• De què hem de parlar?

  És hora que ens arramguem i ens posem a planificar el nostre projecte. Cal que hi participeu tots plegats. Tal com us en vaig informar, els vostres comentaris han tingut ressò. Per tant, a l’editor d’un bloc educatiu li sembla que pot ser molt interessant publicar el vostre punt de vista. Per tant, ens demana que redactem un article d’opinió valorant la vostra experiència, com a alumnes, en la modalitat a distància.

  Heu d’escriure un comentari (dues línies com a màxim) plantejant una idea que desenvoluparem a la darrera unitat.

 1. ROSA S1

  26 oct. 11
  18:45 #

  Estudiar a distància és una bona opció, sobretot quan els nostres treballs, famílies, etc .. no ens permeten assistir a classes. Així l’horari el posem nosaltres.

  ROSA S1

 2. Amparo Atencia S2

  30 oct. 11
  18:45 #

  Per mi és el millor mètode per poder continuar estudiant i aprenent sense estar condicionada a uns horaris i dies concrets, però tenint sempre una data d’entrega dels treballs.

  Amparo S2

 3. Cristina Elena Traistaru

  30 oct. 11
  18:45 #

  El mètode a distància és fantàstic.
  Puc treballar i en el mateix temps estudiar i millorar els meus coneixements en català.

  Cristina Elena Traistaru I1

 4. Yvonne

  30 oct. 11
  18:45 #

  Fer un curs a distància no és per a tothom. Has de tenir disciplina i una bona planificació i voluntat. Per a mi ha funcionat i valoro els nombrosos avantatges, com per exemple la flexibilitat i l’estalvi de temps. Ho recomano sobretot a la gent que no és tímida per practicar el català al carrer, ja que en el curs a distància la conversa i el parlar és el que falta. Cal practicar pel teu compte on puguis.

  Yvonne (S1)

 5. María del Carmen

  31 oct. 11
  18:45 #

  Marìa del Carmen, I -3

  Amb el treball i la família, la modalitat a distància m’ha vingut amb anell al dit, sobretot
  per no interrompre el meu estudi de la llengua catalana. Però també he de dir que,
  m’he adonat que és una eina que pot ser de moltíssima utilitat si t’involucres i la aprofites.
  Haurien d’incloure part d’aquest itinerari en la modalitat presencial.

 6. José José Luis González Torras

  31 oct. 11
  18:45 #

  José Luis González Torras. Suficiència 1

  Estudiar a distància

  Mètode revolucionari, impensable fa un temps, que a les persones com jo, que per qüestions familiars de treball… No es poden ajustar als horaris establerts, ens ajuda a tenir noves metes i sobretot, implicació en un projecte sense limitacions ni horaris.

  Conte de Bonesvalls

 7. SANDRA LÓPEZ

  31 oct. 11
  18:45 #

  Estudiar a distància es molt bona opció quan no disposes de temps material per poder assistir a classe, però una de les qualitats que s’ha de tenir es constància i organització cosa que jo encara no he aconseguit i en costa moltíssim, però penso que poc a poc enganxes el ritme i al final de tot crec que aconseguiré ser més metòdica i organitzada.

  Sandra López
  I-2

 8. SILVIA (S2)

  31 oct. 11
  18:45 #

  Jo crec, que és un mètode diferent i innovador, del que no estem acostumats. El professor marca unes pautes ha seguir, i ha partir d’aquí l’alumne ha de treballar-les.

 9. Dolores Ferres Morales

  01 nov. 11
  18:45 #

  La modalitat a distància té l’avantatge de poder estudiar en qualsevol moment i en qualsevol lloc i que no t’has de trasl.ladar a cap centre i això ens estalvia temps.

  Lola Ferres S-2

 10. Mayte Fusté S2

  01 nov. 11
  18:45 #

  Mayte Fusté S2

  Aquest mètode permet a molta gent seguir aprenent sense deixar de fer la seva vida cotidiana, podent organitzar els horaris que més convinguin.

 11. Josep A. Aliaga

  01 nov. 11
  18:45 #

  Josep A. Aliaga S1

  Estudiar català a distància és interessant perquè continues estudiant i aprenent i d’aquesta manera pots compaginar els estudis amb el treball.
  De tota manera, trobo a faltar la conversa amb altres persones i escoltar al professor sobretot per la pronúncia.

 12. Esther S3

  01 nov. 11
  18:45 #

  Bona nit,

  L’estudi a distància és una bona opció per les persones que no tenen massa temps lliure o bé possibilitats de desplaçar-se, però de totes maneres crec que s’ha de tenir voluntat.

  Esther S3

 13. Montse M.O.(S2)

  01 nov. 11
  18:45 #

  Quan vaig començar el curs a distància tenia objectius com aquests:
  -primer,adquirir més seguretat en les habilitats de moura’m per internet, consultar pàgines i canviar l’hàbit de fer servir llibres de text;
  -segon, la contància i entendre que sóc jo mateixa qui marca el ritme i el nivell que vull assolir;
  -tercer mantenir la ment activa ja que feia temps que no estudiava.
  I tots els objectius continuent vigents perquè encara he de millorar.Sort que tinc en Jaume i els companys per ajudar-me!

 14. Ana S1

  02 nov. 11
  18:45 #

  Bona nit.

  Per a mi , el millor del curs a distància és l’horari, es magnífic no tindre un horari de classe establert, però si una data d’entrega , així pots conciliar família, treball i estudis.

  Sempre surten dubtes, que a la vegada, et fan tindre curiositat per saber si ho has fet bé tota sola, però això si, has de ser molt perseverant i constant.

  Es molt agradable tindre un tutor que t’anima tant i sempre et fa els cursos molts amens.

  Ana S1

 15. Lidia Claverí

  02 nov. 11
  18:45 #

  Lidia Claverí S1
  Un gran esforç que cal destacar per a mi. Quan aprendre alguna cosa necessari per el teu futur, representa introduir-te en formes d’aprenentatge totalment diferents, i que suposa, no solament adquirir coneixements de la llengua catalana, sinó que també altres, com les metodologies avançades de la tecnologia.

 16. BEATRIZ GARCIA MACKAY

  02 nov. 11
  18:45 #

  Beatriz Garcia. I3.
  Crec que la modalitat a distància, ens permet organitzar l’estudi amb les diverses activitats, com la família i el treball. Crec que és una bona alternativa que cal aprofitar i que ens ensenya que una ment oberta és el futur de les generacions.

 17. Montse Arroyes S3

  02 nov. 11
  18:45 #

  Bona nit,

  La meva experiència com a alumna de català en la modalitat a distància està sent molt bona ja que estic aprenent a organitzar-me el temps per estudiar i realitzar els exercicis.
  I a més, amb aquest mètode puc finalitzar el mòdul S3 perquè, amb el meu horari laboral, m’és impossible assistir a cursos presencials.

  Montse Arroyes S3

 18. MARIA JOSE

  02 nov. 11
  18:45 #

  La modalitat d’estudi a distància serveix, per a aprofitar millor el teu temps i treure’n un rendiment superior.

  Mª Jose De Miguel – I-1

 19. Meritxell Ballús S2

  03 nov. 11
  18:45 #

  El fet d’estudiar a distància, em dona més llibertat horària, poder escollir l’estona d’estudi i compaginar-ho amb la família i el treball. Tot i que a vegades trobo a faltar algú que em dirigeixi i em faciliti informació sobre dubtes que moltes vegades no soluciono amb els llibres.
  Meritxell S2

 20. Lupe

  03 nov. 11
  18:45 #

  Bona tarda!

  Encara que porto poc temps amb aquest curs, m’agrada perquè m’ajuda a resoldre els problemes per mi mateixa i això et dòna més inquietud; a més de poder estudiar quan vulgui.

  Lupe, I1

 21. Tomas Santos

  03 nov. 11
  18:45 #

  Tomàs Santos I2
  Desprès de tastar l’aprenentatge a distancia et adones que realment es molt productiu

 22. Milena Novas

  03 nov. 11
  18:45 #

  Milena Novas – I2

  El terme “curs a distancia”, en un principi , em va transmetre una serie de connotacions negatives del mateix, ja que lo que tenim lluny ens dona la impressió de que no serem capaços de controlar.

  Em vaig equivocar. I es que el que es va inventar el terme “curs a distancia” no va estar gaire encertar. Me adonat que el gran èxit en l’aprenentatge d’aquest curs està justament en retallar el màxim las distancies, i fer-lo lo més pròxim possible de la realitat de cada alumne. D’aquesta manera l’èxit està assegurat.

  Potser hagués estat més encertar “curs amb proximitat”? 😛

 23. LOURDES I2

  04 nov. 11
  18:45 #

  Lourdes I2

  La modalitat de estudiar a distancia, es un mètode per poder estudiar sense condicionaments d`horaris,Però tens que sé constant i organitzar-te el temps.

 24. M. ANGELES SANZ S1

  05 nov. 11
  18:45 #

  Al principi la falta de coneixement del mètode em produïa desconfiança. A mida que he anat treballant amb aquest sistema d’aprenentatge m’agrada més i sense donar-me compta vaig agafant soltesa en els meus escrits.

  M. Ángeles Sanz S1

 25. M.Carmen S3

  05 nov. 11
  18:45 #

  Penso que és un curs molt pràctic per la flexibilitat d’horaris i la comoditat de no haver de desplaçar-nos. Però sobretot, és un curs molt dinàmic, gràcies a les tasques que ens proposa el tutor, que ens motiven a tots a participar-hi.

  M.Carmen S3

 26. Antònia Gomez (S2)

  05 nov. 11
  18:45 #

  És un mètode molt pràctic i pots adaptar l’horari que et vagi millor, fa temps que ho estic fent i l’hi recomano a tothom, pel meu l’inconvenient doncs que has de ser estricte amb tu mateix, ja que en el meu cas treballant i amb nens, doncs sempre té coses que fer i les anteposo.
  Salutacions
  Antònia (S3)

 27. Mónica Fidalgo

  05 nov. 11
  18:45 #

  Estudiar a distància és un bón mètode quan tens problemes amb els horaris perquè et permet organizar-te a la teva manera.

  Mónica Fidalgo
  I2

 28. Matilde Ojer Cardiel I3

  06 nov. 11
  18:45 #

  Matilde Ojer I3
  La modalitat a distància m’ha permet seguir estudiant, planificant el meu temps. L’experiència és bona, creativa i m’estimula a buscar informació.

 29. Natalia I2

  06 nov. 11
  18:45 #

  El mètode a distància, ens permet adaptar el nostre temps i ritme d’aprenentatge al nostre estil de vida. Em sembla una cosa indispensable en els temps actuals on s’exigeix ​​una formació contínua.

  Natalia

 30. Verónica

  06 nov. 11
  18:45 #

  Veronica S2

  L’educació a distància es una possibilitat per aquelles persones que no es poden adaptar a l’horari de l’educació presencial. També es una oportunitat per descobrir les noves tecnologies.

 31. Pepa Fernández I3

  06 nov. 11
  18:45 #

  La experiència del curs a distancia, es un mètode el que fa que puguis estudiar i treballar a la vegada. Es per a persones que disposen de poc temps lliure i que no tenen temps de fer un desplaçament.

  Pepa I3

 32. Miriam Ruiz

  06 nov. 11
  18:45 #

  L’aprenentatge a distància es realment innovador perquè parteix d’una recerca activa de l’alumne per posar en pràctica els diversos continguts, que es realitza des d’un material propi de cada un dels estudiants.
  Es a dir, que el model pedagògic va més enllà dels continguts, perquè no solament s’ensenyen coneixements, sinó que es transmet una manera d’enfrontar-se a la pròpia experiència en cada àmbit laboral o social de la persona.
  MIRIAM I3

 33. Mercè Martorell I3

  06 nov. 11
  18:45 #

  Hola, bon dia,
  Estudiar a distància, on line, crec que és una bona opció i experiència que recomano a tothom. Té els seus pros i els seus contres, es a dir, pots fer-ho quan tú vols, a l’hora que sigui, sense desplaçaments, tens que esforçar-te per trobar les repostes correctes (tambè ho pots fer preguntant els dubtes al tutor); si el curs es presencial, et relaciones amb els demés companys i això tambè ajuda a millorar els teus conexeiments. Personalment, estic molt contenta de fer aquests cursos.

  Una salutació,

  Mercè Martorell I3

 34. Margarita Martín - S3

  07 nov. 11
  18:45 #

  Hola,
  Crec que l’aprenentatge a distància és una opció molt bona per a les persones que passen per circumstàncies familiars o de feina que no les permet assistir a classes presencials.
  Salutacions,

 35. Mariela I3

  14 nov. 11
  18:45 #

  Estudiar a distància per una banda és una bona opció, pèro per l’altre és complicat si és la primera vegada que ho fas a distància. De totes formes de aquesta forma va bé és una forma diferent de estudi.

 36. Jose Luis Gonzalez Torras

  25 nov. 11
  18:45 #

  José Luis González Torras. Suficiència 1

  Estudiar a distància

  Nou mètode d’estudi revolucionari, sense limitacions ni horaris, on disposem de tot el material necessari per aconseguir un projecte metòdic, organitzat i sobretot amb una implicació única, que concilia la vida familiar i personal amb els estudis.


Categories


Històric


diccionaris


material didàctic


organismes


recursos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes