1. Denya Salgado

    22 abr. 13
    16:57 #

    Aquesta foto es la segona part de la nostra cartulina…..

    El nostre slogan diu “PARLAR CATALA T’OBRIRA LA PORTA PER DESCOBRIR EL TRESOR DE CATALUNYA”. Creiem que molta gent que visita Barcelona cree coneixer Catalunya parque coneix el mes turistic o les cosas mes populares de Catalunya, per example El Barca, La Sagrada Familia, Els Castellers, Ferran Adrien, Montserrat, etc… pero no saben que Parlar el Catala t’abre la porta per descobrir la veritable anima de Catalunya, el seu tresor, que son els llocs que pot ser no son molt turistics o molt coneguts pero son dignos de veure, la seva cultura, les sevas costumbres i no podia faltar la seva gastronomia, pero sobre tot pensem que la riquesa de catalunya es la gent i la seva llengua. Esperem i els agradi!!!

    Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!