• Hem aconseguit reaccions

  Com podeu comprovar, no em vaig poder estar de recomanar els vostres comentaris. M’han arribat aquestes valoracions. Compto que en coneixereu l’autor d’una:

  Crec que podem sentir-nos prou satisfets entre tots plegats de la feinada i a més que tinguem resposta de l’autor del text. Per concloure, la tasca veig que la majoria hi esteu d’acord per tres raons:

  1. Penseu, com l’autor, que per aprendre cal estar motivat; per això és important que el formador estimuli fer coses que vénen de gust a l’alumnat. Per això es refereix que l’aprenentatge ha de ser creatiu.
  2. L’alumnat s’ha d’implicar en aquest procés si vol progressar.
  3. Finalment, cal saber plantejar-se preguntes per aprendre.

  A més, alguns de vosaltres heu plantejat alguna observació que dóna peu a iniciar un debat. H haurem d’ajornar potser en un proper trimestre. De moment, els vostres comentaris serviran per a una de les tasques de la propera unitat. Ara bé, no puc deixar de felicitar-vos per tots els comentaris que heu pensat. Són molt interessants i engresacadors. Afirmo que entre tots fem una feina… imparable(?). Gràcies, de veritat!

 1. Jose Luis Gonzalez Torras

  22 oct. 11
  18:45 #

  José Luis González Torras. Suficiència 1

  Som nosaltres, possiblement, els que en tenim i tindrem de donar-te les gracies a tu; per aconseguir, en poc temps, implicar-nos i sobretot per deixar que aquesta implicació sigui per nosaltres mateixos. Gràcies per la teva disponibilitat i perquè la teva porta sempre esta oberta a qualsevol dubte.

  Salutacions.

 2. Cristina Elena Traistaru

  30 oct. 11
  18:45 #

  Gràcies per donar-me l’oportunitat d’aprendre amb vosaltres.
  Realment sou un grup molt bo.

  Salutacions.
  Cristina Elena Traistaru I1

 3. María del Carmen

  31 oct. 11
  18:45 #

  María del Carmen, I -3

  Gràcies a tu per oferir-nos temps, ganes i impuls per a aprendre . Ho has aconseguit amb molta motivació, un itinerari desestructurat i molt creatiu.
  És important per nosaltres comptar amb tu.

  Salutacions

 4. Ana S1

  01 nov. 11
  18:45 #

  Ana S1

  Gràcies a tu, el treball no es solament nostre ja que tu, t’impliques molt en aquest projecte, estrany, si…, però viu . Sigui que és tant nostre com teu. Crec que molts mestres deurien de conèixer com es treballa als blocs de català a distància.

  Gràcies, Jaume.

 5. BEATRIZ GARCIA MACKAY

  02 nov. 11
  18:45 #

  Beatrzi I3
  Gràcies per motivar-nos i ensenyar-nos una nova alternativa en l’aprenentatge .. crec que el descobrir noves coses ens fa pensar que avancem.

  Salutacions.

 6. Mayte Fusté S2

  03 nov. 11
  18:45 #

  Mayte Fusté S2

  Gràcies pel teu treball, crec que ens motives a tots i ens ajudes molt.

 7. Lupe

  03 nov. 11
  18:45 #

  Bona tarda!

  Gràcies per donar-nos la motivació que necessitem per continuar.

  Salutacions.
  Lupe I1.


Categories


Històric


diccionaris


material didàctic


organismes


recursos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes