1 comentari

  1. Fabiola Vivas

    26 Mai 13
    21:57 #

    Tequeños:
    Ingredients:

    2 Tasses de farina de blat
    5 cullerades de mantega
    1 ou
    1/2 cullerades de sucre
    5 cullerades d’aigua freda
    1/2 kg. de formatge blanc semidur, tallat en tires de 5x1x1cm
    abundant oli de gira-sol
    paper absorbent

    Preparació:

    cal col.locar la farina en forma de corona sobre una taula. Es col.loca en el centre de la farina la mantega i l’ou.
    cal barrejar la sal i el sucre amb l’aigua.
    Es paste, afegint progressivament l’aigua, fins que es formi una barreja suau, uniforme, que no s’enganxi als dits ni a la taula.
    S’uneix tota en una bola. Cal aplanar la paste amb un corro, fins que quedi com una tela de 1/2 cm de paste.
    Cal tallar la paste en tires de 1,5cm d’ample i 15 cm de llarg. Amb les cintes de paste s’enrotllen els trossets de formatge, d’extrem, assegurant-se que el formatge quedi ben cobert.
    En una paella amb abundant oil de gira-sol, es fregeixen els tequeños a foc mitja fins que daurin.
    Es retiren amb una escumadora i es col.loquen sobre paper absorbent per eliminar l’exces de greix.

    Consells:
    En lloc de tires de paste es poden tallar quadrats de 7cm per embolicar el formatge (que es col.loca en forma diagonal) abans de col.locar les tires de pasta i aixi no se sortira el formatge durant la coccio.

    Els tequeños estan presents en totes les festes dels veneçolans

    Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!