RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • Com ha anat la unitat 6?

  Cal que valorem com ha anat aquesta unitat.  Escriviu un comentari valorant com us ha anat aquesta unitat. Podeu respondre les preguntes habituals  o bé relatar la vostra experiència. Com us vagi més de gust!

   

  • Apunteu un objectiu o un contingut que heu assolit i un altre que us costa o no l’enteneu del tot.
  • Teniu fins al 12 de maig per obtenir 0,5 punts. 

   

   

13 comentaris

 1. Raquel Abellón

  08 May 13
  12:14 #

  Durant aquesta unitat a través de Google ens hem posat en contacte amb tots el membres de grup, cadascun de nosaltres a fet una part i la hem compartit , també ens hem comunicat a través de missatges de correu per qualsevol dubte o consulta.
  A anat força bé el procés de comunicació entre els companys ha estat molt fluida, vaig escollir el tema d’analitzar oracions ja que considerava que anava fluixeta, i espero obtenir els resultats esperats .Com sempre jo i les noves tecnologies no ens entenem prou bé i com ja em va succeir amb la poesia, he tingut alguna dificultat però al final l’he aconseguir fer tot i que no m’agrada parlar en públic fer el vídeo ha estat força divertit.
  Desitjo que m’hagi servit per trencar el gel i el dia de la prova em surti molt i molt bé.

 2. FERRAN

  10 May 13
  17:46 #

  Aquesta unitat vaig triar el grup de les oracions subordinades adverbials perquè trobo que juntament amb les grafies ( que això ja és crònic ) es el que porto més fluix, en quan al grup he trobat molta col•laboració per part de tots els components.

 3. Benet

  11 May 13
  9:41 #

  En aquesta unitat he triat el tema de la derivació.
  La veritat és que h anat força bé.
  El treball en grup ha estat fluït, suposo perque portem ja unes quantes unitats treballant junts.

 4. Marc Sau

  11 May 13
  12:53 #

  Aquesta unitat ha anat bastant bé. D’aspecte positiu ressaltaria el full de ruta que hem elaborat que és força aclaridor, i de negatiu, potser el tema del marc sociolingüístic que no hi ha hagut gaire comunicació per posar-nos d’acord amb els punts que elaboraríem cadascú.
  Com a contingut assolit destaco casi tot el tema de la derivació, tot i que hi ha alguna paraula que em costa derivar i puc tenir algun problema.

 5. Pilar

  12 May 13
  12:06 #

  Aquesta unitat vaig triar les perifrasis verbals, ja que era un tema que no portava bé.
  La comunicació entre tots els membres del grup ha estat bona (es nota que ja tenim pràctica).
  Respecte al contingut de la unitat crec que no m’ha anat gaire bé. Les tasques perfectes. Per una altra banda el contingut és cada cop més complicat. Tot i així no perdo l’esperança.

 6. Alina

  12 May 13
  17:51 #

  En aquesta unitat he triat l’anàlisi d’oracions perquè sempre m’oblidava de l’existència d’algunes funcions sintàctiques. Ja no.
  Els recursos que he fet servir són els de sempre. I sobre qui i com em poden ajudar, també com sempre.

 7. Olga Fornas

  12 May 13
  23:49 #

  El treball en grup d’ aquesta unitat ha estat molt dinàmic i ben consensuat. El tema que he triat ha estat interessant i he après coses noves. Espero que tots tinguem sort.

 8. Manoli

  12 May 13
  23:53 #

  La veritat és que en aquesta unitat m’he dedicat més a les tasques del bloc que no pas a les activitats que havíem de fer després de l’elaboració dels fulls de ruta. L’elaboració del vídeo m’ha ocupat bastant de temps.

  Crec que he assolit bastant bé el tema de les derivacions i el de les oracions subordinades adverbials. M’he adonat una mica tard (com va apuntar la Vanessa) que no hi havia penjat el full de ruta de les perífrasis verbals i encara m’ho haig de mirar. D’altra banda, el tema del marc sociolingüístic m’ha semblat una mica “pesat”.

