• Això s’acaba…

  Perdoneu pel retard en la publicació d’aquesta unitat. No sou els únics que tramiteu les activitats a última hora. Hem d’anar tancant el trimestres. Per tant , aquestes són les tasques que haureu d’assumir:

  • Heu de valorar el text que vau redactar en la unitat 1, aplicant-hi una pauta de revisió. Un cop hàgiu comentat el pla de millora, a partir de revisar les respostes negatives de la pauta, el redacteu de nou i me l’envieu per correu electrònic.
  • He elaborat un esquema amb les idees que heu apuntat en la unitat anterior. Ara cal que redacteu el paràgraf que teniu indicat en l’esquema.A veure si podem penjar el text perquè doni informació d’aquesta modalitat.
  • Heu de valorar aquesta unitat
  • Com a final de curs, cal que valorem: d’una banda, el vostre aprenentatge; de l’altra, el meu compromís.

  El termini per penjar els comentaris és el 4 de desembre. A partir del 12 de desembre rebreu el resultat final del curs i el tràmit per a la inscripció del 2n trimestre.

  Crec que ha valgut la pena l’esforç. De veritat. Gràcies!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


diccionaris


material didàctic


organismes


recursos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes