• Comencem el 1r trimestre?

  Benvingudes i benviguts al 1r trimestre del curs 2011-2012!

   

  Us presentem les tasques que ha preparat el vostre tutor en aquesta unitat. Tenim la convicció que sereu capaces i capaços de superar-les. Som-hi?

  1. Ens hem de conèixer. Per tant, cal que aneu a la pàgina  Qui som? (cliqueu sobre l’enllaç) i hi deixeu un petit perfil vostre. Podeu seguir el de l’exemple. Obtindreu 1 punt si el perfil dóna la informació que se us demana.
  2. Heu d’elaborar un contracte d’aprenentatge (cliqueu sobre l’enllaç). Seguiu atentament les instruccions a l‘entrada corresponent. Obtindreu 1 punt si s’adequa.
  3. L’experiència com a alumnes ens ha de servir per poder redactar un article que serveixi per orientar una persona que no sap si fer un curs a distància o bé presencialment. Aquest és el projecte col·laboratiu (cliqueu sobre l’enllaç) d’aquest trimestre. Seguiu atentament les instruccions a l’entrada corresponent. Obtindreu 1 punt.
  4. A més, heu de comentar què us ha semblat aquest article. Cliqueu aquí. Obtindreu 0, 5 punts.
  5. A més, heu de tirar endavant un projecte de redacció individual.  Seguiu atentament les instruccions a l‘entrada corresponent. Obtindreu 1 punt.
  6. Finalment, estrenarem un dietari d’aprenentatge (cliqueu sobre l’enllaç) perquè hi  expliqueu què heu après i què us cal millorar.  Obtindreu 1 punt.

  Teniu  fins al 16 d’octubre per resoldre totes les tasques. Recordeu que cal que escrigueu el nom i el curs en cada participació que feu al bloc. És requisit imprescindible per obtenir la puntuació.

  Us desitgem un bon trajecte d’aquesta unitat.

   

   

   

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


diccionaris


material didàctic


organismes


recursos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes