• Seguim amb la unitat 2?

  Aquestes són les tasques de la unitat 2. Comptem, tal com ho heu demostrat en la unitat anterior, que sereu capaces i capaços de superar-les.
  D’entrada, us proposem una activitat per revisar les errades dels textos que vau elaborar. A més, us plantegem reflexionar com han de ser aquestos textos que formaran part del vostre projecte final. Cal que us centreu en la tasca final del vostre curs.

  D’altra banda, els vostres comentaris sobre l’aprenentatge creatiu han tingut ressò i han aconseguit engrescar el meu amic. De tal manera, que ho ha comentat a un expert que edita un bloc educatiu. Seguiu les instruccions per continuar el projecte col·laboratiu.

  Per acabar, continuarem amb la proposta de valorar l’aprenentatge d’aquesta unitat. Cal que comenteu què heu après i què us cal millorar. Han de ser objectius i continguts que teniu recollits en el mapa conceptual.

  Teniu  fins al 6 de novembre per resoldre totes les tasques. Recordeu que cal que escrigueu el nom i el curs en cada participació que feu al bloc. És requisit imprescindible per obtenir la puntuació.

  Ànims!

 1. Mariela I3

  14 nov. 11
  18:45 #

  L’unitat 2 a diferència de l’unitat 1 ha sigut mès fàcil però hiha coses que reforçar encara com per exemple, escriure una carta en segona persona del plural, la derivació.


Categories


Històric


diccionaris


material didàctic


organismes


recursos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes