1. José Luis Gonzalez Torras

  04 febr. 12
  18:45 #

  José Luis González Torras S2

  La unitat ha anat força bé. He entès la dinàmica de les preposicions i la terminologia administrativa i d’Internet. Tic que millorar tot allò que fa referència als pronoms relatius. Continuem treballant.

  Salutacions

 2. ROSA S2

  06 febr. 12
  18:45 #

  Rosa S2

  Hola, aquesta unitat ha sigut molt divertidad i molt dinàmica. Com a la anterior unitat els pronoms febles em porten de cap, la resta molt mijor.

  Arreveure

 3. María del Carmen

  08 febr. 12
  18:45 #

  María del Carmen Rodriguez Do Pico, S1

  Aquesta unitat ha estat molt entretinguda i variada.
  El que he assolit és: sintetitzar el que vull dir i enriquir el meu vocabulari.
  Entenc els pronoms però em costa utilitzar-los normalment.

 4. Marián s3

  09 febr. 12
  18:45 #

  Marian Rojas S3
  Aquesta unitat m’ha resultat més entretinguda i amb menys dificultat que la unitat 1. He recordat les diferències entre els connectors perquè i per què, si no i sinó. També he après una mica més de la utilització de les oclusives.
  Salutacions,
  Marian

 5. Mariela S1

  09 febr. 12
  18:45 #

  Aquesta unitat ha sigut més dinámica, m’ha agradat molt.
  Encara costen els pronoms flebles i la ortografia i passar a 2º persona la carta formal.
  M’agrada corregir els exercicis que he fet malament, al principi em semblava extrañy, perquè pensava que un tutor tenia que fer això, però aquesta nova forma m’agrada.
  Mariela (S1).

 6. JOSE ANTONIO ROSALES ESTRUCH

  11 febr. 12
  18:45 #

  En general em costa molt el us correcte dels pronoms febles, també em costa una mica definir quan he de posar el acents obert o tancat.
  D’altre banda he assolit sintetitzar millor les ideas.
  Jose Antonio I2

 7. Ana S2

  11 febr. 12
  18:45 #

  En aquesta unitat he aprés com es sintetitza, amb les exercicis encara tinc problemes lèxics importants, però confio sol-ventar-los.

  He fet amb molta por, un tweet, però ja m’he connectat varies vegades i sembla què li agafo gust a piulejar.

  També he aprés que la gent no llegeix com diu.
  Ana S2

 8. Raul Sevillano - I2

  12 febr. 12
  18:45 #

  Aquesta unitat ha estat més dinàmica. Ha esta bé.
  Em costen utilitzar bé els accents i els pronoms febles. No m’agrada corregir las mevas tascas, prefereixo que el professor em corregeixi i m’expliqui els errors.
  Salutacions.

 9. ROSA S2

  12 febr. 12
  18:45 #

  La unitat, a anat molt bé ha sigut molt dinàmica.Crec que corregir las tascas un mateix, va bé perquè ens fitxem mijor a on ens hem equivocat. He de reconèixer que m’agradaria tenir el professor no tan virtual, però els horaris laborals no em deixen.

  i el twitter, crec que s’ha de tenir un mobil en condicions per poder utilitzar-lo.

 10. Lidia Claverí

  13 febr. 12
  18:45 #

  Lidia Claverí S2
  La unitat anat força be, he après a estructurar-me els texts, i a utilitzar els temps verbals adequats. M’ha servit per introduir-me més en el mon de Internet i perdé la por d’aquesta via de comunicació.
  Al igual que alguns companys crec que twiter em de tenir aparells adequats per comunicar-nos a treves d’ells.

 11. Amparo Atencia S3

  14 febr. 12
  18:45 #

  Bon dia,

  Aquesta unitat ha estat menys complicada per mi que la primera. M’agrada fer activitats de lectura perquè t’escoltes tu mateixa de la pronunciació que tens i repeteixes les vegades que sigui necessari per intentar corregir les errades.
  Amb l’esquema que s’adjunta amb les activitats t’ajuda a concretar el que tenim que saber al acabar cada unitat.

  Amparo Atencia S3

 12. María

  14 febr. 12
  18:45 #

  Hola bona tarda,

  En aquesta unitat he assolit las tasques bastant bé, em trobo més segura a la hora de escriure i llegir.

  Em segueixen costant els verbs, els pronoms febles i las vocals e/a i o/u.

  Salutacions,

  María Moreno S1

  María Moreno

 13. Annabel

  14 febr. 12
  18:45 #

  Bona tarda,

  En aquesta unitat la part de lectura i exposició m’ha anat força bé, però en les tasques de verbs i pronoms febles he d’estar més pendent ja que m’ha costat una mica.
  En general ha sigut una unitat que m’ha agradat.

  Salutacions

  Annabel Silva S1

 14. Milena Novas

  14 febr. 12
  18:45 #

  Milena Novas – I·3

  En aquesta unitat començo a sentir-me més segura, i en conseqüència més a gust, de escriure en català.

  Cometo errades, moltes, però veig com van sent cada cop menys.

  Estic molt a gust amb la lectura, encara que de vegades tremoli la veu per la por al públic, i no al idioma.

  Segueixo insistint amb els pronoms febles i els verbs.

  Salutacions.

 15. María Berdasco

  15 febr. 12
  18:45 #

  Bona tarda,

  Crec que la unitat ha anat bé. Al contrari que la majoria de la gent, a mi m’agraden els exercicis de pronoms febles! El que menys m’agrada és l’apartat de les xarxes socials, no m’agrada molt crear perfils meus. El que no han aconseguit els meus amics, ho ha aconseguit el curs de català!

  MARIA B (I2)

 16. Montse M.O.(S3)

  15 febr. 12
  18:45 #

  Bona nit companys!
  Aquesta unitat també m’ha semblat més fàcil que la primera.Em costa més la part escrita, en aquest cas aprendre a utilitzar els connectors adequats i ha anat molt millor la part oral.
  En referència a lo que vaig explicar al Jaume sobre la campanya per fomentar la lectura, no és original.De fet és real, he assistit a una conferència de la Noelia Sanchez, psicòloga, en una llibreria del barri de Gràcia ( ara mateix no recordo l’adreça ) i la idea del cafè-tertúlia és d’un llibre que es titula “Cuidado los sueños, pueden cumplirse” em sembla que Juan Gris n’és l’autor.
  Ara tot té sentit, oi?

 17. Imma Peris

  16 febr. 12
  18:45 #

  Imma Peris S2
  Hola bona nit a tots,
  Amb aquesta unitat de fet els exercicis realment no m’han costat de fer, en lo que respecta als de redacció gramatical en costa una mica, però veig que estic avançant i estic contenta, encara tinc alguns duptes el lo que respecta a la (s i ss) a vegades no ho tinc gaire clar i tinc que consultar als llibres. Pot-ser que el que diré no correspongui gaire a la pregunta, però realment el que més en costa és entendre com seguir el que tinc que fer en cada unitat.
  Salutacions.

 18. Mª JOSE

  17 febr. 12
  18:45 #

  Mª Jose – I-2

  Els exercicis d’aquesta unitat m’han semblat més fàcils que els de l’anterior. Redactar la carta em costa més, no sóc molt bona amb les lletres. El que realment m’ha costat ha sigut ho del Twitter i encara no sé si he aconseguit fer una piulada.

 19. Crista Elena Traistaru

  18 febr. 12
  18:45 #

  Crista Traistaru I2

  En aquesta unitat m’ha costat una mica els pronoms febles.
  La resta tot ha anat molt bé. He de treballar més i sobretot millorar el meu català, és el meu objectiu.
  Salutacions.

 20. Mayte Fusté S3

  19 febr. 12
  18:45 #

  Mayte Fusté S3

  Aquesta unitat m´ha anat força bé, el que em costa més són els pronoms febles.
  Per altre banda, redactar també ho he de treballar més, em costa expresar-me.

 21. Mercè Martorell

  19 febr. 12
  18:45 #

  Hola !
  Aquesta unitat ha estat força bé, encara que en els pronoms febles he tingut molts problemes. Els verbs millorant. El que m’agrada fer és la lectura d’un text , gravar-lo i després escoltar-te per millorar la pronunciació.
  Salutacions,

  Mercè Martorell S1

 22. Julio Cervantes - S3

  19 febr. 12
  18:45 #

  Julio Cervantes S3

  Bon dia!

  Jo personalment penso que aquesta ha sigut una unitat molt dinàmica, que ens ha permès fer un repàs del que vam fer en la unitat anterior. Una unitat molt actual i la veritat que personalment m’ha agradat molt.

  Per un altre banda, crec que he de dedicar-li un temps al Twitter, ja que no sóc usuari d’aquesta aplicació i he d’investigar una mica més el funcionament del mateix.

 23. Matilde Ojer S1

  19 febr. 12
  18:45 #

  Matilde ojer S1

  Poc a poc vaig asimilant l’aplicació dels pronoms febles, encara que tinc que utilitzar els meus apunts; els tinc que memoritzar. Però la veritat és que no em resulten gaire fàcils.
  Els verbs una mica millor.
  No m’agradat fer el meu twitter. Ara tinc que descubrir con donar-me de baixa.

 24. lourdes I3

  19 febr. 12
  18:45 #

  Bona tarda,
  En aquesta unitat m’ha anat força bé.D’altre banda la lectura ha sigut bastant bona, encara que en alguna paraula m’ ha costat una mica més.
  Fins aviat,

  Lourdes I3

 25. Verónica

  19 febr. 12
  18:45 #

  Verònica S3

  La unitat ha anat bé.

  Gràcies

 26. Yvonne

  19 febr. 12
  18:45 #

  Hola a tothom,

  aquesta unitat ha anat bé i estic contenta en general. No m´ha agradat l’exercici de la terminologia administrativa i d’Internet i encara no entenc per què no es pot dir correu electrònic en comptes de missatge. Ara aprofitaré el compte de twitter…..

  Bona nit
  Yvonne (S2)

 27. Jordi Tormo - S3

  19 febr. 12
  18:45 #

  En la unitat 2 he aconseguit reforçar els meus coneixements amb els exercicis de gramàtica, lèxic, fonètica i ortografia. La part d’expressió oral m’ha resultat més difícil a causa de la poca experiència en la posada en pràctica d’aquest tipus d’exercicis i gràcies també al meu oportú refredat.

 28. Natalia I2

  19 febr. 12
  18:45 #

  Bona nit,

  Aquesta unitat me ha agradat molt. Ha sigut molt dinamica i entretinguda.

  Salutations
  Natalia

 29. Josep A. Aliaga

  20 febr. 12
  18:45 #

  Josep A. Aliaga S2

  Mitjançant les activitats de síntesi, en aquesta unitat he après l’ús dels pronoms relatius i les preposicions.
  Gràcies als exercicis, m’he adonat d’alguns terminis administratius i d’Internet.
  M’ha quedat pendent la pràctica oral que espero fer els propers dies si encara sóc a temps.
  Una de les tasques que més m’agrada és la de corregir les errades amb l’ajuda de traductors d’internet. De fet, no només he comprat una sinó varies. Crec que és un bon exercici.
  El que no m’agradat és el tema del twitter. Potser amb temps em posaré a aprendre aquesta altra eina de comunicació.

 30. Miriam Ruiz

  20 febr. 12
  18:45 #

  Hola,
  En aquesta unitat, en general tot ha anat molt ràpid per mi!. Però, també he millorat en els meus comentaris, que ara em surten més naturalment. I m’han agradat molt les activitats orals, perquè m’han semblat molt interessants els temes per llegir i cada vegada progresso més en la estructuració del què vull dir.
  També he aconseguit utilitzar les qüestions ortogràfiques que estic treballant en la meva situació quotidiana a la feina i he incorporat vocabulari, amb el diccionari i llegint periòdics.
  En canvi he trobat molta feina per endavant en l’estudi dels verbs i en saber utilitzar bé tots els pronoms febles, com així també en anar incorporant adequadament les diferents expressions verbals, segons el context.
  Miriam SI

 31. Beatriz Garcia Mackay

  20 febr. 12
  18:45 #

  Beatriz s1

  Crec que en aquesta unitat m’ha servit l’exercici de correcció gramaticals, llegir una text més complex i redactar un pla de proposta, crec que em falta practiques més els pronoms febles complexos i espero millorar.

  gràcies
  Bea

 32. Susana Sanroman

  09 març 12
  18:45 #

  Susana I1

  Ha estat una unitat molt divertida i dinàmica. Per mi escriure segueix sent un desafiament, i tinc que pensar-me molt les coses abans de posar-les. Pero`he millorat molt en aquests dos mesos.

  Susana


Categories


Històric


diccionaris


material didàctic


organismes


recursos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes