1 comentari

  1. jose luis

    27 Nov 12
    14:52 #

    hola soc el josep lluis,el comentari del meu company es el seguent: te cinquanta i sis anys, viu amb el seu marit i la filla petita de vint-i-cinc any,viu en cerdanyola, et lleva a les vuit de la mati, esmorza i fa la fai-na de la casa i va prende un cafe amb les seves amics, dina amb el seu marit y la seu filla, a la tarda despres de dinar fa una petita migdiada,dilluns i dimecres de cinc set va a catala i dimars i dijous va a passegar,sopa en la seva casa amb el seu marit, despres ve una estona la tele i va a dormir a 2/4 de dotze ,normalment va a comprar dues vegada a la semana,tots les dias parla amb la seva mare, no toque mai el piano.

    Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!