RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

14 comentaris

 1. marta Estadella

  12 Feb 13
  13:32 #

  He fet la prova i trobo que els pronoms febles els porto bastant malament. En canvi la fonètica l’he assolit.

 2. Benet

  07 Mar 13
  23:06 #

  Destacar que la fonètica ha anat força bé, el lèxic una mica justet, hauré de fer una mica més d’estudi

 3. Raquel Abellón

  08 Mar 13
  12:52 #

  He fet la prova i el que porto més fluix és la fonètica, sense oblidar la sorpresa que m’ha causat la dificultat que he tingut en trobar alguns sinònims. Crec que ara mateix necessito més temps…

 4. Laura

  09 Mar 13
  17:32 #

  He fet la prova i m’ha anat bastant bé, el que m’ha anat pitjor han sigut els pronoms febles i l’anàlisi de les funcions sintàctiques. 😀

 5. Rebeca

  10 Mar 13
  17:59 #

  Realitzant la prova m’adono que tinc nocions dels temes que hem donat però que encara em falta molt per fer un bon examen.
  El que més em costa són els sons fonètics perquè al no ser catalano-parlant em costa més diferenciar-los.

 6. Manoli Carmona

  10 Mar 13
  18:04 #

  Els exercicis que m’han anat millor de la prova són els de la transcripció fonètica, el d’indicar la forma adequada dels verbs i els dels pronoms (febles i relatius). El que haig de repassar més és el tema del marc sociolingüístic i les funcions sintàctiques.

 7. Vanessa

  10 Mar 13
  21:11 #

  Els pronoms febles i els verbs força bé. Cercar sinònims m’ha semblat més difícil del que m’imaginava, però crec que ho he superat. Ara bé, la fonètica encara em costa (reconec que no l’he estudiada a fons…).

 8. Pilar

  10 Mar 13
  22:10 #

  M’ha anat bé fer la prova per veure com vaig més o menys. La veritat que porto uns apàrtats millor que uns altres. Això si, m’he adonat que encara tinc molta feina per fer.

 9. Alina

  11 Mar 13
  0:14 #

  La fonètica no ha estat tan desastre com em pensava (meitat i meitat) i de la resta d’apartats només he tingut un o dos errors. Excepte en els pronoms febles i en els dialectes on no he respost bé a menys de la meitat.
  Pel que fa a l’exercici 7, encara que entengui el significat de les paraules i cregui conèixer sinònims… doncs resulta que en la majoria de casos no es troben al solucionari.

 10. Olga Fornas

  11 Mar 13
  0:37 #

  He fet la prova i m’he adonat que ja em puc posar les piles.

 11. Neus

  11 Mar 13
  0:40 #

  Vaig una mica peix de fonètica, la resta bastant bé.

 12. Marcelo

  11 Mar 13
  0:49 #

  He fet la prova i tinc mancançes en funcions sintàctiques i pronoms febles, la resta bastant be.

 13. Toni

  11 Mar 13
  23:55 #

  Ja he fet la prova i el que porto més fluix són els pronoms febles, però tin feina per fer. He d’aprofitar el temps que falta fins l’examen.

 14. Núria Teixidó

  12 Mar 13
  3:38 #

  Els verbs i els pronoms m’han anat força bé, tot i que s’ha de millorar. Els plurals ja fa dies que els vaig treballar i els he oblidat una mica, em cal repassar-los. La fonètica i el marc sociolingüístic de la llengua un desastre! sóc molt conscient que em cal estudi en aquestes àrees. També em cal treballar força l’anàlisi sintàctica. El tema dels sinònims també ha anat força malament, però no se pas com ho milloraré això…

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Joan: No a mi també em passa
 • Mateu: Hola, estic fent un treball sobre aquest tema i la en el qüestionari demana perquè Ramon Llull es diu que es...
 • Marcelo: En aquesta unitat he fet les tasques i he assolit el temes que tenia pendents d´altres unitats de cara a...
 • Marcelo: # UNITAT 64 Quin és el marc jurídic del català en el seu domini lingüístic? La constitució espanyola...
 • Marcelo: Tracta d´una narració de Jaume March de la situació amb detall de la seva investidura com a cavaller. El rei...

Núvol d'etiquetes

#dgava12 Anna Codina avaluació inicial categories gramaticals classificació d'enllaços com es descriu una persona com es parla en públic comunitat d'aprenentatge David Álvarez desenvolupar col·lectivament un tema del marc sociolingüístic determinants dubtes del curs fer-se de Twitter Fernando Trujillo funcions sintàctiques genere i nombre del nom i de l'adj. marc jurídic del català Marc sociolingüístic morfologia verbal Patty Smith piular un autoretrat presentacions pronoms de relatiu redacció del text inicial redactar un contracte d'aprenentatge reflexionar sobre el curs repte del curs signes de puntuació signes de puntuació dobles tasca 0.1 tasca 0.2 tasca 0.3 tasca 0.4 tasca 0.5 tasca 0.6 tasques unitat 0 unitat 0 unitat 1 unitat 2 unitat 3 unitat 4 unitat 5 unitat 6 valorar el treball en equip visitar el bloc