RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • Comprovem com estem?

  http://www.flickr.com/photos/50115004@N00/2915742721

  “Si tot això està molt bé, però i la prova què?”, deveu remugar. Doncs no passeu ànsia. Què us sembla si en fem una? Descarregueu-vos-la i no us oblideu de baixar-vos el solucionari per comprovar les respostes.

  Prova DD inicial TARDA

  prova-dd-inicial-tarda-solucionari

  No us desanimeu si en la majoria d’exercicis heu obtingut una puntuació inferior als 3 punts o bé no us heu vist amb cor de fer-ne algun (el de fonètica o el d’anàlisi sintàctica, oi?).  No us ha vingut al cap aquesta escena?

  Potser si ens ajudem entre tots, no serà pas tan difícil ni haurem de suar tant la cansalada.

14 comentaris

 1. Núria Teixidó

  02 Nov 12
  15:47 #

  En general ha anat bastant malament, com era d’esperar, però potser una mica millor del que em pensava.
  Et puc enviar el 2n exercici del marc sociolingüístic i històric de la llengua? (És un resum)
  És que per aquest no hi ha solució.

  1. jsans

   08 Nov 12
   0:41 #

   Núria,

   Ho deixem per a la propera ocasió, si no et sap greu.

 2. Alina

  02 Nov 12
  17:54 #

  Uhm… He fet la prova, però sense tenir en compte ni el resum ni la pregunta sobre el paper de la Cancelleria Reial al no poder autocorregir-les. En total 40 punts a repartir. He aconseguit 20. No sé si alegrar-me o no.

  1. jsans

   08 Nov 12
   0:42 #

   És el primer intent. Ha de ser una radiografia perquè al final us pugueu valorar si heu progressat o no.

 3. Vanessa

  02 Nov 12
  21:45 #

  La fonètica és una assignatura oblidada i hauré d’estudiar de valent aquesta part…

 4. Toni

  03 Nov 12
  18:14 #

  He fet la prova i realment m’he adonat del camí llarg, difícil i en pendent que tinc per davant i si aconseguir el desitjat certificat. La fonètica millor del que m’esperava, la gramàtica i el lèxic bastant bé, però els pronoms febles i la sociolingüística i la història de la llengua per plorar.

  La evidència m`ha dit que tinc molta feina en els propers mesos…

 5. Martha

  03 Nov 12
  22:15 #

  Uuuuiiiiiiiii! tinc el camí ple d’obstacles. Millor saber-ho ara i no pas més endavant.

 6. Marta Estadella

  03 Nov 12
  22:42 #

  Com les meves expectatives de la prova eren bastant dolentes, al fer la prova m’he adonat que no estic tant malament, encara així tinc un llarg camí durant el curs…Com fem per corregir el resum?

 7. Olga Fornas

  04 Nov 12
  12:07 #

  He revisat la prova i he vist dos punts negres sobretot que són la fonètica, que no practico fa molt de temps i que tinc oblidada i els pronoms febles. Suposo que ho anirem treballant?

 8. Neus

  04 Nov 12
  18:59 #

  He fet quasi bé tota la prova i m’ha recordat el tràngol que vaig passar al fer-la avans de l’estiu…arghhh!! la mateixa sensació…i més o menys els mateixos resultats! haig d’estudiar més i posar-me les piles!

 9. Ferran

  06 Nov 12
  23:49 #

  He finalitzat la prova i he comprovat que hem falta mooolt per posar-me al dia, sobretot fonètica i sintàctica.

 10. Benet

  07 Nov 12
  9:24 #

  He fet la prova i m’adono que tinc una mica oxidada la fonètica

 11. laia

  07 Nov 12
  22:01 #

  Bona tarda.
  Després de realitzar la prova crec que em cal tornar a agafar antics apunts i fer un respàs…perquè hi ha coses que haig d’aprendre però d’altres que he oblidat…així doncs, a fer memòria!!

 12. jsans

  08 Nov 12
  0:47 #

  Família,

  Que en sou de tràgics!! M’he donat la idea del projecte per a la propera unitat: muntarem una tragèdia catalana. Aneu-vos pensant possibles rols o personatges!! Ep, és broma.

  Com la primera tasca, és una radiografia. Sabem on hem d’arribar, però hem de conèixer el nostre punt de partida. Això us servirà per valorar el vostre procés. Per tant, és normal aquests resultats.

  Ah, aneu traient-vos les males sensacions. Ja veureu que amb paciència, constància i confiança aprendreu. És el que li van dir una companya el primer dia de xinès. I ja va pel segon curs.

  Si no us sap greu, tot l’apartat de marc sociolingüístic, el deixeu en repòs perquè ja l’anirem fent.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Joan: No a mi també em passa
 • Mateu: Hola, estic fent un treball sobre aquest tema i la en el qüestionari demana perquè Ramon Llull es diu que es...
 • Marcelo: En aquesta unitat he fet les tasques i he assolit el temes que tenia pendents d´altres unitats de cara a...
 • Marcelo: # UNITAT 64 Quin és el marc jurídic del català en el seu domini lingüístic? La constitució espanyola...
 • Marcelo: Tracta d´una narració de Jaume March de la situació amb detall de la seva investidura com a cavaller. El rei...

Núvol d'etiquetes

#dgava12 Anna Codina avaluació inicial categories gramaticals classificació d'enllaços com es descriu una persona com es parla en públic comunitat d'aprenentatge David Álvarez desenvolupar col·lectivament un tema del marc sociolingüístic determinants dubtes del curs fer-se de Twitter Fernando Trujillo funcions sintàctiques genere i nombre del nom i de l'adj. marc jurídic del català Marc sociolingüístic morfologia verbal Patty Smith piular un autoretrat presentacions pronoms de relatiu redacció del text inicial redactar un contracte d'aprenentatge reflexionar sobre el curs repte del curs signes de puntuació signes de puntuació dobles tasca 0.1 tasca 0.2 tasca 0.3 tasca 0.4 tasca 0.5 tasca 0.6 tasques unitat 0 unitat 0 unitat 1 unitat 2 unitat 3 unitat 4 unitat 5 unitat 6 valorar el treball en equip visitar el bloc