• Com ha anat aquesta compra?

   Aquí teniu la solució de les errades:

  1. Això ha canviat totalment, però no PAS per millorar! Com ens hauria agradat a tots els que hem passat la major part de les nostres vides en aquest lloc, sinó tot al contrari.
  2. Com podem malviure al nostre barri ¡¡
  3. La policia ja passa de tant en tant però veiem que això no és suficient. Hem de demanar a la policia que sàpiguen qui són i a què es dediquen. Els han d’advertir que no tornin pel barri i posar una parella de guàrdies almenys a la tarda vespre.
  4. no tenim transport públic i, a sobre, uns anys després han tornat a construir-hi  més, just davant del meu edifici, cosa que m’impedeix veure el paisatge que tenia.
  5. Donem un bon exemple i fem-ho bé que no costa gens.
  6. [Ens dirigim a vostè] Restem a l’ espera de la seva resposta,
  7. Aquest  barri  és molt bonic i especialment té una zona de vianants plena de botigues, on va molta gent a caminar,
  8. Jo no hi entenc, però em sembla que hi ha d’haver un cert tipus de neurosi caracteritzada, precisament, per la por actual, por per la crisi.
  9. El passat dia 29 de setembre, el nostre veí i poeta D. Salvador Iborra  ha estat brutalment assassinat a la porta de casa seva.
  10. M’adreço a vostè com a secretària de la Junta de l’Associació de Veïns de Ciutat Vella per manifestar-li la nostra absoluta indignació i profunda tristesa davant els fets violents ocorreguts la setmana passada al nostre barri.
  11. En l’espera de la seva resposta,  m’acomiado ben atentament,
  12. El fet és que encara els ciutadans no els fan servir. , No se’n refien.
  13. Personalment, estic contenta del barri on visc a Gavà, encara que l’any passat vam  viure un robament a l’escala i trasters.
  14. El nostre barri era un lloc molt tranquil, un d´aquests barris on tots ens coneixíem, els nens jugaven al carrer, els veïns s´ajudven entre ells i més que veïnsérem una gran família.
  15. Avui en dia ja no és com abans:  una persona podia sortir al carrer sense problema No hi havia robatoris.  La gent vivia tranquil·lament.
  16. ja sigui per la crisi i la necessitat la veritat és que se senten més notícies de robatoris i delinqüència que abans i això deriva en una inseguretat ciutadana.
  17. Crec que la crisi augmenta la situació de violència pels carrers de la ciutat,
  18. El nostre veí va morir abans que arribés l’ambulància i és aquest fet el que ha impulsat la cerca i captura dels assassins.
  19. De fet, ja ens hem adonat que cada vegada hi ha més robatoris a habitatges  i sobre tot a pàrquings,
  20. Cadascú va a la seva.
  21. Com puc expressar l’estat del barri on visc.
  22. Els veïns de Ciutat Vella ens dirigim a vostè per informar-li que el passat 29 de setembre de 2011 a les 6.35 de la matinada vam perdre a un veí del nostre barri, en Salvador Iborra, poeta de trenta-tres anys.
  23. però jo demanaria que les institucions públiques fessin tot allò possible per arreglar-ho, ja que nosaltres els ciutadans seguim pagant els impostos,
  24. Qui no ha hagut d’anar-se’n d’urgències durant la nit?
  25. El 12 de juny, dos individus ocupen un pis il·legalment de la nostra finca per a realitzar –hi diverses activitats delictives. /Els veïns avisem en moltes ocasions els Mossos d’Esquadra per a explicar-los l’ocorregut i no ens donen cap solució perquè diuen que necessiten una ordre judicial./AL final, els fets han acabat amb la mort d’un veí que podia haver estat evitada.
  26. Quan tot semblava que  a causa de les promeses fetes en les campanyes electorals s’anaven a ampliar els serveis mèdics prestats al dispensari, al juny de 2011, amb l’aplicació de les primeres retallades sanitaris, la Generalitat de Catalunya decideix el tancament definitiu del dispensari.
  27. necessiten que se’ls ’escoltin i se’ls tingui en compte en la transformació d’aquesta ciutat. Ss’han de complir les promeses electorals i que no caiguin en sac foradat. En definitiva, és viva.

  Aquí teniu el document per comprovar-ne la correcció: 23_04_12 Borsa d’errades 3r trimestre i heu obtingut la cotització següent. Cliqueu aquí.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


diccionaris


material didàctic


organismes


recursos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes