• Les meves errades…

  Per fi, després d’una extensa reunió, la Comissió Nacional de Valors, s’ha pronunciat. Aquí teniu els resultats de les vostres compres. Recordeu que heu obtingut 0,5 si heu sabut corregir totes o gairebé totes les errades. Per això us bonifica amb els mateixos punts. De totes maneres, volem que tothom en surti beneficiat. Per tant, qui no ha estat capaç de corregir la frase, guanya 0,25 més la mitjana de punts entre tots els que heu optat per la mateixa frase.

   

  Aquí us podeu descarregar la correcció de les errades: Errades 2n trimestre SOLUCIONAR

  Quines conclusions podem extreure:

  La primera, agraeixo els companys que us van advertir que cal llegir atentament les instruccions. Només en podíeu comprar una. Com en les anteriors ocasions us entra una fal·lera per corregir totes les errades. Així doncs, heu d’anar en compte que no us convertiu en petits:

  http://www.flickr.com/photos/60306318@N00/308995913

  La segona, la majoria de les errades s’haurien pogut remeiar utilitzant un corrector. Ja sé que el dia de la prova no disposareu d’aquest recurs, però oi que no serà l’única ocasió que  escriureu un text en català?

  Recordeu que ens aconsellen que redactem frases curtes. Per tant, hem de fer servir més el punt en comptes de la coma. Si més no, repasseu-ne els usos ja veureu que la finalitat de la coma no és pas separar frases.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


diccionaris


material didàctic


organismes


recursos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes