1. julieta

  25 Feb 13
  21:23 #

  hola soc la julieta!! cada dia em llevo a dos quart de nou de la mati, esmorzu una torrada amb cafe y porto al gos a passajarr, despres vaig a fer la campra de la semana cuando torno dino que tenim ub menu semanal i cada dia manjo algo diferen, a la tarda despres de verenar vaig al gimnsas i cuando torno a casa em duxo, sopo a las 8 y torno a passajar al gos sem pre con la meva parella, mirem una estona la tv y em vaig a durmir fin a las 12.

  Respondre

 2. Flor

  10 Mar 13
  22:53 #

  Hola Sòc la Flor. Cada dia m’aixeco a les nou del mati, esmorzo un got de llet i unes galetes integrals, quan acabo faig la neteja del pis, rentar els plats, escombrar, fregar y netejar les habitacions i els banys, quan acabo vaig a dutxar-me per anar a la compra, quan torno faig el menjar i desprès faig exercici mentre veig la tele, a la tarda em vaig a fer una passejada i torno a les set de la tarda per fer el sopar i esperar a la meva parella per sopar junts i desprès ens anem a la sala-menjador a veure una peli i finalment al llit a les dotze i mitja de la nit aproximadamet a dormir.

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!