• Comencem

  La Comissió d’Observació de la Qualitat Laboral (COQL) considera que ha assolit els objectius que s’havia marcat amb nosaltres, en la primera edició,  com a a grup pilot d’una experimentació. Us recordo quina era la finalitat d’aquest estudi. Aquest organisme volia dur a terme una investigació per evitar l’alt índex de baixes mèdiques, per estrès, del personal que assumeix les tutories en cursos a distància.  Alguns membres sospiten que les correccions de les activitats d’expressió escrita i oral absorbeixen molt de temps i esforç per part del corrector més que no pas del redactor del text. Per tant, aplicarem aquesta orientació. Per això, ens ha planificat la primera unitat, però espera que, a partir d’ara i fins a al final d’aquest curs, aconseguim treballar més autònomament.

  A més, es va llegir atentament les valoracions del curs passat. Alguns investigadors van observar que alguns de vosaltres expressàveu que teníeu problemes per navegar per la interfície d’aquest bloc. Així doncs, la COQL  considera que s’ha de resoldre aquesta dificultat.  Ens suggereix  engegar un projecte de llengua  col·laboratiu en què hi haurem de participar tots nosaltres. D’altra banda, la COQL ens proposa que continuem treballant amb projectes de redacció individuals.

  Ens proposen aquestes primeres tasques.

  1. Ens hem de conèixer. Per tant, cal que aneu a la pàgina  Qui som? (cliqueu sobre l’enllaç) i hi deixeu un petit perfil vostre. Expliqueu per què escriviu? Podeu seguir el de l’exemple. Consideren que donaran 1 punt a cada autor del perfil.
  2. Heu d’elaborar un contracte d’aprenentatge. Seguiu atentament les instruccions a l‘entrada corresponent. Obtindreu 1 punt.
  3. Per engegar els vostres projectes de treball, cal que abans en formuleu una proposta.  Seguiu atentament les instruccions a l‘entrada corresponent. Obtindreu 1 punt.
  4. Cal que reflexionem sobre el projecte col·laboratiu que ens proposen. Si sou alumnat nou, cal que seguiu aquestes instruccions (cliqueu sobre l’enllaç) . En canvi, si ja sou alumnes del quadrimestre anterior, heu de fer aquesta tasca (cliqueu sobre l’enllaç). Obtindreu 2 punts.

  Teniu  fins al 20 de març per resoldre totes les tasques. Recordeu que cal que escrigueu el nom i el curs en cada participació que feu al bloc. És requisit imprescindible per obtenir la puntuació.

  Endavant les atxes!

 1. ROSA I3

  19 maig 11
  18:45 #

  Hola,
  M`agradat l `experiència, malgrat he anat de cul moltes setmanes. Malgrat això, contiunare el curs que be.
  Molta sort a tots el que teniu examens aquest mes de juny..
  Areveure
  ROSA


Categories


Històric


diccionaris


material didàctic


organismes


recursos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes