1. Maria F. Martinez M

  25 gen. 13
  18:45 #

  Segueixo pensant que mai arribaré a dominar els pronoms i la combinació d’aquests.

  Els verbs i les conjugacions són tasca pendent de repassar i assimilar.

  Això es millora solament estudiant, ho tinc claríssim.

  M’encanta el tema d’aquest capítol, viatjar és una gran passió i la redacció d’experiències pot ser interessant.

 2. M. José Rodríguez S2

  28 gen. 13
  18:45 #

  l’Internet, i els articles del blog.

  Respecte les dificultats, m’ha costat una mica ajustar en les frases els adverbis i les locucions de negació i de probabilitat de l’activitat de la graella.

  L’ajuda:
  QUI?: La família.
  COM?: Recolçant-me durant la realització de la unitat.

  OBJECTIUS I CONTINGUTS:
  Un objectiu que considero que he assolit és utilitzar correctament la r i rr, v i b, posar les abreviacions i símbols i buscar sinònims al diccionari.

  Un dels continguts que encara em costa és la utilització dels pronoms febles.

 3. MARIA

  29 gen. 13
  18:45 #

  MARÍA B (S2)

  M’ha resultat relativament fàcil els exercicis de gramàtica i cada vegada em costa menys redactar textos i explicar el que vull (probablement amb molts errors). Crec que milloro gràcies a la lectura de textos en català o escoltar les notícies de TV3. Això si, tinc les mateixes dificultades de sempre: ús dels pronoms febles i dels adverbis (encara estic boja amb l’ ús del “gaire”, “gens” i un llarg etcètera). Necessito fer més exercicis!

 4. Odalis Varela Perez

  30 gen. 13
  18:45 #

  Odalis Varela S2

  A mi m’han semblat molt fáciles els exercicis de gramatica d’aquesta unitat, malgrat que fa temps que no practicaba el catala d’aquesta manera. La redacció em costa una mica més per el vocabulari, a vegadas vull dir coses que no se com escriure-les i tinc que estar mirant el diccionari, cose que m’ajuda molt.
  Crec que els sinonims no em costant gaire, tanmateix a vegadas repeteixo les expressions perque em suonan millor. Els pronoms febles encara en costant una mica pero pensó que he millorat força.

 5. Crista Traistaru

  02 febr. 13
  18:45 #

  En aquesta unitat he gaudit molt amb els exercicis de gramàtica. He trobat molt interessant el tema de viatjar per tot el món, però he tingut algun problema a trobar les paraules apropiades en les presentacions.
  He utilitzat l’ajuda de l’internet (diccionaris i correctors).
  Espero millorar més en el que són els pronoms febles, que encara em donen mals de cap.

  Crista T – S2

 6. Jose Antonio Rosales

  02 febr. 13
  18:45 #

  Crec que he assolit una millor utilització de les paraules, es a dir, penso que hi trobo amb més facilitat las paraules que necessito per expressar el que penso, en canvi, encara em costa una mica l’ús dels pronoms febles.
  Jose Antonio S2

 7. Milena Novas

  02 febr. 13
  18:45 #

  Milena Novas – S2

  Els exercicis gramaticals realment han estat més fàcils. Ha estat molt bé poder repassar la ortografia de la v/b i r/rr. La lectura i l’escriptura en català fetes més sovint crec que han ajudat a fer-los.

  I els exercicis del bloc s’han fet molt lleugers. A qui no li agrada parlar de la seva terra? Podria passar-m’hi hores i hores, limnees i més limnees i no m’han cansaria mai, i tot i axis aprenent al català.

  A estat una unitat fantàstica.

 8. Susann Gotthardt

  03 febr. 13
  18:45 #

  Susann Gotthardt – S3

  Hem començat un bon viatge.

  Aquest trimestre estic més preparada i acostumada en treballar amb el ordinador.
  El meu objectiu és practicar i millorar el meu català.

  El tema de la unitat m’agrada moltíssim, perquè m’encanta viatjar.
  Gràcies per escollir la meva proposta.

  Punts forts: Buscar idees per viatjar. Repassar la ortografia.
  Punts feble: Expressar la meva opinió. Els exercicis dels pronoms febles.

  Com a recursos he fet servir el diccionari, l’internet, un llibre de exercicis de la gramàtica i he preguntat als meus amics.

  Les cançons són molt bones i treballar amb la música ha sigut molt més divertit. Gràcies Jaume.
  A veure a on ens n’anirem amb la segona unitat.

 9. Natalia

  04 febr. 13
  18:45 #

  Natalia Garcia S3

  M’ha agrada molt viatjar donc, la unitat del bloc m’ha agradat molt.
  La unitat de síntesis, m’ha semblat senzilla.
  M’ha costat molt el excercici del pronoms febles, he de estudiar una mica mes.
  Com ajuda, he fet servir internet, el traductor i un llibre de grámatica.

  Bon dia


Categories


Històric


diccionaris


material didàctic


organismes


recursos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes