• Què heu après en aquest curs?

  És l’hora de fer un balanç. La segona tasca d’aquesta unitat ens proposa que valoreu el vostre aprenentatge. Cal que reviseu el vostre contracte i que expliqueu quines han estat les vostres fites, quins objectius heu assolit.  Guanyareu 0,5 punt si escriviu el comentari dintre el termini (fins al 12 de juny)

 1. ROSA I3

  03 juny 11
  18:45 #

  Crec que he aconseguit el que em vaig proposar, tot i que encara em queda l’important, que és aprovar l’examen. A veure que tal em va el dia 6. arreveure

 2. Ana I3

  04 juny 11
  18:45 #

  Jo, soc més pessimista que la meva companya Rosa, provaré també de fer l’examen el dia 6; però he tingut tanta feina al treball que, amb molt esforç , he pogut portar-ho tot al dia .
  Inclòs , vaig pensar en no presentar-me, però la meva companya em va convèncer de que ho provés.
  Amb respecte del què jo em vaig comprometre, com ja he dit, amb molt esforç he treballat al bloc, he entregat les tasques en el termini i abans i tot, tinc el buscador de l’ordinador en català.
  El que no he fet es fer-les diverses vegades, soc sincera, podria dir que si, però només m’enganyaria jo .
  Ana I3.

 3. María

  05 juny 11
  18:45 #

  Bé, em dono per satisfeta amb aquest curs per que:

  -He llegit llibres en català de autors catalans,
  -He parlat català amb aquelles persones que se m’adreçaven en aquest idioma.
  -He fet tots els exercicis i…….. SUPERATS¡¡¡¡¡¡

  Per tot això i per tot allò que he aprés dono les gràcies per la vostra tasca.

  Rebeu els meus petonets.

  María I1

 4. Montse M.O.(S1)

  05 juny 11
  18:45 #

  Bona nit!
  El meu,era un contracte molt breu, només tres fites:
  1r entregar els exercicis en el termini convingut
  2n col.laborar en el bloc
  3r llegir llibres en català.
  Eran poques tasques però han estat assolides.El llibre que he llegit es titula Cercamón de Lluís Racionero i Grau i va arribar a les meves mans per casualitat.Fa un temps, a la feina, van decidir crear una petita biblioteca on qui vulgui deixa el llibre que ja ha llegit , (que potser li ha agradat o potser no i se’n vol desfer) i qualsevol el pot agafar.Aquest llibre tracta sobre els terrors de l’any 1.000, època de trovadors,bonhomes, càtars, vescomtes i reis un tema que sempre m’ha cridat l’atenció.Al principi resulta una mica difícil la lectura perquè fa servir frases molt llarges però una vegada t’hi acostumes és molt interessant.Us el recomano noies!

 5. Eva-S3

  06 juny 11
  18:45 #

  Revisant el meu contracte he pogut comprovar que he assolit els meus objectius.
  He participat activament i he revisat el meus comentaris abans de penjar-los en el bloc. He estudiat els continguts i he presentat els exercicis en els terminis establerts. I sobre tot, m’he esforçat per aprendre a mida que anava treballant.

  Eva-S3

 6. Rosa Escofet I2

  06 juny 11
  18:45 #

  Bon dia,
  El meu contracte i objectius són molt concrets.
  La meva valoració és que els aconseguit:
  . He estudiat, i encara ho faig, els conceptes del curs
  . He realitzat, i realitzo els exercicis i els entrego en els terminis establerts
  . He participat i participo de les activitats i redaccions al bloc
  .El darrer objectiu: treure la nota més alta possible, encara s’ha de veure. Del que sí que estic segura, és que no suspendre.
  Salutacions
  Rosa Escofet I2

 7. Amparo Atencia S1

  06 juny 11
  18:45 #

  Bon dia,
  Estic contenta perquè tots els compromisos que m’havia establert, els he assolit.
  He consultat el blog cada dia i he participat en les activitats proposades. Els itineraris d’aprenentatge m’han acompanyat en el meu recorregut diari, així com el google, i he aconseguit llegir un llibre. He volgut començar per un petit i senzill, “ La revolta dels disbarats “ de l’Elena O’Callaghan i Duch (El Vaixell de Vapor). I per últim, si que estic contenta, crec que parlo amb més fluïdesa que abans.
  Ah! Molta sort per la gent que te l’examen avui.

  Amparo Atencia S1

 8. Marisol Campos i2

  06 juny 11
  18:45 #

  Bona nit,
  He de di,r que tot i que no he escrit gaire, estic contenta perquè he visitat molt el bloc i m’he passejat bastant per els diferents enllaços, fins i tot he realitzat alguns dels exercicis que n’hi ha i d’aquesta forma m’han ajudat a millorar alhora de fer les unitats. L’únic que m’ha faltat ha estat escriure mes al bloc. Aquesta part m’ha resultat una mica difícil ja que em costava entendre el que s’havia de fer, però tot i així crec que m’he sortit bastant bé.
  Marisol, i2

 9. Meritxell Ballús S1

  07 juny 11
  18:45 #

  Bon dia,
  Aquests darrers mesos he tingut molta feina i poc temps per dedicar, com a mi
  m´agradaria.
  Però, dintre de tot, he pogut presentar i participar en tot el que se m´ha demanat.
  He practicat bastant la lectura i l´escriptura, reconec que és el meu punt feble.

  He assolit els objectius?
  Crec que si, però m´agradaria tenir més temps per portar les coses com voldria.

  abraçada,

 10. Dolores Ferres Morales

  08 juny 11
  18:45 #

  Penso que he aconseguit el que em vaig proposar, a excepció de llegir el diari en català , però he parlat català sovint, que no ho havia “ contractat”.
  Crec que si he assolit els objectius, no ho sabré fins al últim nivell, si l’examen em va bé. Molta sort per la gent del S.3 a l´éxamen final.
  Dolores ferres S-1

 11. noelia

  08 juny 11
  18:45 #

  Bona nit,

  Penso que he assolit les meves fites, exceptuant algun exercici molt puntual fora de termini. Però sento que he de aprofitar encara més el temps i invertir més hores a repassar i estudiar. Sembla que el temps passi molt ràpid i vui aprofitar-lo!

  Salutacions,

  Noelia Cornejo S1

 12. M. ANGELES SANZ I3

  08 juny 11
  18:45 #

  Hola, bona nit,
  Dels compromisos adquirits com alumna del curs I3 he aconseguit complir gairebé tots:
  – He realitzat tots els exercicis proposats pel tutor per a cadascun dels mòduls i m’he esforçat en la seva preparació. He comprovat l’ortografia, la gramàtica i he tractat d’avaluar-los amb el màxim d’objectivitat possible.
  – He consultat habitualment el bloc i he participat en totes les activitats
  – He respectat els terminis de entrega de treballs que el tutor ha determinat.
  – He llegit dos llibres escrits en català.
  – Amb respecte a la dedicació a l’estudi no he aconseguit l’objectiu de dedicar 5 hores totes les setmanes per estudiar català. En aquesta modalitat d’estudi, a distància, hi ha que tenir molta força de voluntat.
  – En la feina, he escrit molts més correus interns en català que ho que feia abans.
  – He intentat parlar més en català i he continuat en el programa de voluntariat per la llengua com aprenent. Estic contenta amb el grup de conversa, m’està ajudant molt a parlar català.

  M. ÁNGELES SANZ I3

 13. Yvonne (I3)

  08 juny 11
  18:45 #

  Bona tarda,

  Crec que he assolit tot el que em proposava al principi del curs, però reconec que sempre es pot fer més:

  – He lliurat tots els treballs amb puntualitat.
  – He participat activament al bloc (però no sé quants punts he aconseguit participant- hi).
  – He treballat la gramàtica que encara em falta de nivells anteriors (però encara em falta practicar-ho molt més).
  – Contactar amb el tutor en cas de dubte (aquesta vegada no ha estat necessari).
  – A més i més he llegit un llibre en català: Adreça desconeguda (Kressmann Taylor)

  L’única cosa que encara haig de esforçar-me més, és parlar més català al carrer.
  M’he adonat que a la gent li costa més parlar-me en català, potser perquè sóc estrangera.

  Records
  Yvonne (I3)

 14. Mercè Martorell I2

  09 juny 11
  18:45 #

  Hola, bon dia,

  Estic contenta amb la feina que he fet. El meu contracte era senzill i crec que ho he aconseguit :
  – entregar els exercicis dins dels terminis establerts,
  – participar en totes les activitats del bloc,
  – dedicar un temps cada dia, a aquestes activitats, i
  – llegir en català, els llibres de contes del meu nen, que per començar, no han estat malament i fàcil de llegir.

  Una salutació.

  Mercè Martorell I2

 15. M.Carmen S2

  10 juny 11
  18:45 #

  Hola,

  He revisat el meu contracte de principi de curs. Estic satisfeta perquè he assolit tots els objectius que m’havia proposat .

  He lliurat a termini les tasques del bloc i les unitats de síntesi. Durant el curs he dedicat unes hores setmanals a estudiar i fer exercicis dels llibres de consulta, així com, cercar informació als enllaços del bloc. Per últim, he llegit un llibre, com també he utilitzat els medis de comunicació: radio, televisió i diaris en català.

  Salutacions,

  M.Carmen S2

 16. lourdes I1

  10 juny 11
  18:45 #

  Bona tarda,
  Estic molt satisfeta del traball fet. Crec que he pogut assolir els objectius, entregant a temps les tasques, i tambe els comentaris del bloc.Le ficat moltes ganes i esforç, encara que a vegades vaig molt, peró molt perduda.
  El meu balanç personal, asigut una experiència molt enriquidora en tot el curs.
  Una forta abraçada i fins aviat.
  Lourdes I1

 17. Carmen Gálvez I3

  10 juny 11
  18:45 #

  Hola a tothom,

  El meu contracte era molt senzill però tot i així, les meves fites no han estat assolides a causa del llibre triat per llegir: “De mica en mica s’omple la pica” de l’autor Jaume Fuster. Puc dir-vos que només m’hi he llegit el primer capítol. Hi ha tantes paraules desconegudes per a mi… La propera vegada n’escolliré un que sigui més fácil. Malgrat tot aixó, he lliurat les activitats del bloc i les de síntesi al seu termini. He cercat milers i milers de paraules al diccionari i m’he posat el navegador en català. I he de donar les gràcies a dues meves amigues que sempre xarrem en català i quant més en sé, pitjor ho hi parlo jajaja (de debó).

  Adéu-siau.

 18. Óscar S3

  10 juny 11
  18:45 #

  Hola, un cop revisat el meu contracte crec que he assolit les fites a les quals em vaig comprometre. Aprofito l’avinentesa per fer un repàs una per una:

  – “Revisar els escrits abans de presentar-los”: sempre ho he fet, això sí, unes vegades millor que d’altres.
  – “Preparar l’examen final mitjançant la documentació proposada”: sí, potser hauria pogut fer més, però el límit me l’ha imposat el temps disponible.
  – “No utilitzar paraules o expressions que puguin ofendre a altres persones, i utilitzar un to respectuós en tot moment”: al 100%.
  – “No utilitzar els comentaris publicats a la web per altres finalitats que no siguin les pròpies del curs”: al 100%.

  Una abraçada,
  Óscar S3

 19. Carmen Gálvez I3

  10 juny 11
  18:45 #

  Hola Óscar,

  M’he pres la confiança per felicitar-te perquè ja has aconseguit el nivel C, bé comptant que hi hagis aprobat. Segur que sí. Enhorabona!!!!! D’aquesta manera m’animo jo mateixa a continuar fins al final. Mira que sóc dolenta!. Petonets.

  Carmen,

 20. Pepa Fernández I2

  10 juny 11
  18:45 #

  Bona tarda,

  Revisant el meu contracte, els meus objectius s’han assolit.
  -Lliurar els treballs amb puntualitat.
  -Fer unitat i repassar-les.
  -Participar en el blog.
  -Ser constant en la feina.
  La meva prioritat era llegir y parlar en català, ara he engegat i no hi ha ningú que amb faci frenar.
  Estic molt satisfeta amb aquest curs.

  Salutacions

 21. Cloti_S3

  11 juny 11
  18:45 #

  Hola,
  He complert amb tot el que m’havia proposat el dia 19 de març de 2011,
  -He fet i lliurat (no pas “entregat”) les cinc unitats de síntesi dintre del termini previst.
  -He participat i resolt les diferents tasques del bloc.
  -M’he preparat per fer la prova final.
  Estic força contenta amb el meu esforç i puc dir: contracte assolit!

  Cloti_S3

 22. monica pons

  11 juny 11
  18:45 #

  Hola a tots,
  Revisant el meu contracte punt per punt, he complet tot el que m’havia proposat

  -He lliurat les 5 unitat de síntesi
  (fins i tot algunes abans de temps)

  -He participat al blog
  (Personalment lo millor del curs)

  Dedicar el màxim de temps
  (Objectiu complert)

  Preparar-me el màxim

  He treballat molt, per tant puc dir……
  “objectiu complert”

  Mònica Pons s3

 23. Antònia Gomez (S2)

  12 juny 11
  18:45 #

  Bon dia,
  Revisant el meu contracte he pogut comprovar que he aconseguit els meus objectius, tot i que era molt breu, per la meva feina no he pogut comprometre’m a més, doncs estic contenta, i sobretot si ho comparo amb el trimestre anterior, que no em va sortir gens bé
  Una forta abraçada i fins aviat.
  Antònia S2

 24. Miriam Ruiz I2

  12 juny 11
  18:45 #

  El meu objectiu més general ha estat complert: he llegit, parlat i escoltat català en les meves tasques quotidianes.
  Els objectius més específiques han estat en:
  – l’assoliment de les regles ortogràfiques, la revisió i pràctica en la meva feina, així com també la ampliació del meu vocabulari.
  -La lectura de petits texts de la edició de “Llegir ens fa lliures”, els periòdics, escolta de programes, contes i cançons infantils. També he tornat a llegir el “Petit Princep” em queda el desig de llegir algun lliure en català aquest estiu.
  -He complert amb el termini de les activitats de la unitat i aprofitat al màxim la oportunitat d’utilitzar els errors per revisar i aclarir dubtes. Però he arribat molt al límit en la entrega de les tasques. Em resta dedicar més temps cada dia per arribar als objectius proposats i aprofitar més la activitat general del bloc.
  -No ha estat complert l’objectiu de dedicar un temps diari i sistemàtic per la realització de les activitats de la unitat. Em queda pel proper curs, progressar en l’organització del meu procés d’aprenentatge.
  -No ha estat complert l’objectiu de consultar amb el tutor els dubtes generals i d’estil de la llengua catalana. M’han quedat dubtes en la utilització de les paraules sinònimes i en qüestions de sintaxi, però he ampliat el meu interès en aprendre noves paraules i comprendre la seva significació.
  Miriam I2

 25. cesca I3

  12 juny 11
  18:45 #

  Hola,

  Aquest curs ha passat rapidíssim, tan que he complert el meu contracte pels pèls.
  Tot ha estat lliurat dins dels terminis .
  Però no he complert del tot ,No he administrat bé el meu temps per estudiar, i el temps dedicat inicialment ha anat minvant, i en acabat no he tingut prou per treballar bé i amb ganes.
  Salutacions per a tothom,
  Cesca I3.

 26. natalia garcia I1

  12 juny 11
  18:45 #

  Bona nit,

  m’ha agradat molt aquest curs.
  He aconseguit tot el que em vaig proposar al principi llavors satisfeta amb el resultat.
  Ara em queda seguir aprenent l’any que ve i lllegir molts llibres en catalá aquest estiu
  Salutacions a tots

 27. Susana

  13 juny 11
  18:45 #

  Bon dia,

  He revisat les meves propostes i he complert gairebé totes … l’única que m’ha faltat ha estat veure més tele en Català, però de totes maneres estic contenta, ha estat positiu.

  Salutacions.

  Susana Barrera, I1.

 28. Esther S2

  13 juny 11
  18:45 #

  Bon dia,

  Ara mateix puc dir que no he complert un dels meus objectius que ha sigut entregar totes les tasques dins el temps establert, ja que és fi de curs i amb el exàmens i demés quan m’ha volgut donar compte ja era tard. De totes maneres crec que he complert els altres objectius encara que sempre falta temps per poder dedicar al català. Ara al estiu disposaré de més temps i espero poder donar una bona repassada a tots el continguts.

  Esther S2

 29. Jordi Tormo - S2

  13 juny 11
  18:45 #

  Bona Nit,
  He de dir que estic raonablement satisfet per la meva feina durant el curs:
  He fet els exercicis, he participat al blog (encara que reconec que ho podria haver fet una mica millor) i m’he llegit el llibre “l’església del mar” d’Ildefonso Falcones.
  Salutacions cordials.

 30. Margarita Martín - S2

  14 juny 11
  18:45 #

  Hola,
  Jo em vaig comprometre a contestar totes les activitats proposades al bloc, a fer els exercicis de les unitats corresponents, estudiant prèviament la teoria i resolent tots els dubtes, i a intentar parlar més en català.
  Menys per les tasques d’una unitat que no vaig contestar per què se’m va passar el termini, la resta he aconseguit portar-ho a terme (tot i que amb molt esforç).
  Salutacions,

 31. […] que s’anessin repetint. De fet, anava molt bé perquè l’aprenent reflexionés què li havia suposat el curs.  Cada vegada vaig anar incorporant el treball cooperatiu per desenvolupar les […]


Categories


Històric


diccionaris


material didàctic


organismes


recursos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes