1. Ana S3

  06 maig 12
  18:45 #

  Estic molt decebuda.

  Aquesta unitat m’ha sortit molt malament, sembla que jo no tinc que preguntar-me cap qüestió, els PERQUÈ, PER QUÈ em surten molt malament, i això que els he fet amb els llibres de text al davant, sembla que no he après més que abans de començar la unitat sinó, tot el contrari.
  Bé en tocarà dormir molt menys per poder estudiar.

  Ana.S3

 2. MARÍA BERDASCO

  07 maig 12
  18:45 #

  Altra vegada no vaig tenir problemes per fer els exercicis de comprensió lectora i de fonètica. Però tinc problemes amb els del lèxic. Em sembla molt difícil distingir les paraules que són similars al castellà en l’arrel, però que en tenen terminacions diferents. He de llegir con més atenció i aprendre poc a poc els diferents sufixos del català.

  MARÍA B (I3)

 3. M. ANGELES SANZ S3

  09 maig 12
  18:45 #

  Bona nit.

  En aquesta unitat he assolit amb facilitat l’objetiu de diferenciar les conjuncions “si no” i “sinó”. He trobat una norma: si suprimim la partícula nó del “sinó” obtindríem el mateix significat que abans, si suprimim la partícula no del “si no” no obtenim el mateix significat que abans.
  La resta de la morfosintaxi d’aquesta unitat ha estat complicada, la conjugació dels verbs és difícil de recordar i també la combinació de pronoms.

  Salutacions,

  M. ÁNGELES SANZ S3

 4. Lidia Claverí

  09 maig 12
  18:45 #

  Lidia Claverí S3
  Be aquesta unitat he complert el meu objectiu, fer la feina i repassar els dubtes tantes vegades con calgui. Pues objectiu aconseguit! Es cert que fen els exercicis, de conjuncions i locucions, he dubtat molt i he hagut de repassar els apunts moltes vegades, així i tot anat prou be.
  Salutacions.

 5. Bon dia,

  11 maig 12
  18:45 #

  José Luis González Torras S3

  Bon dia,

  Crec que he assolit la major part dels conceptes. Cal que millori les errades que faig en coses que conec. El més difícil ha estat entendre les expressions del text de Mercè Rodoreda.

  Salutacions

 6. Paqui Ayala I2

  11 maig 12
  18:45 #

  Paqui Ayala Molina I2

  Bon dia,

  A mi les tasques d’aquesta unitat del bloc m’han costat molt, sobretot aquestes que he hagut de fer una gravació, tot i que m’ha ajudat el meu fill, ja que sense ell no les podria haver fet. M’ha semblat una mica difícil i molt treballosa.

  Salutacions.

 7. Crista Elena Traistaru

  11 maig 12
  18:45 #

  La unitat ha estat molt interessant, però una mica difícil. espero que he complert tots els requisits.
  Em falta molt per millorar (més en gramàtica i en escrivir), però estic bastant satisfeta amb la meva feina.
  Salutació,
  Crista T. – I3

 8. Mariela S1

  12 maig 12
  18:45 #

  Hola, aquesta unitat, ha sigut més difícil, es nota que estem en un Nivell C.
  Doncs els recursos que he fet servir, traductor, llibres per consultar sobre la teoria de punts no tant clars.
  El meu marit em v’ajudar amb el twitter, havia coses que no sabia era la primera vegada que tinc twitter.
  Dificultats: Donar-me de alta al twitter o la pàgina per deixar la gravació del exercici del punt quatre o cinc del blog.

  Salutacions,
  Mariela S2.

 9. Gemma Ràfols S3

  13 maig 12
  18:45 #

  Gemma Ràfols – S3

  Molt complicat el tema de la gravació i pel que fa al treball de síntesi, semblant a la unitat 1 pel que fa a complicació. Un cop estudiada la teoria, faig exercicis per practicar abans del de síntesi. Em sento molt insegura a l’hora de redactar un text més complert pel què fa a errades. Suposo que quan més saps més dubtes ¡¡¡.

 10. Mercè Martorell

  13 maig 12
  18:45 #

  Bon dia,
  Crec que he assolit la feina d’aquesta unitat. Encara que molts cops, tinc dubtes a la hora d’escriure, que vaig corregint mica a mica. Les activitats de síntesi han anat bé. Estic satisfeta.
  El bloc sí que s’ha fet una mica llarg.
  Salutacions,
  Mercè Martorell S2

 11. isabel gonzalez S2

  13 maig 12
  18:45 #

  Bon dia
  A mi m’ha semblat les tasques molt difícil, he perdut molt de temps en investigar com es fan les coses, no tinc a ningú a casa que em pugui ajudar,sobre tot a l’hora de l’ordinador.
  penso que deuríem fer més redaccions a un document de Word sense més dificultats i enviar-les per correu.
  Si que de dir que he après molt. Ara falta la teva valoració Jaume.

  Salutacions
  Isabel González S2

 12. natalia garcia lopez

  13 maig 12
  18:45 #

  Bona tarde,

  La unitat de sintesis m’ha semblat dificil, em costan molt els pronoms febles. Encara no he pogut fet la gravació per que no entenc on he de penyar-la.

  Espero que la propera unitat vagi millor.

  Salutations

 13. Matilde Ojer S2

  13 maig 12
  18:45 #

  Matilde ojer S2

  La feina de la unitat 2 m´ha semblat fàcil i crec que la tinc bastant assolida. Però en quan als deures del blog he de dir que he patit molt, la primera part de la feina la he fet sense problemes, però en quan a les gravacions tot eren impediments.

 14. MÓNICA FIDALGO

  13 maig 12
  18:45 #

  Les tasques d’aquesta unitat m’han semblat més fàcils. El que més m’ha costat és escriure els substantius derivats de les paraules entre parèntesis i els exercicis orals del blog.

  Mónica Fidalgo I3

 15. Mª JOSE

  13 maig 12
  18:45 #

  En aquesta unitat, m’ha costat més treball tot el tema informatic que la gramàtica. No sóc precisament una geni de la informàtica i aconseguir gravar el treball oral en format mp3, ha estat un gran mèrit. M’ha costat una mica el tema de la derivació.
  Cal seguir treballant.

  Mª Jose – I3

 16. María

  13 maig 12
  18:45 #

  Maria Moreno S2

  Aquesta unitat m’ha anat bastant bé, lo que més m’ha agradat les preposicions.
  La gravació de la ressenya el que més m’ha costat.
  Haig de esforçar-me més a l’hora de parlar català.

 17. Annabel

  13 maig 12
  18:45 #

  Hola

  Estic molt contenta. Crec que assolit bé les tasques i a més he pogut llegir un llibre que m’ha agradat bastant. Compaginar tasques i lectura ho trobo perfecte perquè sense
  adonar-te’n estàs aprenent fins i tot en els moments de relaxació amb un llibre.

  Anabel Silva S2

 18. Yvonne

  13 maig 12
  18:45 #

  M’ha agradat molt aquesta unitat. Fer una gravació de veu ha estat una cosa nova per a mi, i segurament ho aprofitaré més en el futur.
  He après com corregir-me a mi mateixa mitjançant les gravacions, tot i que ha resultat una mica vergonyós. Ha valgut la pena escoltar-me a mi mateixa, per millorar el meu ritme i la meva pronunciació al llegir i parlar.
  Els exercicis del treball de síntesi han estat bé i he conegut noves paraules.

  Yvonne (S3)

 19. Marina Belda S1

  13 maig 12
  18:45 #

  Marina Belda S1
  Hola,
  Aquesta unitat m´ha semblat molt interesant. Per a mi, el més complicat són el verbs de les activitats de síntesi. Per altra banda, una vegada més he tingut problemas amb la tecnologia; no he sapigut on penjar les notes gravades. Espero poder enmendar-ho a la propera unitat.

 20. Pepa Fernández S2

  13 maig 12
  18:45 #

  Aquesta unitat ha estat be, tinc alguna dificultat amb la gramàtica, però no he trobat dificultat en general, he fet servir internet per fe les tasques. Aquesta unitat m’ha semblat interessant.

  Pepa S2

 21. jsans

  14 maig 12
  18:45 #

  Us he de demanar disculpes. Em pensava que les tasques orals serien més fàcils. A tots ens han costat superar els problemes tècnics. Ara penso que quan puguem escoltar-ne els resultats haurà valgut la pena.

 22. Beatriz Garcia

  14 maig 12
  18:45 #

  Aquesta unitat m’ha semblat interessant, però lamento no haver pogut realitzar la intervenció oral com estava planificada.
  Jaume ho intentaré una altra vegada o te l’enviaré via mail
  Bea S2

 23. María del Carmen

  14 maig 12
  18:45 #

  María del Carmen Rodriguez Do Pico, S2

  En aquesta unitat he arribat a fer bé els exercicis dels pronoms relatius, la terminologia administrativa i aclarir algun dubte sobre les preposicions. També he ampliat el vocabulari.
  Quant a les tasques m’ha donat una mica de por compartir texts orals perquè encara he de millorar la fonètica i la lectura en veu alta.

 24. Raul Sevillano - I3

  16 maig 12
  18:45 #

  En general bé. Amb la tasca del podcast m’he embolicat una mica, però finalment ho he fet per un altre camí.

 25. Jose Antonio

  20 maig 12
  18:45 #

  Hola Jaume,
  Jo també estic molt decebut ja que aquesta unitat m’ha sortit molt malament.
  Crec que el meu principal problema es amb l’ús de la informàtica. Dedico més temps en resoldre els laberints informàtics que en estudiar català.
  Sincerament, aquest mètode no m’agrada gens per la complexitat tecnologia que requereix, encara que penso que estudiar a distància es una molt bona i còmoda opció, però la combinació amb murals, enllaços, gravacions, etc, etc, es per a mi una tasca esgotadora.
  Crec que l’ús de la tecnologia informàtica es indispensable en aquest sistema de estudiar a distancia i es l’eina mes adient del objectiu principal: Aprendre la llengua catalana.
  Jaume, perdona la meva sinceritat, jo realment vull aprendre la llengua, però la complexitat informàtica em fa perdre massa temps i afecta la meva concentració.
  Continuaré esforçant-me per aconseguir el meu objectiu.
  Salutacions.

 26. Jose Antonio

  20 maig 12
  18:45 #

  Hola Jaume,
  Jo també estic molt decebut ja que aquesta unitat m’ha sortit molt malament.
  Crec que el meu principal problema es amb l’ús de la informàtica. Dedico més temps en resoldre els laberints informàtics que en estudiar català.
  Sincerament, aquest mètode no m’agrada gens per la complexitat tecnologia que requereix, encara que penso que estudiar a distància es una molt bona i còmoda opció, però la combinació amb murals, enllaços, gravacions, etc, etc, es per a mi una tasca esgotadora.
  Crec que l’ús de la tecnologia informàtica es indispensable en aquest sistema de estudiar a distancia i es l’eina mes adient del objectiu principal: Aprendre la llengua catalana.
  Jaume, perdona la meva sinceritat, jo realment vull aprendre la llengua, però la complexitat informàtica em fa perdre massa temps i afecta la meva concentració.
  Continuaré esforçant-me per aconseguir el meu objectiu.
  Salutacions.
  Jose Antonio I3

 27. Josep A. Aliaga

  20 maig 12
  18:45 #

  Josep A. Aliaga S3

  En aquesta unitat he après l’us adequat de les conjuncions i locucions. Gràcies a les activitats de síntesi, he hagut de repassar-les i en algun cas m’he trobat amb dificultats.
  L’exercici de les oclusives p/b, t/d, c/g l’he resolt amb suficiència i això m’ha donat moral.
  Ara bé, la moral l’he perduda quan m’he trobat amb les tasques del blog, especialment les dues últimes.
  He estat més temps intentant esbrinar com dimonis podia penjar la gravació que estudiant i, el pitjor de tot és que no ho he aconseguit.
  Seguint el guió per evaluar com m’ha anat aquesta unitat, hauria de dir:
  1. Quines dificultats trobo ? Les noves tecnologies.
  2. Qui em pot ajudar ? Uf, potser un professor particular.
  3. Com em poden ajudar ? Doncs. . .a més del professor particular, amb molta paciència.
  4. Què he après ? Noms com ” Audacity, Podcast, .dell …” encara què no m’han servit de gaire.
  5. Quin recursos he fet servir ? A banda del llibre de text, el Google per buscar les sortides a la quantitat de problemes que m’han surgit, malauradament sense massa èxit.

  A veure amb quina sorpresa ens trobarem amb les properes tasques. . .

 28. Imma Peris

  24 maig 12
  18:45 #

  Imma Peris S3
  Aquesta unitat m’ha anat prou bé en quant als exercicis, encara que he hagut de consultar una mica els llibres o Google. En quant a la gravació ja saps Jaume la Gimcana que he fet per poder-la fer, i com altres companys haig de dir que em passo més temps per entendre com fer algunes tasques que fen-les.
  També necessitaria un professor al meu costat o algun company informàtic a qui poder consultar quan se’m presenten dubtes.

 29. Susana Suárez I3

  26 maig 12
  18:45 #

  Hola,

  En aquesta unitat m’he adonat que em costa, sobre tot, l’exercici de derivats.

  En quant al contingut assolit, suposo que he après una mica més a diferenciar les paraules que s’escriuen amb “j” i “g”, i també “x” i “ix”.

 30. josé Luis González Torras

  28 maig 12
  18:45 #

  José Luis gonzález Torras S.3

  Aquesta unitat m’ha semblat molt interessant. Crec que assolit bé les tasques, tinc alguna dificultat amb la substitució doble de pronoms febles. Estic una mica empipat perquè continuo fent errades en matèries que conec.

  Salutacions


Categories


Històric


diccionaris


material didàctic


organismes


recursos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes