1. Milena Novas

  03 oct. 11
  18:45 #

  Milena Novas – I2
  El meu objectiu al apuntar-me aquest curs es el de escriure en català.
  De moment i assolit trencar el gel. M’he atrevit a intentar-ho i he assumit que m’ha equivocaré molt. Lo important, per ara, es que ja estic ficada en la tasque.

  M’he estan cus-tan una barbaritat els accents, els pronoms febles, moltes conceptes, però penso que m’han sortiré.

 2. Ana S1

  03 oct. 11
  18:45 #

  Ana S1.
  Hola Bona nit, jo ja tinc experiència amb això, però encara em costa, llegir les instruccions 2 o 3 vegades amb tota la tranquil•litat, tot el faig molt a corre cuita.(soc un nervi fins i tot per llegir).
  Que assolit,bé….., crec que no me equivoco al dir, que ja no tinc tants problemes amb les comes, ni amb la redacció. Be, això a vegades si, em costa controlar la quantitat d’explicacions, però o aconseguiré segur.

 3. Jose Luis Gonzalez Torras

  04 oct. 11
  18:45 #

  José luís González Torras. –S1-

  El meu objectiu es aprendre a escriure correctament en català i sobretot pel que fa referència als accents, em costa utilitzar-los correctament als textos.
  En aquesta unitat he assolit molts conceptes de morfosintaxi, de fonètica, ortografia i lèxic. De totes maneres queda molt camí a fer; tractarem de fer-ho amb molt treball i de la millor manera possible.

 4. María del Carmen

  04 oct. 11
  18:45 #

  María del Carmen I -3

  Un objectiu que he assolit es fer els exercissis per internet en el temps necessari i no força més, com acostumo.

  Un contingut que em costa encara és la conjugació dels verbs i la tria correcta dels mateixos. No pel que signifiquen sinó amb el sentit que vull expressar-los. També em costa una mica sintetitzar el que dic o escric.

 5. Meritxell Ballús S2

  07 oct. 11
  18:45 #

  Meritxell S2

  He après a administram el millor possible el temps per poder entregar tot a temps i amb calma per poder assimilar conceptes nous. Sempre ha estat un dels meus objectius.

  I em cal millorar i encara em costa molt la ortografia. M´agradaria consultar menys el corrector.

 6. SILVIA (S2)

  09 oct. 11
  18:45 #

  En aquesta unitat, veig que es treballa bastant, el fet de redactar. També, obliga ha llegir, i ha raonar. El meu objectiu seria el de fer menys errades ortogràfiques.
  I per altra banda, us comunico que no tinc gens clar, quan he de posar una coma. Em fa dubtar, bastant.

 7. Mayte Fusté S2

  09 oct. 11
  18:45 #

  Mayte Fusté S2

  Trobo que m´ha costat una mica el tema del bloc, la veritat no ho coneixia, però crec que a la següent unitat anirà millor. Em costa també una mica a l´hora de redactar ja que les paraules que em surten no estic segura de com s´han d´escriure, però vaig consultant el diccionari per ajudar-me.

 8. Josep A. Aliaga

  09 oct. 11
  18:45 #

  Josep Aliaga S1

  Un dels meus objectius és aprendre a escriure millor en català. Quan jo estudiava no teníem català a l’escola. Vaig aprendre a entendre i parlar-ho escoltant als companys.
  Un altre és parlar-ho millor.

 9. SANDRA LÓPEZ

  11 oct. 11
  18:45 #

  Sandra López I-2

  El meu objectiu es escriure millor en català i poder aconseguir el títol. I el que més en costa es posar-me cada dia una mica no trobo el moment i em consta moltíssim, suposo que es la falta d’experiència i de constància, però suposo que poc a poc.

 10. Lidia Claverí

  12 oct. 11
  18:45 #

  Lidia claverí S1
  Be jo encara vaig una mica perduda. Els meus objectius són assumir les tasques i realitzar-les en el període de temps establert. He aconseguit trobar-les i exposar-les. He estat concentrada a l’hora d’escriure el textos. La única cosa que en costa més és si estic seguin el proses correctament. Encara que hagi assumit uns coneixements nous, i que treballo els temes quan puc, o sigui, que m’ho organitzo el temps, no deixa de ser una tasca on s’ha de presentar en un termini de temps, i això em representa no poder mirar més informació per assolir els coneixements.

 11. Dolores Ferres Morales

  12 oct. 11
  18:45 #

  Lola Ferres – S-2.
  Tot i que aquest any és el segon curs de català, m’ha costat centrar-me; potser perquè encara fa temps d’estiu i a la feina vaig molt embolicada. Espero posar-me a to en les properes unitats ja que aquesta primera em dona la sensació d’anar a corre-cuita. Pel que fa al català, el meu objectiu és fer menys faltes d’ortografia i parlar com Déu mana.

 12. Mercè Martorell I3

  13 oct. 11
  18:45 #

  Bon dia !

  El meu objectiu es poder escriure correctament en català, sense cap tipus de dubtes; encara en tinc molts. Per això, vaig consultant tot el material que tinc disponible, llibres, internet i els enllaços del bloc, que són molt útils. Tambè hauría de repassar els pronoms i la seva aplicació, que no ho porto gaire bé.

  Mercè Martorell I3

 13. Montse Arroyes S3

  13 oct. 11
  18:45 #

  Bona tarda,

  En aquesta primera unitat he après a navega pel bloc dels cursos a distància de Gavà i a consultar diferents webs relacionades amb l’estudi de la llengua catalana (itineraris d’autoaprenentatge de la Generalitat de Catalunya i diccionari de la llengua catalana).

  A més cal que millori la meva gestió del temps i he d’augmentar la meva dedicació a l’estudi dels pronoms febles.

  La propera unitat, més i millor !!!

  Montse Arroyes Albujar S3

 14. Montse M.O.(S2)

  13 oct. 11
  18:45 #

  Bona nit companys!
  En l’unitat 1 he après a triar idees d’un text.Elaborar un resum d’un text en una sola frase és una feina de síntesi molt difícil de fer.També era necessari aprendre la redacció d’un text i segons sembla pel nivell S2 era una recepta de cuina, de manera que us he deixat una de cigrons molt fàcil de fer.Animeu-vos a provar-la i em dieu que us a semblat!
  Respecte a allò que cal millorar trobo que són els sinómins, de fet és una manera d’ampliar vocabulari i et permet relacionar-te en diferents àmbits, o més col.loquials o més formals.Espero que la segona unitat vagi igual de bé.

 15. Amparo Atencia S2

  14 oct. 11
  18:45 #

  En la unitat 1 he repassat aspectes de la fonètica i ortografia que sempre va bé, escriure amb b/v i r/rr. Hem menjat els calamars amb salsa de nous i estaven per llepar-se els dits.
  El que tinc que millorar sense cap dubte, són els sinònims i els verbs, de totes maneres cada dia intento fer exercicis de l’itinerari d’aprenentatge per anar assolint les fites marcades.

  Amparo S2

 16. Beatriz Garcia

  14 oct. 11
  18:45 #

  Beatriz Garcia I3

  En aquesta unitat he repassat diversos temes, però crec que m’ha costat més els pronoms febles i els preposicionals, crec que les taques no són tan complicades i que cal preguntar per aprendre.
  A més la lectura de textos sobre les innovacions en l’aprenentatge, fan pensar que tot canvia.
  Beatriz

 17. Lupe

  14 oct. 11
  18:45 #

  Lupe I1.

  Bona tarda!

  El meu objectiu es escriure i entendre correctament el català.
  Dels continguts assolits, no tinc un en concret. Però ara no tinc tanta por d’escriure i penso que la gent em podria llegir i entendre el que vull dir.
  El més difícil són els apòstrofes, els guions, els exercicis d’ortografia i la forma d’estudiar a distància.
  Espero que la següent unitat porti el ritme i em costi menys.

 18. ROSA S1

  15 oct. 11
  18:45 #

  Rosa S1.

  El meu objectiu principal es escriure amb les minimes faltes posibles en català, i apendre algo més de fluideça verbal.
  Desitjo continuar el ritme…
  Bon dia..

 19. LOURDES I2

  15 oct. 11
  18:45 #

  Lourdes I2

  El meu objectiu es escriure correctament el català,
  He de millorar més l’accentuació i organitzar-me el temps d’estudi.

  Fins la propera.

 20. MARIA JOSE

  15 oct. 11
  18:45 #

  Mª JOSE DE MIGUEL – I1

  El meu objectiu és escriure sense faltes d’ortografia. He après una mica més d’ortografia en aquesta unitat, però em costa molt posar bé els accents, els guions, l’apòstrof. També tinc com a objectiu millorar l’expressió en l’escriptura. A poc a poc tot arribara…

 21. Pepa Fernández I3

  15 oct. 11
  18:45 #

  Pepa Fernández I3

  Bona nit,

  En aquesta unitat 1, un dels objectius que he assolit, crec que és el de resumir el text proposat i el contingut que m’ha costat és el d’opinar sobre l’article.

 22. Yvonne

  15 oct. 11
  18:45 #

  El meu objectiu és millorar la gramàtica i el meu vocabulari per poder parlar amb més seguretat i fluïdesa.

  Bona nit
  Yvonne (S1)

 23. M.Carmen S3

  15 oct. 11
  18:45 #

  La unitat ha anat bé, m’he adonat que he millorat la ortografia.
  Un objectiu que he d’assolir és no tenir dubtes a l’hora de posar els signes de puntuació quan escric el text, sobretot les comes.

  M.Carmen S3

 24. Matilde Ojer Cardiel

  16 oct. 11
  18:45 #

  Matilde Ojer I3

  Un dels continguts que he assolit és el dels signes de puntuació. El que més em costa son el pronoms febles, encara tinc que consultar molt els apunts, quan no els tinc davant no sé molt bé quin possar.

 25. M. ANGELES SANZ S1

  16 oct. 11
  18:45 #

  M. Ángeles Sanz S1
  Els meus objectius d’aquest curs de català són: millorar la meva escriptura, aconseguir seguretat en la conversa i preparar-me per a obtenir el nivell C.
  En aquesta primera unitat he aprofundit l’estudi dels textos proposats i la seva puntuació; l’escriptura de la e/a àtones, de la o/u àtones, els apòstrofes; el ús i formació dels adjectius i la conjugació dels verbs.
  Hi ha temes que ja havia estudiat en els cursos anteriors i em ha agradat comprovar que poc a poc vaig assimilant els conceptes i això m’anima a continuar. Encara he de millorar la conjugació dels verbs, el ús del “lo” incorrecte i obtenir seguretat a la puntuació dels textos.
  Salutacions i fins aviat

 26. Mónica Fidalgo de Dios

  16 oct. 11
  18:45 #

  Mónica Fidalgo I2

  El meu objetiu ha estat entendre el funcionament del blog i animar-me a seguir el curs. Amés he posat en pràctica coneixements de català d’altres anys.
  Per altre banda m’he adonat que em falta molt vocabuliari iposo massa faltes

 27. ROSA S1

  16 oct. 11
  18:45 #

  Rosa S1.

  El meu objectiu principal es escriure amb les minimes faltes posibles en català, i aconseguir una mica més de fluïdesa verbal.
  Desitjo continuar el ritme…
  Bon dia..
  .
  He rectificat una falta..

 28. Antònia Gomez (S2)

  16 oct. 11
  18:45 #

  M’ha anat regular per la meva falta de temps, el meu objectiu és poder dedicar una hora d’estudi diària i aprovar l’examen
  Antònia S3

 29. Verónica

  16 oct. 11
  18:45 #

  Veronica S2
  He après el funcionament del blog.
  El meu objectiu es millorar les faltes ortogrÀfiques i adquirir vocabulari.

 30. Esther

  16 oct. 11
  18:45 #

  Bona nit,

  Desprès d’haver fet els exercicis la primera unitat puc dir que un dels objectius que he complert és entregar la tasca a temps, ja que hi ha moments en que el temps passa més ràpid del que crec. D’altre banda els exercicis m’han ajudat a fer un repàs d’ortografia i veure que mica en mica he anat millorant i ja no faig tantes errades.
  D’altre banda haig de dir que el que més m’ha costat a sigut l’exercici dels connectors i preposicions, encara em continuo fent embolics i hem costa recordar quan s’utilitza un o l’altre i ho confonc amb el castellà. A més encara se’m fan costa amunt els exercicis de pronoms febles. Haig de seguir repassant i practicant.

  Salut!

  Esther S3

 31. Margarita Martín - S3

  16 oct. 11
  18:45 #

  Hola,
  crec que ja tinc assolit el tema del pronoms febles, que abans em costava molt, almenys quan faig els exercicis ja que si no, quan estic parlant, moltes vegades no se m’acudeix utilitzar-los.
  Salutacions,

  Margarita Martín – S3

 32. Natalia I2

  17 oct. 11
  18:45 #

  un dels meus objectius és expressar-me millor en català, aquesta unitat m’ha anat bé encara que he vist justa de temps, per una mala planificació per part meva. Espero poder organitzar millor en les unitats properes.

 33. Miriam Ruiz

  17 oct. 11
  18:45 #

  En general en aquesta unitat he assolit organitzar el meu aprenentatge, sistematitzant el temes que he d’aconseguir, els dubtes i la revisió dels errors. He incorporat quotidianament els elements assolits en la meva feina quotidiana. He consolidat les regles d’ortografia i he millorat les dubtes en la puntuació. Parlo amb més naturalitat. Alhora d’escriure, estructuro amb més facilitat les frases per expressar-me. Vaig incorporant noves paraules i expressions particulars del català.
  Encara em costen els pronoms febles, fins i tot vaig diferenciat els que sé, dels que no entenc. També em sorgeixen dubtes en la utilització de paraules sinònimes o les diverses maneres de estructurar el contingut a comunicar.
  He millorat el sistematitzar i posar més temps al meu aprenentatge, però encara sento que em resta temps per aprofundir i ampliar el contingut après.
  Miriam I3

 34. Cristina Elena Traistaru

  21 oct. 11
  18:45 #

  El meu objectiu es aprendre a escriure correctament en català i sobretot utilitzarlo en el meu treball.Encara em costa escriure, però tinc moltes ganas de fer-ho bè.
  He àpres moltes coses sobre la llengua catalana, coses que m’encanten.
  He millorat en la utilizació del accents.
  Cristina Traistaru – I1

 35. Susana Sanroman

  23 febr. 12
  18:45 #

  Dons he aprés molt del tema sil·làbic i de les diferencies que ni ha entre el castellà i el català. Em cal aprendre a escriure millor, sense faltes i sobre tot el tema accentuació i dobles consonants que encara em costa.

  Susana Sanromán I1


Categories


Històric


diccionaris


material didàctic


organismes


recursos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes