1. Meritxell Ballús S3

  25 febr. 12
  18:45 #

  El que m’ha quedat més clar en aquesta unitat és tot el tema de les subordinades, crec que ja les sé diferenciar i identificar de quin tipus són, la part proposada de gramàtica de les grafies l,ll,l.l, déu ni do. El que em costa més són els textos, però és practicar.

  Meritxell S3

 2. Imma Peris

  28 febr. 12
  18:45 #

  En aquesta unitat alguns exercicis no m’han costat gaire de fer, ni tan sols he tingut apenes que consultar a Google, però el dels pronoms relatius he tingut bastantes dificultas per fer-los, i en lo que respecta a la gramàtica quan escric haig de repassar tot abans de enviar-ho i tot i així de vegades encara faig errades, tinc que practicar més l’escriptura.
  Imma S2

 3. ROSA S2

  01 març 12
  18:45 #

  Cada vegada em costa menys, però és cert que encara em falten conceptes per assimilar. He de llegir més en català.
  ROSA S2

 4. Jose Luis

  02 març 12
  18:45 #

  José Luis González Torras S2

  Fins ara aquesta unitat ha estat la més complicada per mi. Dona peu ha commettre moltes errades. He aconseguit assolir bona part dels objectius.
  Tinc encara per millorar la part dels verbs irregulars, sobretot pel que fa referència a la segona i terecera conjugació.

 5. Amparo Atencia S3

  02 març 12
  18:45 #

  Bon dia,

  En aquesta unitat m’ha passat com a la Meritxell ara tinc més clar el tema de les oracions subordinades i si són adjectives, adverbials o substantives. Amb això tinc que dir que el meu fill m’ha ajudat a veure les diferències. La part de gramàtica, amb la ela geminada, estava convençuda que “ milionari” portada ela geminada. I amb el repàs de consonantisme hi ha paraules que desconeixia el seu significat (bleix, esbarzers, tiges).
  Una cosa tinc clara, he de llegir més en català.

  Amparo S3

 6. Miriam Ruiz

  05 març 12
  18:45 #

  Aquesta unitat, ha estat molt condicionada per la incorporació del twiter i la confecció del mural, que són temes nous per mi. En general he consolidat alguns temes i he començat a poder generalitzar quins són els meus punts fràgils.
  Ara entén millor els pronoms febles alhora de fer exercicis, però continuo dubtant quan he d’utilitzar-los quotidianament. En general he incorporat moltes regles ortogràfiques. He començat aprofundir els verbs i els pronoms febles. He de estudiar més la puntuació i les regles d’estil.
  MIRIAM S1

 7. MARÍA BERDASCO

  05 març 12
  18:45 #

  Aquesta unitat no ha sigut gaire difícil per a mi. La millor part és la comprensió lectora i la identificació de sinònims. També ha estat útil el repàs dels pronoms qualitatius, encara que el meu objectiu ara és distingir l’ús correcte d’alguns d’aquests pronoms (ex. “res, gens, cap”) i a més, he de repassar les regles ortogràfiques del consonantisme. Per a mi, la incorporació del twitter i del mural ha estat la part més avorrida …. ho sento, de vegades crec que no sóc d’aquesta generació! Jeje

  MARÍA BERDASCO (I2)

 8. Mercè Martorell

  06 març 12
  18:45 #

  Bon dia,
  Jo tambè crec que aquesta unitat ha estat més fàcil. Tinc que continuar amb els pronoms però ja els començo a entendre. El que m’ha constat moltíssim ha estat el tema de donar-se d’alta al Twitter i fer la tasca del mural. Quin mal de cap em va agafar! No tenía ni idea de com anàvem aquestes coses. Continuarem endavant.

  Salutacions.

  Mercè Martorell S1

 9. Marián s3

  06 març 12
  18:45 #

  Marian S3
  A aquesta unitat el que m’ha semblat més complicat és aprendre la utilització de les laterals l, ll i l•l. Crec que és important llegir molt i fer molts exercicis per aconseguir utilitzar-les correctament.

 10. María del Carmen

  07 març 12
  18:45 #

  María del Carmen Rodriguez Do Pico, S1

  En aquesta unitat he après a organitzar millor l’estructura del text i també les oracions subordinades. Encara que he d’aprendre més els verbs i els pronoms, m’he adonat
  que ja els estic assimilar de manera natural quan escric. He de fer un exercici constant d’escriptura per assolir aquest objectiu.
  Aquesta unitat ha estat força dinàmica perquè hem incorporat diverses eines per
  transmetre un missatge i per comunicar-nos.

 11. Lidia Claverí

  07 març 12
  18:45 #

  Lidia Claverí S2
  En aquesta unitat, la meva atenció ha estat vinculada als verbs i pronoms en general.
  En costa molt aquest tema i l’haig de treballar més.

 12. Julio Cervantes - S3

  07 març 12
  18:45 #

  Bona tarda!

  En aquesta unitat he pogut fer un repàs que m´ha anat molt bé ja que he refrescat coses que tenia en l´oblit.

  Com sempre, unitats dinàmiques i agradables de fer.

  Saluts companys!

  Julio Cervantes
  S3

 13. Montse M.O.(S3)

  08 març 12
  18:45 #

  Bon dia companys!
  Aquesta unitat també m’ha semblat breu com la segona però crec que més aviat per les ganes d’arribar al final.He trobat dificultat en les oracions subordinades i en la part de repàs de consonantisme per què he trobat paraules que desconeixia (bleix, rabent,esbarzers) tal com em diu el Jaume en els seus comentaris: ” una paraula nova en el teu vocabulari, no?”.I tant!!.La part més fàcil m’ha semblat l’àudio.

 14. Crista Elena Traistaru

  08 març 12
  18:45 #

  En aquesta Unitat he tingut algun exercici que no m’ha costat gairebé res de fer, però també he tingut alguna dificultat amb la gramatica (pronoms febles)
  He de millorar molt més, per això vull dedicar més temps ha aprendre català.
  La part més fàcil m’ha semblat la de les xarxes socials (twitter) i de la lectura ( encara que tenia una refredat molt dolent).
  Crista Traistaru i2

 15. Milena Novas

  08 març 12
  18:45 #

  Milena Novas – I3

  Aquesta unitat ha estat molt divertida. La manera de fer que aprenem el català de manera tan interdisciplinària, fa que les tasques siguin molt distretes, i sense adornar-nos anem aprenen.
  El dimarts tinc l’examen, es molt possible que ja no em sembli tant divertit…
  Lo que si em vaig adonant es que cada cop cometo menys errades. De vegades no sé ni el perquè. Però està clar que lo que m’està passant es que m’estic familiaritzant amb el idioma.
  A veure com m’anirà l’examen, que sols en pensar-hi ja tremolo.

 16. Mª Jose

  09 març 12
  18:45 #

  Mª Jose – I2

  Cal practicar mes amb els pronoms, res, gens i cap, però no m’ha semblat molt complicada aquesta unitat. En general no m’ha semblat una unitat molt difícil. M’ha costat més el tema del Twitter i el mural, però alhora, m’ha agradat molt actualitzar-me i estar una mica més al dia en totes aquestes noves tecnologies.

 17. Mariela S1

  09 març 12
  18:45 #

  Aquesta unitat n’ha costat molt, he de millorar la dièresi i l’accentuació, la resta de la unitat he millorat, abans tenia dubtes amb respecte a la ortografia i ara no, a mesura que passa el temps al practicar coste menys de totes formes hiha molt per fer encara.

  Mariela S1.

 18. Annabel

  10 març 12
  18:45 #

  Bon dia

  He de dir que aquesta unitat m’ha agradat perquè hem convinat totes les tasques i hem fet noves com el twiter, aquesta és la que més m’ha costat i encara estic mirant si sé com funciona. Per la resta, el text i l’ortografia no m’ha anat malament.

  Annabel Silva S1

 19. Natalia Garcia I3

  10 març 12
  18:45 #

  Bon día,

  Aquesta unitat m’ha agradat molt.
  Me agraden els exercicis de comprensió oral, i les tasques me han anat bé. També me ha semblat divertit tot el que hem fet en el twitter.

  Salutations
  Natalia I3

 20. Mayte Fusté S3

  10 març 12
  18:45 #

  Mayte Fusté S3

  Bona tarda,

  En aquesta unitat el que m´ha costat més són les oracions subordinades, i l´exercici del consonantisme, ja que dubtava i he anat comprobant amb el diccionari per seguretat, cosa que a l´examen no podrem fer.
  El que si que aquesta unitat, he anat més depresa en fer els exercicis, potser ja m´he acostumat a la dinamica, ara que ja acabem.

 21. Verónica

  10 març 12
  18:45 #

  Verònica S3

  Aquesta unitat m’ha anat força malament. Els he fet despresa i sense consultar dubtes.
  Hauré d’estudiar molt si vui aprovar l’examen que em fa molta por .

 22. Josep A. Aliaga

  10 març 12
  18:45 #

  Josep A. Aliaga S2

  En general la unitat m’ha anat bé.
  En aquesta unitat he après l’us dels pronoms relatius amb l’ajuda del llibre de text.
  També la conjugació de verbs irregulars de la segona conjugació amb formes velaritzades. Les preposicions no m’han costat gaire i els participis tampoc.
  El problema més greu el tinc amb el Twitter. Vaig obrir el compte però no el puc fer servir perquè tinc ” la cuenta suspendida ” i per més que segueixo les indicacions, no aconsegueixo desbloquejar-la. Tampoc puc crear una altra perquè quan indico el correu electrònic em diu que ja existeix una compte (es clar, ja la tinc creada).

 23. Jordi Tormo - S3

  11 març 12
  18:45 #

  En la unitat 3 l’exercici de comprensió oral m’ha anat molt bé i ha estat molt positiu pel meu aprenentatge. He tingut errades en els exercicis d’ortografia però com se sol dir: “de les errades s’aprèn”.

 24. Matilde Ojer S1

  11 març 12
  18:45 #

  Matilde Ojer S1

  Aquesta unitat no és fàcil del tot, encara em costa saber quan accentuar una paraula depenent dels seus diftongs i els seus hiats , constantment utilitzo els apunts.
  En quan a la puntuació dels textos vaig aprenent .

 25. Pepa Fernández S1

  11 març 12
  18:45 #

  Bona tarda,

  Un dels objectius que crec he assolit es ha incorporar regles ortogràfiques, la accentuació es una de elles, el que m’ha costat una mica son els pronoms, però ja me’n vaig sortint. El twitter i el mural m’ha semblat una molt bona idea ja que he après una cosa nova per a mi.

  Pepa S1

 26. Beatriz Garcia Mackay

  11 març 12
  18:45 #

  Beatriz S1

  Crec que aquesta unitat els ejericicios gramaticals van ser més fàcils, però que les tasques van estar molt condicionada al mural, que em va costar molt adjuntar fotos, crec que alguns enllaç no s’obrien, a més està condicionada al twitter, una cosa nova per a molts i que alguns no comparteixen pertànyer a una xarxa social. Crec que podrien donar-se una alternativa de ejericicio per a aquestes persones que no comparteixen aquesta idea i que volen tenir la puntuació de qualificació

 27. LOURDES I3

  11 març 12
  18:45 #

  Lourdes I3
  Bona tarda,
  En general aquesta unitat m’anat bé. L’objectiu crec que l’assolit, he tingut alguna dificultat. la qual haig de practicar més els pronoms i l’ortografia.

 28. María

  11 març 12
  18:45 #

  María Moreno S1

  En aquesta unitat he après com millorar un text.
  Els exercicis no m’han anat molt bé. L’accentuació en resulta molt complicada.

 29. Raul Sevillano - I2

  12 març 12
  18:45 #

  Bona nit,
  En aquesta unitat, no m’anat malament. Un bon objetiu sería aprendre més vocabulari per poder parlar amb més fluidesa.

 30. laura puerta S1

  12 març 12
  18:45 #

  hola!
  encara que he estat una mica perduda estic contenta amb com m’ha anat aquesta unitat ja que cada vegada faig menys errades.

 31. Yvonne

  12 març 12
  18:45 #

  Bona nit!

  Aquesta unitat ha anat bé i he après més sobre les noves tecnologies. Admeto que no he estudiat molt a casa, però parlo més català al carrer. Em fa por el proper examen després de S3. Haig de esforçar-me.

  Records

  Yvonne (S2)

 32. M. ÁNGELES SANZ S2

  14 març 12
  18:45 #

  Hola bona tarda

  En aquesta unitat he assolit l’objectiu de conèixer la utilització dels pronoms de relatiu.

  Trobo dificultats, dins de la morfosintaxi d’aquesta unitat, en la conjugació dels verbs.

  Tinc que dedicar-li més temps. I, que dir, de la fonètica i l’ortografia, per a mi, és molt complicat diferenciar la pronunciació de la (s).

  Per ho que es refereix als textos, tot és qüestió d’escriure més i, amb la pràctica, estic segura de que em serà cada vegada em serà més fàcil.

  Ma. Ángeles Sanz S2

 33. Susana Sanroman

  16 març 12
  18:45 #

  Hola Bon dia,

  Aquesta unitat me ajudat molt a començar a corregir moltes falles que tinc a l’hora de escriure. He après alguns conceptes molt útils i vaig dona-me compta dels meus erros e intento corregir-los per a la propera vegada.
  Espero continuar així.

  Susana I1


Categories


Històric


diccionaris


material didàctic


organismes


recursos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes