1. José Luis

  29 març 12
  18:45 #

  José Luis González Torras. S3

  Crec que he assolit correctament la redacció de un article d’opinió. Per altre banda, es curiós, jo que pensava que dominava les noves tecnologies, que faig pagines web, que faig programes per els dispositius apple (iphone, ipad…) encara em costa i tinc molts problemes amb el twitter.

 2. Gemma

  30 març 12
  18:45 #

  Gemma Ràfols S3

  El meu primer objectiu era aclarir-me amb totes les noves tecnologies i prioritzar per on començar aquesta nova aventura. Vaig agafant el ritme i sobretot veig curiós el fet d’autocorregir els meus erros abans de penjar el comentari. No pensava que fos tant beneficari pel meu aprenentatge.

 3. Imma Peris

  30 març 12
  18:45 #

  Imma Peris comas S3

  M’agradaria expressar-me de manera que se’m pogués entendre tot el que bull dir. Quan tinc que fer exercicis de qualsevol tipus, ja siga de pronoms, verbs, pronoms, etc., no tinc cap problema quasi bé tots els faig sense dubtes i bé, però a l’hora d’escriure ja s’embolica la troca sobre tot amb la puntuació i la doble (ss) i alguns accents, tinc que recorre a google per tenir-ho clar. I com diu al meu company anterior, el twitter em porta de cap sobre tot quan en Jaume en fa penjar cosses al tapis no me’n surto.

 4. Yvonne

  08 abr. 12
  18:45 #

  En aquest curs he après encara una mica més de cóm utilitzar el Twitter, sent jo una inútil i ignorant total de les noves tecnologies . A més a més em sembla interessant el tema de poesia que és un nou terreny per a mi. Estic molt contenta amb el descobriment de la cantant Sílvia Pérez Cruz que canta poesia catalana. Preciós!
  M’agrada fer redaccions d’opinió com aquesta de les mancances al barri i intento canviar el meu costum de fer frases molt llargues.

  Yvonne (S3)

 5. Josep A. Aliaga

  09 abr. 12
  18:45 #

  Josep A. Aliaga S3

  En aquesta unitat he après l’ús de dos pronoms febles. Si utilitzar un ja em suposava un problema, dos ha estat força més complicat. He hagut de recórrer al llibre de text per estudiar-me’ls de nou perquè alguns dels exercicis de les activitats de síntesi m’han semblat difícils i en algun cas, insalvables. Aquí és on he trobat més dificultats.
  Per sort, no n’he tingut gaires problemes amb els connectors i les preposicions ni amb les paraules amb dificultats (fricatives palatals i nasals) i això ha reforçat la meva moral després de l’exercici dels pronoms febles.
  De nou he fet servir el Twitter, obligat per les tasques del blog. Tot i que vaig tenir problemes al començament, fins i tot em van bloquejar el meu compte, ara ja no he tingut problemes per fer les piulades.
  Tanmateix, l’exercici del mural m’ha portat de nou al wallwisher, una altra eina desconeguda per mi fins la darrera unitat. I a més a més, he aconseguit penjar un vídeo.
  I finalment, l’article sobre el barri, ha suposat un exercici de redacció que trobava a faltar. Malauradament, la majoria de companys no estant massa satisfets amb el seu barri. Ens oblidarem de les opinions i pensarem en el que hem hagut de pensar.

 6. María del Carmen

  11 abr. 12
  18:45 #

  María del Carmen Rodriguez Do Pico, S2

  En aquesta unitat he fet una bona pràctica d’alguns casos difícils pel que fa a les
  regles ortogràfiques de la r / rr i la b / v. També vaig repassar les abreviatures i símbols que pertanyen a la nostra escriptura quotidiana i l’ús dels adverbis.
  La redacció de l’article d’opinió m’ha sorprès. És increïble com pots dubtar a l’hora de descriure o explicar les mancances que pateix el barri on vius.
  Encara em costa una mica conjugar alguns verbs irregulars i també sintetitzar ho que
  vull dir.

 7. Mª Jose - I3

  14 abr. 12
  18:45 #

  Mª Jose – I3
  El meu objectiu encara es aclarir-me amb el twitter, en costa una miqueta, no l’entec del tot. També he de continuar amb la gramática i la redacció de text, què aixó, si que em costa.
  M’ha agradat conèixer la història d’aquests dos poetes, m’ha semblat molt interessant encara que un d’ells ha tingut un tràgic final.

 8. MARÍA BERDASCO

  16 abr. 12
  18:45 #

  No tinc cap problema amb els exercicis de comprensió lectura o amb les preposicions. Però l’ús dels pronoms de CC em sembla molt difícil. No entenc bé les excepcions … conclusió: he d’estudiar més!
  L’ ús de la vocal neutra a / e és fàcil quan hi ha paraules de la mateixa família amb la mateixa vocal en posició tònica. Però no puc distingir les que tenen divergència amb el castellà! També m’ ha agradat escriure el text perqué m’adono de les dificultats que tinc.
  MARIA B (I3)

 9. M. ANGELES SANZ S3

  18 abr. 12
  18:45 #

  Hola bona nit,
  L’objectiu que millor he assolit en aquesta unitat ha estat l’utilització de les preposicions a / amb / de / en.
  He tingut moltes dificultats per a realitzar l’exercici de combinació de pronoms febles. Hi He dedicat bastant temps a l’estudi de les possibles combinacions i, finalment, he necessitat un resum per fer-ho.
  Respecte als textos, he d’escriure més, i poc a poc, cada vegada crec que em serà més fàcil.
  Maria Angeles Sanz S3

 10. Lidia Claverí

  18 abr. 12
  18:45 #

  Lidia Claverí S3
  Be, és ven curiós els comentaris de alguns companys. La majoria te dificultats com jo amb les noves tecnologies. A mi sobretot el fet de penjar al muro el meu comentari, a sigut un embolic que no arribava al seu fi. Però el més curiós és, i perdoneu, el temps invertit per aquest tema, que em treu per posar-me el dia de la normalització de la llengua catalana. Per una altre banda he fet servir el mètode tradicional per posar-me en coneixements i poder fer els exercicis correctament.

 11. Jose Antonio Rosales Estruch

  19 abr. 12
  18:45 #

  Em sembla que he assolit la redacció de un article, una carta o alguna coseta com aquestes. Per altre banda, em costa molt accentuar correctament les paraules.
  Jose Antonio I3

 12. Crista Elena Traistaru

  20 abr. 12
  18:45 #

  En aquesta unitat he millorat el meu vocabulari, he après a escriure una carta formal i sobretot em va enriquir la meva cultura general, estudiant els 2 poetes.
  He utilitzat el corrector soft català i també el traductor.
  Escriure és una de les meves assignatures pendents – encara. Espero millorar més!
  Crista I3

 13. Marina Belda Egea S1

  21 abr. 12
  18:45 #

  Marina Belda Egea S1
  M´ha costat comenÇar a treballar perquè mai havia estudiat a distància i fer-ho tot en l´ordinadorm´ha costat al principi fins que he comprès el funcionament del blog.
  El twitter em sembla molt complicat però és per total desconeixement, hauré de seguir investigant.
  M´ha encantat estudiar sobre poesia, ha sigut un gran descobriment, sobretot m´ha encantat les poesies adaptades en canÇons.

 14. Mariela S1

  21 abr. 12
  18:45 #

  Aquesta unitat no ha sigut complicada, els recursos que h’utilizat: llibres, preguntant a veïns, companys de la meva feina, amics.
  Encara trobo dificultats a la hora de redactar texts perquè la ortografia i el sistema gramatical he de millorar.
  PER ALTRE PART NO SE COM FUNCIONA AIXÒ DEL TWITTER.
  Mariela S2.

 15. ROSA M S3

  21 abr. 12
  18:45 #

  Rosa M- S 3

  Hola, bona tarde
  Crec que el meu vocabulari es enrriquece cada dia una miqueta més, i clar les faltes també. Cada vegada em costa menys redactar.
  EL meu gran problema , els pronoms febles, però gràcies en Jaume he desterrat del meu llenguatge el pronom lis.
  El twitter encara un gran desconegut, en el meu cas crec que ho deixarà de ser-ho quan tingui un telèfon en condicions ..

 16. Mercè Martorell

  21 abr. 12
  18:45 #

  Bona tarda,
  D’aquesta unitat m’agradat repassar i recordar les abreviatures i els símbols.
  El tema dels sinónims no m’anat tan be. Éren una mica difícils.
  I el que tambè porto malament, els el tema del mural. Molt complicat!

  Salutacions,
  Mercè Martorell S2

 17. Annabel

  22 abr. 12
  18:45 #

  Hola

  Estic contenta, aquesta unitat m’ha agradat. En l’exercici de síntesi tant la r / rr com la b / v
  o els sinònims els he assolit. El twiter … sempre amb problemes! És el que més em costa d’entendre.

  Annabel Silva S2

 18. Beatriz Garcia Mackay

  22 abr. 12
  18:45 #

  En aquesta unitat he tingut unes limitacions en alguns aspectes de la gramàtica sobretot per justificar els errors gramaticals y els sinònims. Crec que hauria de practicar més.
  A més no entenc exactament com funciona el twitter, no sé com etiquetar, crec que no tinc molta relació amb les xarxes socials.
  Espero millorar.

  Beatriz S2

 19. Natalia garcia

  22 abr. 12
  18:45 #

  Hola,

  estic contenta amb els exercisis de aquesta unitat. Com a la resta dels meus companys, em costa treballar amb el twitter, pero crec que amb temps ho faré molt bé.

  Natalia García S1

 20. María Angeles I3

  22 abr. 12
  18:45 #

  El meu objectiu era començar amb el curs i agafar el ritme de la resta de companys. Reconec que encara estic en això. Poc a poc.
  Crec que he assolit vocabulari de seguretat laboral i poder opinar sobre això. Pel que fa als exercicis de síntesi sobretot l’exercici dels pronoms febles, m’ha semblat molt difícil.

 21. Pepa Fernández S2

  22 abr. 12
  18:45 #

  Bona tarda,

  En aquesta unitat he après la sinonímia, els adverbis de negació i probabilitat, ha escriure amb r/rr, escriure amb b/v, les abreviatures. Crec que els he assolit be. Els recursos que he fet servir son els llibres, internet. Les dificultat que he tingut son amb els sinònims.
  Salutacions

  Pepa Fernández S2

 22. María

  22 abr. 12
  18:45 #

  Maria Moreno S2

  Aquesta unitat m’ha agradat bastant i no m’ha anat malament, el pitjor els sinònims, la resta bastant bé. He après a redactar un article d’opinió.

  Salutacions.

 23. Mónica Fidalgo de Dios

  22 abr. 12
  18:45 #

  Mónica Fidalgo I3

  En aquesta unitat com objectiu arribat és que entenc perfectament els articles escrits en català i el que més m’ha costat és adaptar-me a les noves tecnologies (twiter….).

 24. Ana S3

  23 abr. 12
  18:45 #

  Com sempre em de dir el que ens costa d’assolir, i com sempre haig de dir “el pronoms febles” i si em de ajuntar-los ja és el remat, si la utilització d’un és complicat posar-hi dos és molt més.El Jaume m’ha ajudat amb les seves correccions però tindre que agafar el llibre.
  Per la resta estic molt contenta ja que aquesta unitat m’ha agradat moltíssim.

  Ana S3

 25. Matilde Ojer S2

  24 abr. 12
  18:45 #

  Matilde Ojer S2

  Els verbs irregulars no són massa fàcils ni tampoc ho són els sinònims quan no tens una gran quantitat de vocabulari. Amb la r/rr molt bé, però no tant amb la v/b.

 26. cesca S3

  28 abr. 12
  18:45 #

  Cesca S3
  CescaS3

  Ostres m’havia deixat aquesta part!
  He tingut dificultat amb l’ ordinador, no he estat capaç de penjar la cançó al mural, d’altre
  banda el tema twitter, i per acabar de adobar-ho, aquesta unitat 2 lo del tema de la grabació.
  La manca de temps per l’estudi fa que el treball no hagi estat prou bo. M’hauré d’espavilar més,

 27. Raul Sevillano - I3

  29 abr. 12
  18:45 #

  M’ha costat bastant el pronoms febles, i no termini de captar-los. És el que més em costa.

 28. Susana Suárez I3

  30 abr. 12
  18:45 #

  Crec que he aconseguit, més o menys, el contingut dels pronoms.

  D’altra banda, em costa tot el tema de les noves tecnologies com: twitter, penjar un vídeo al mur. .. Espero que en el futur em costi menys.

  Susana Suárez I3

 29. Ana S3

  01 maig 12
  18:45 #

  Ana S3

  Sembla que l’itinerari d’aprenentatge no ha sortit amb la data que em proposava, pot ser per què era de molt de matí, bé el torno ha penjar.
  Com sempre em de dir el que no em assolit, i com sempre jo haig de dir “els pronoms febles” i junts ja és massa, si la utilització d’un per a mi ja és complicat posar-hi dos és molt més.
  El Jaume m’ha ajudat amb les seves correccions però tindre que agafar el llibre com faig sempre, i seguiré també amb l’ús del diccionari per posar paraules diferents i sinònimes, quan redacto.
  Per la resta estic molt contenta ja que aquesta unitat m’ha agradat moltíssim.

  Ana S3

 30. isabel gonzalez S2

  13 maig 12
  18:45 #

  Isabel González S2
  No estic gaire contenta amb com porto aquest curs a distància, em sembla molt difícil tenir que saber tantes coses d’informàtica, sembla que també m’ hagi de examinar en aquesta matèria. Perdo molt de temps investigant com es fan les coses i no tinc gaire temps.
  Com que vaig molt endarrerida penso posar-me al dia.
  Les meves ganes d’assolir aquest curs són moltes! Ho aconseguiré!
  Encara em costa els pronoms febles i trobar sinònims per editar un text. Els accents els he de repassar molt.

  Isabel S2


Categories


Històric


diccionaris


material didàctic


organismes


recursos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes