot Redactem Sant Jordi