1. Amparo Atencia I3

  02 febr. 11
  18:45 #

  Hola,

  Els tres primers punts del meu contracte els he aconseguit, encara que ha estat amb prou esforç per tenir que portar varies coses importats totes alhora.
  Un objectiu prou important per mi és tenir més confiança al parlar en català, encara que reconec que em poso molt nerviosa, perquè no tinc la suficient fluïdesa verbal. Espero, mica en mica, arribar a aquesta fita.
  El quart punt i definitiu APROVAR, desitjo també haver-ho aconseguit.

  Amparo Atencia I3

 2. Albert

  03 febr. 11
  18:45 #

  El meu compromís estava format per dues parts. La primera, no s’ha aconseguit del tot, ja que parlava del fet de poder realitzar tortes les aportacions al bloc.
  Com vaig dir en el meu compromís ,la feina de vegades fà que passin els dies i els comentaris al bloc no es possin al dia.
  Referent al segon compromís, s’ha pogut assolir.
  Ara encara queda més feina a fer,la continuitat i l’aprenentatge dia a dia.

  Sort!!!!!! Companys.

  Albert S-3

 3. Martin I2

  03 febr. 11
  18:45 #

  Hola amics!!!!
  La veritat és que estic molt content i satisfet amb la feina que he fet. Un dels meus objetius era aprendre a explicar-me i escriure correctament. Penso que el nivell que he assolit és correcte. Per altre banda crec que he trobat a faltar un apartat de la parla entre professors i alumnes, crec que seria molt bo si en el curs següent es poguessi afegir aquest apartat d’unes hores de converses.
  També voldria agraïr la disponibilitat del tutor per l’ aclariment dels dubtes així com demanar disculpes si a algú l’he pogut molestar amb cap comentari.
  Companys us desitgo molta sort i espero tornar a veure-us en el proper trimestre.
  Fins aviat!!!!
  Martin I2

 4. Lidia Ibor

  04 febr. 11
  18:45 #

  Hola a tothom,

  Penso que tot el que vaig prometre dies enrere ho he aconseguit i la veritat és que n’estic molt contenta. Vaig comentar que estudiaria 5 hores setmanals i ho he complert, tots els dubtes que he tingut li he comentat al tutor. A sovint he realitzar una visita al blog i he deixat els comentaris corresponents. He complert els terminis de les activitats de síntesi, encara que de vegades pels pèls i sobretot he fet tot el que he pogut per complir el meu contracte.
  Espero que serveixi per alguna cosa …

  Lidia Ibor S3

 5. Óscar S2

  04 febr. 11
  18:45 #

  Hola de nou,

  En quan als compromisos que vaig suggerir, considero que en línees generals els he complert:
  Respecte a l’entrega de la documentació requerida dins dels terminis pautats, reconec que m’he endarrerit en alguna tasca, tot i que agraeixo la flexibilitat del curs en aquest punt. Encara que no puntués, per mi el més important és fer la feina, encara que fos una mica més tard.
  En referència a la semàntica i ortografia utilitzada als escrits realitzats, he tingut molta cura en les revisions realitzades. Amb aquest compromís he intentat ser bastant exigent.
  He respectat al 100% els següents punts: no utilització dels comentaris, tan del tutor, com dels companys de curs, penjats en la web, per altres usos i/o altres publicacions, que estiguin fora de l’àmbit d’aquest curs de català, i la no utilització d’opinions als comentaris que puguin faltar al respecte als altres companys i/o tutor.

  Salutacions,
  Óscar S2

 6. Isabel Torres S3

  04 febr. 11
  18:45 #

  He revisat els compromisos adquirits al inici del curs i estic molt satisfeta d’haver assolit la majoria d’ells:

  1- Totes les tasques les he presentat en el termini establert, encara que de vegades ha estat en el límit del termini donat.
  2- Encara que en alguns casos m’ha costat més que en d’altres m’he esforçat en participar de forma activa a totes les tasques proposades.
  3- He utilitzat de forma adequada els recursos que ens han proporcionat durant el curs, tot i que podria haver tret més profit d’alguns d’ells.
  4- he mantingut en tot moment una posició de respecte per la feina dels meus companys

  A més a més he comprovat que la meva tècnica per desenvolupar textos escrits a millorar força, amb el que puc dir que he assolit el objectiu principal d’aquesta prova pilot.

  Isabel Torres
  Nivell S3

 7. peter hone S3

  04 febr. 11
  18:45 #

  Hola,
  Creia que havia escrit un contracte d’aprenentatge massa ambiciós, però, gràcies a la vigilància ferotge de les meves filles, he pogut complir amb quasi tots el meus compromisos.

  Assolits:

   Una dedicació mínima de vuit hores setmanals incloent-hi tres hores destinades a solucionar les mancances detectades.
   Lectura de tres llibres abans del final de curs.
   Crear un diccionari personalitzat de vocabulari.
   Entregar tots els treballs a temps.

  Resta pendent:

  X Intentar controlar el meu humor anglès…

  Encara em queda molt per fer, però he notat certa millora.

  Peter Hone S3

 8. Cristina Sanjurjo S1

  05 febr. 11
  18:45 #

  Hola,
  En general, jo he assolit els compromisos que em vaig marcar en el pacte.

  He fallat una mica pel que fa a les hores d’estudi, en un inici em vaig marcar dedicar de 3 a 5 hores setmanals, i per un motiu o per un altre més aviat han estat 3 que 5. M’hauria agradat poder dedicar-me més.

  Per la resta de compromisos estic satisfeta; he fet i entregat totes les tasques dins de termini, he consultat sovint el bloc, i crec haver estat respectuosa amb tothom al fer els meus comentaris (almenys aquesta ha estat la intenció).

  I tot i que no vaig posar com a compromís el d’aprovar, espero haver aconseguit aquesta fita, i també ho desitjo per tots els companys/es que heu participat, estic segura, aconseguint temps d’allà on hem pogut.

  Molta sort a tots/es !!!

  Cristina S1

 9. Ana I2

  06 febr. 11
  18:45 #

  Hola bona nit a tots !
  Ara fa uns quatre mesos , em vaig comprometre a el típic, (com els nens quan comencen el curs)-Faré els deures, estudiaré més, intentaré assolir els temaris, i també posaré mes temps….
  Bé, el mateix es el que vaig fer jo, però mai m’hauria imaginat que aquesta experiència m’agradaria tant , he de dir que he agafat vici, m’ha resultat d’allò mes agradable .
  Haig de dir, que jo, al principi no era gaire optimista, ara, em dona una mica d’angoixa saber que com experiència pilot, igual no la tornen a fer.
  Jo crec, que si als nens en edat escolar, li donessin algunes matèries en aquest format, acabaríem amb el fracàs escolar .
  Pot ser,en el tema de les faltes ortogràfiques no he guanyat gaire, segueixo tenint bastants , però a nivell de redacció crec que m’he recolzat molt i penso que si he aconseguit això ja està molt bé.
  Per altra banda, si que he penjat la majoria dels meus comentaris en el termini indicat i he fet totes les tasques i les he aportat a termini. Per que fa ales hores que he empleat en repassar crec que no sempre han sigut unes tres hores .
  Espero que es repeteixi per que jo m’apunto….
  Ana I2.

 10. MONTSE M.O.(I3)

  07 febr. 11
  18:45 #

  Bona nit !
  Ara toca el moment de la veritat:

  he estat respectuosa amb el tutor i la resta d’alumnes
  he complert els terminis d’entrega dels exercicis
  No
  he consultat el bloc amb regularitat i
  no he fet un petit esforç diari , he tornat a fer com sempre, deixar-ho tot per l’últim moment.
  No era una llarga llista de propòsits i no els he fet tots però estic contenta.
  També us desitjo molta sort companys!

 11. Carmen Gálvez I2

  07 febr. 11
  18:45 #

  Hola a tots,
  M’he adonat de que el meu contracte de principi de curs tenia uns compromisos molt senzills i els hi he assolit gairebé tots.
  D’una banda, he lliurat al seu termini tots, i dic tots, els exercicis de síntesi i els del bloc. He cercat moltes paraules desconegudes al diccionari. He dedicat quatre hores, com a mínim, al estudi dels recursos i informació adient.
  D’altra banda, m’havia compromés a llegir un llibre i aixó no ho he fet.
  Encara em queda molt per aprendre i reforçar conceptes que m’han quedat penjats.
  Fins aviat.

