RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

12 comentaris

 1. Alina

  28 Oct 12
  22:28 #

  Només una pregunta, l’article quin és?

  Respondre

  1. jsans

   29 Oct 12
   21:23 #

   Alina, t’agraeixo que avisis que no està activitat l’enllaç. Ara ho esmeno.

   Respondre

 2. Laura

  29 Oct 12
  22:45 #

  Hola,

  Ho sento però vaig una mica perduda amb el Twitter! Acabo de obrir-me el compte i he editat el meu perfil però no sé com puc respondre al que es demana… Com ho he de fer?

  Respondre

 3. jsans

  29 Oct 12
  23:12 #

  Laura, escriu un tuit responent la pregunta. Quan obris el teu compte, sota del teu perfil, del comptador de tuits, seguidors i seguint, tens l’espai per escriure la piulada. Has vist l’article que m’havia oblidat d’enllaçar?

  Respondre

 4. Ramon Cuñé

  31 Oct 12
  0:36 #

  Una pregunta: no farem el curs mitjançant el BLOC?? Llavors, perquè farem servir el Twitter??

  Respondre

  1. Benet

   01 Nov 12
   12:23 #

   Ramon ens servirà per respondre dubte de forma ràpida i construir comunitat d’aprenentatge

   Respondre

 5. Olga Fornas

  01 Nov 12
  23:31 #

  Ens hem d’ obrir tots un compte de twitter??

  Respondre

  1. jsans

   02 Nov 12
   1:57 #

   sí, Olga

   Respondre

 6. Núria Teixidó

  02 Nov 12
  15:41 #

  Aix Jaume, gràcies per posar l’enllaç de l’article. Vaig aconseguir donar-me d’alta i mig arreglar el perfil, però em veia incapaç de posar un tuit perquè no m’aclaria amb això de l’etiqueta i l’@…Vaig entrar al bloc de l’ @ultrasonica, però no ho vaig poder trobar. Fins i tot vaig haver de retrobar un amic meu que és informàtic per a que m’ho expliqués.
  En fi, que a l’article hi ha molta més informació i consells dels que em va poder donar el meu amic. Molt útil. Gràcies.

  Respondre

 7. Marta Estadella

  03 Nov 12
  22:32 #

  Jaume, finalment he aconseguit regitrar-me a twiter. Vaig una mica perduda, però tot és començar!!!!!

  Respondre

 8. Gonzalo

  04 Nov 12
  17:59 #

  Ja estic registrat! Una mica perdut però progressant.

  Respondre

 9. Núria

  05 Nov 12
  23:48 #

  Ja he enviat el meu primer tuit!!

  Respondre

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Joan: No a mi també em passa
 • Mateu: Hola, estic fent un treball sobre aquest tema i la en el qüestionari demana perquè Ramon Llull es diu que es...
 • Marcelo: En aquesta unitat he fet les tasques i he assolit el temes que tenia pendents d´altres unitats de cara a...
 • Marcelo: # UNITAT 64 Quin és el marc jurídic del català en el seu domini lingüístic? La constitució espanyola...
 • Marcelo: Tracta d´una narració de Jaume March de la situació amb detall de la seva investidura com a cavaller. El rei...

Núvol d'etiquetes

#dgava12 Anna Codina avaluació inicial categories gramaticals classificació d'enllaços com es descriu una persona com es parla en públic comunitat d'aprenentatge David Álvarez desenvolupar col·lectivament un tema del marc sociolingüístic determinants dubtes del curs fer-se de Twitter Fernando Trujillo funcions sintàctiques genere i nombre del nom i de l'adj. marc jurídic del català Marc sociolingüístic morfologia verbal Patty Smith piular un autoretrat presentacions pronoms de relatiu redacció del text inicial redactar un contracte d'aprenentatge reflexionar sobre el curs repte del curs signes de puntuació signes de puntuació dobles tasca 0.1 tasca 0.2 tasca 0.3 tasca 0.4 tasca 0.5 tasca 0.6 tasques unitat 0 unitat 0 unitat 1 unitat 2 unitat 3 unitat 4 unitat 5 unitat 6 valorar el treball en equip visitar el bloc