  He utilitzat els mateixos recursos que a la resta d’unitats (fulls de ruta, llibre de Castellnou, recursos d’Internet…)

 9. Vanessa

  13 May 13
  8:30 #

  Aquesta unitat m’ha passat molt ràpid (suposo que s’acosta el final…). La construcció del full de ruta va ser àgil; val a dir que els companys/es ho han posat fàcil!
  Pel que fa els continguts assolits, crec que he avançat en el marc sociolingüístic i, per contra, continuo tenint algun dubte en la combinació de pronoms.

 10. Núria González

  13 May 13
  10:04 #

  Durant aquesta unitat vaig fer el full de ruta del marc jurídic del català, temàtica que m’ha resultat molt interessant; Val a dir que no he tingut contacte amb cap membre del grup, dedueixo que han deixat el curs i, per tant, no hem pogut desenvolupar el tema col·laborativament.
  He tingut dificultats a l’hora de fer l’activitat del vídeo.
  Si penso en l’examen, la part que més neguit em crea és l’expressió oral. Noto molta diferència en el meu nivell d’expressió escrita respecte l’oral.
  Finalment he aprofitat aquesta unitat per repassar la substitució pronominal perquè vaig fer proves d’examen i no resolia amb èxit aquest tipus d’exercici.

 11. Marta Estadella

  13 May 13
  14:49 #

  No he pogut abans escriure el comentari, ja que pel video se’m va penjar el ordinador.

  Considero que aquesta unitat ha sigut bastant fácil. El full de ruta ha sigut correcte i les acitivitats ham estat molt profitoses.
  Vaig tenir molt problemes per realitzarel video. Finalment vaig poder descarregar-me un altre programa. No ha quedat com m’hagués agradat.

  Jo estic amb la Núria. El tema dels pronoms febles no l’he acabat d’assolir.

 12. rebeca

  15 May 13
  21:47 #

  En la unitat 6 m’ha tocat treballar el tema de les perífrasis verbals, no ha estat difícil perquè cada vegada hi ha més coordinació entre els companys cosa que facilita la feina, encara que jo vagi una mica perduda.
  El vídeo no ho vaig fer degut a la gran dificultat que tenia i vaig preferir emprar el temps en estudiar el temari que no pas en aprendre com es feia.

 13. Marcelo

  22 May 13
  17:03 #

  En aquesta unitat he fet les tasques i he assolit el temes que tenia pendents d´altres unitats de cara a l´examen final.
  He tingut problemes amb el video pero finalment ho he aconseguit.
  Cada dia queda menys….

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Joan: No a mi també em passa
 • Mateu: Hola, estic fent un treball sobre aquest tema i la en el qüestionari demana perquè Ramon Llull es diu que es...
 • Marcelo: En aquesta unitat he fet les tasques i he assolit el temes que tenia pendents d´altres unitats de cara a...
 • Marcelo: # UNITAT 64 Quin és el marc jurídic del català en el seu domini lingüístic? La constitució espanyola...
 • Marcelo: Tracta d´una narració de Jaume March de la situació amb detall de la seva investidura com a cavaller. El rei...

Núvol d'etiquetes

any Espriu article d'opinió avaluació medial categories gramaticals com es descriu una persona com es parla en públic David Álvarez desenvolupar col·lectivament un tema del marc sociolingüístic determinants dietari d'aprenentatge documentar-se sobre un tema escriure un tuit Fernando Trujillo funcions sintàctiques funcions sintàctiques dels pronoms de relatiu genere i nombre del nom i de l'adj. història de la llengua i proposar arguments en contra la varietat estàndard i els usos lingüístics llegir un poema en veu alta marc jurídic del català Marc sociolingüístic morfologia dels pronoms de relatiu morfologia verbal piular un autoretrat presentar un pla de text pronoms de relatiu publicar la versió final d'un text publicar la versió final del text requisits del resum resumir un text signes de puntuació signes de puntuació dobles tasques de la unitat 4 tasques de la unitat 5 unitat 0 unitat 1 unitat 2 unitat 3 unitat 4 unitat 5 unitat 6 valorar el treball en equip valorar la unitat 4 ús del guionet