 12. María S3

  07 febr. 11
  18:45 #

  Hola a tots,

  He revisat els meus compromisos i la veritat, crec que he intentat mantenir tots.
  He aconseguit consultar el bloc i veure programes per Internet (estic enganxada al ciberespai). Però no he aconseguit del tot… lliurar les activitats 5 dies abans del tancament ni llegir 2 llibres de la biblioteca (llei un i després vaig anar llegint diaris en català i blocs diversos).

  Així doncs encara que com tot, podria haver-ho fet millor, no ha estat malament.

  María Alaejos S3

 13. Francesca I2

  07 febr. 11
  18:45 #

  Hola,

  Bé, la meva valoració del curs es bona tot i que no he treballat tot el que m’havia proposat.
  Els treballs els he lliurat dins del termini, tot i que sempre una mica justa.
  He de dir també que m’agradat moltíssim com funciona el blog, és una bona eina de treball.

  Gràcies per las tutories i gràcies també als companys per las seves aportacions.

  Francesca I2

 14. Miquel Angel I1

  07 febr. 11
  18:45 #

  Jo diria que la part de fe els exercicis ha estat assolit, en quan el tema d’establir un horari ha sigut un fracàs, i en quan als coneixements he arribat a aquell punt d’inici del coneixement que deia un filòsof, “nomes sé que no sé res”.
  Miquel Angel I1

 15. Cristina S3

  07 febr. 11
  18:45 #

  Hola,

  Contracte assolit.

  – Tots el exercicis fets.
  – He consultat els dubtes.
  – També estudiat.
  – I per últim, he fet comentaris amb respecte però amb alguna falta ortogràfica, hauria de posar mes atenció.

  Cristina S3

 16. Yvonne (I2)

  07 febr. 11
  18:45 #

  Hola a tothom!

  He assolit els següents punts del meu contracte:
  -Lliurar tots els treballs amb puntualitat
  -Participar activament al bloc
  -Contactar amb el tutor en cas de dubte
  -Parlar més català al carrer i per telèfon

  Encara em falta acabar d’assolir:
  -Treballar la gramàtica, que encara em falta de nivells més baixos
  -Llegir almenys un llibre en català

  Records
  Yvonne (I2)

 17. Bego-S3

  07 febr. 11
  18:45 #

  Hola a tots,

  Em vaig comprometre a presentar els exercicis dins el termini, i ho he complert; he participat activament al bloc, he consultat els dubtes i he dedicat les hores que m’havia marcat com a necessàries. Sí, ho he complert, però potser m’hauria d’haver compromès ( a títol personal) a no posar-me nerviosa a l’hora de fer un examen, fet que crec que em passarà factura. No vaig ser capaç de concentrar-m’hi i no vaig poder demostrar tot allò que havia estudiat. És per això que demano perdó per no haver estat a l’alçada del que em demanàveu. Penso que em queda molt per aprendre, perquè no m’he d’enganyar, em queda molt de camí , i encara que s’acabi, o no, el meu aprenentatge amb vosaltres, sóc conscient que he de continuar millorant. Estic molt contenta amb aquesta experiència, que al cap i a la fi, vaig decidir fer per enriquir-me. Moltes gràcies .

 18. M.Carmen S1

  08 febr. 11
  18:45 #

  Bona nit,

  Jo crec que he assolit la majoria dels objectius als que em vaig comprometre a principi de curs.
  He complert el calendari establert, tant en el lliurament de les activitats de síntesi, com les tasques del bloc. Mitjançant els enllaços del bloc he arribat a pàgines molt interessants de les quals he après molt. He ampliat vocabulari, sobretot conjugo millor els verbs.
  Potser totes les setmanes no he dedicat les mateixes hores a repassar, però ho he intentat.

  M.Carmen S1

 19. Eva-S2

  08 febr. 11
  18:45 #

  Hola,

  He intentat assolir tots els objectius i compromisos del contracte. He participat activament en el bloc, he estat respetuosa amb els comentaris, he lliurat les tasques i unitats de síntesi dins dels terminis establerts, però no he pogut mantenir el nivell d’estudi que m’hagués agradat.

  Eva S2

 20. Guillermo Calero González S3

  08 febr. 11
  18:45 #

  Hola Bona nit,

  particularment crec que pràcticament he assolit la majoria dels objectius que hem vaig platejar al començament del curs.

  He participat al bloc bastant sovint intentant no cometre faltes d’ortografia. La veritat es que alguna falta sempre es colava. He treballat els exercicis proposats, revisant-ne les errades comeses i també he complert amb les dates d’entrega de les tasques demanades pel tutor.
  Crec que no he acabat de treballar els punts febles tot el que hagués volgut i m’ha faltat llegir el llibre. Ara, això si, il•lusió i ganes no hi han faltat.
  Només queda per veure si la collita serà bona.

  “Alea jacta es”

  Guillermo Calero S3

 21. Esther S1

  08 febr. 11
  18:45 #

  Bona nit,

  Desprès de revisar el meu contracte estic satisfeta de la feina que he realitzat ja que hem vaig proposar entregar totes les feines a temps i solament vaig fallar a la primera , d’altre banda he revisat les correccions i m’he mantingut al dia de tot el que s’anava penjant. També he demanat ajuda al Jaume quan ho he necessitat. Però sempre penso que podria haver fet més i dedicat més temps, solament espero aprovar per anar-me acostant cada cop més a la meva fita.

  Salut!

  Esther S1

 22. m gemma pinilla

  08 febr. 11
  18:45 #

  Bon dia,
  He après que amb constància s´aconsegueix tot el que ens proposem.
  Recordanrl el meu compromís: “llegir llibres, revistes, diaris,…” la misió ha estat complerta. En quant a la participació al bloc no he arribat a dedicar el temps suficient, com sempre el treball, més treball,la casa,la familia, etc…
  Les unitats les he enviat amb puntualitat, he trobat en falta els comentaris del tutor con respecte a les arrades.
  En resum crec que he aprés moltes coses noves.
  Sort a tots i fins aviat.
  Gemma S3

 23. Susana S2

  08 febr. 11
  18:45 #

  Hola Bona nit,

  He revisat el meu contracte i estic contenta amb la feina feta perquè he entregat totes les meves unitats dins dels terminis establerts, he consultat el bloc habitualment, he fet totes les aportacions que ens han demanat i he resolt dubtes que tenia.
  No he aconseguit llegir dos llibres en català però si he llegit diaris, revistes i articles d’opinió.
  M’hagués agradat dedicar més temps a l’estudi. En el meu contracte vaig agafar el compromís de dedicar-me entre quatre i sis hores i em sembla que m’he quedat en tres, però ho milloraré.

  Molta sort a tots!!!. Ha estat un plaer.

  Susana S2.

 24. Marta Sureda, S3

  08 febr. 11
  18:45 #

  Crec que he assolit els objectius que m’havia proposat al contracte: He realitzat totes les activitats i treballs del curs, he fet totes les recerques i consultes bibliogràfiques que han calgut per portar a terme aquests treballs i he aconseguit lliurar les activitats segons el calendari de terminis, això si, invertint moltes hores especialment els caps de setmana. Potser m’ha faltat participar més activament al bloc, però el ritme i la dinàmica que hem portat durant tot el curs junt amb els assumptes professionals i personals no m’han permès ser més participativa. Per acabar, crec que he aconseguit millorar força el meu nivell de català particularment l’expressió escrita.

  Marta Sureda, S3

 25. M. ANGELES SANZ I2

  08 febr. 11
  18:45 #

  Dels compromisos adquirits com alumna del curs I2 he aconseguit complir alguns dels objectius:
  – He realitzat tots els exercicis proposats pel tutor per a cadascun dels mòduls i m´he esforçat en la seva preparació. He comprovat l’ortografia, la gramàtica i he tractat d’avaluar-los amb el màxim d’objectivitat possible.
  – He consultat habitualment el bloc i he participat en totes les activitats
  – He respectat els terminis de entrega de treballs que el tutor ha determinat.
  – He llegit dos llibres escrits en català.
  – Amb respecte a la dedicació a l’estudi no totes les setmanes ha sigut igual. El proper semestre intentaré tenir més constància.
  – He escrit molt més correus interns en català que ho que feia abans encara que no tots. M’esforçaré més d’ara endavant.
  – He intentat parlar més en català i m’he inscrit en el programa de voluntariat per la llengua com aprenent. Reconec que parlar català em costa molt.
  I amb respecte al compromís afegit al contracte per part del tutor:
  He treballat els errors de les tasques al objecte de progressar i he omplert les graelles autocorrectives dels exercicis. I per últim, avui he penjat en el bloc la versió final del text.
  M. Ángeles Sanz I2

 26. M.Eugènia Gilabert S1

  09 febr. 11
  18:45 #

  Bona nit,
  després de revisar els objectius amb els que em vaig comprometre a l’inici del trimestre, he de reconèixer que no li he dedicat tot el temps que hagués desitjat a l’estudi; i en el que respecta a les tasques del bloc, no sempre les he lliurat dins dels terminis establerts pel COQL.
  Per un altre banda, he complert amb les entregues de les diferents unitats i totes les meves lectures han estat en català.
  En general em sento satisfeta amb la feina feta, principalment perquè he exercitat la redacció (tècnica que sempre m’ha costat) i he pres consciència de planificar i revisar els meus texts abans de donar-los com definitius.
  Tot i així em queda molt per aprendre.
  Gràcies a en Jaume y a tots vosaltres per les aportacions que heu fet al bloc i de les quals he après un munt.

  M.Eugènia S1

 27. Rosa Cendon I1

  09 febr. 11
  18:45 #

  Estic molt contenta, sobretot perquè he aconseguit acabar el curs. No estava gens segura de poder mantenir la constància fins al final. No he dedicat totes les hores que em vaig proposar, però he lliurat tots els exercicis dins del termini i he consultat el blog assíduament. He llegit un llibre en català i vaig aprofitar per parlar amb una companya de la feina. Crec que he assolit els objectius del curs i tinc una mica més de fluïdesa. Però també haig de dir que necessito un descans.

 28. Pilar Benito

  09 febr. 11
  18:45 #

  Un cop revisat el meu full de compromís de treball de curs, he pogut veure que he donat compliment a quasi tots els punts.

  He preparat totes les tasques, tant les de les unitats com les del bloc, amb una dedicació que ha superat amb escreix les cinc hores setmanals que jo havia estipulat. He consultat tots els dubtes i he lliurat els exercicis sempre dins el termini establert, indicant nom i curs.

  He intentat compondre i repassar exhaustivament tots els textos, per senzills que fossin, amb la finalitat de fer la mínima quantitat de faltes d’ortografia o d’expressió.

  I malauradament, he de reconèixer que no he complert amb la lectura continuada de llibres en català, ja que l’he compaginat amb alguns en llengua castellana. Hauria pogut fer un esforç més gran aquest quadrimestre.

  Per tant, atès que jo he mantingut els meus compromisos, ara només espero assolir amb èxit la finalitat d’aquest últim curs: la temuda prova final.

  I avui mateix, em comprometo a continuar millorant, especialment els pronoms.

  Pilar Benito – S3

 29. ROSA I3

  19 maig 11
  18:45 #

  Bon dia,
  He revisat l meu compromís i he vist que una de les pautes era: anar al dia, amb els exercicis, crec que ho he fet mès o menys, i l`altre era aprovar l `examen, aquesta esta encara per assolir..
  Aixi que continuaré estudiant aquest dies i a veure que tal va l`examen.
  Rosa I3

 30. Margarita Martín - S2

  13 juny 11
  18:45 #

  Hola,
  Jo em vaig comprometre a contestar totes les activitats proposades al bloc, a fer els exercicis de les unitats corresponents, estudiant prèviament la teoria i resolent tots els dubtes, i a intentar parlar més en català.
  Menys en una unitat que se’n va passar la data de presentació de les tasques del bloc, la resta ho he portat a terme, tot i que m’ha costat molt esforç.

  Salutacions,


Categories


Històric


diccionaris


material didàctic


organismes


recursos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes