1. Maria F Martinez

  24 febr. 13
  18:45 #

  He hagut de reescriure un articulo d’opinió , doncs l’original de la primera unitat mai va ser publicat. Així almenys vaig participar de la unitat.
  Desafortunadament no tinc massa temps per dedicar al power point, m’hagués encantat estendre’m i explicar-los tots els racons de la meva ciutat.
  Gramàtica, ortografia i expressió oral: a practicar!

 2. M. José Rodríguez S2

  05 març 13
  18:45 #

  Els recursos que he fet servir, com en cada unitat, són els diccionaris, l’Internet, i els articles del blog.

  Respecte les dificultats, n’he tingut amb la realització de la presentació powerpoint ja que no tinc gaire traça amb el programa. També m’ha costat una mica el fet d’haver de valorar a un company perquè penso que és una mica compromès.

  L’ajuda:
  QUI?: La família.
  COM?: Recolçant-me durant la realització de la unitat.

  OBJECTIUS I CONTINGUTS:
  Un objectiu que considero que he assolit és saber reconèixer les diferents varietats geogràfiques de diferents textos i l’aplicació del participi adient dels verbs.

  Un dels continguts que encara em costa és l’aplicació de la dièresi en algunes paraules, la utilització dels pronoms febles i la manca d’inventiva durant les redaccions.

 3. Milena Novas

  06 març 13
  18:45 #

  Milena Novas – S2

  He tingut bastanta dificultat amb els exercicis gramaticals, però la part del blog sempre es un plaer fer-la, ajudada per correctors, traient dubtes per internet, fen recerca per pagines especialitzades i obtindre els resultats finals publicats.

  M’han costat els verbs, els participis i els pronoms relatiu, o sigui, tot!! El S3 s’aproxima i el examen també. Es hora de seure amb llibres a mans i fer un bon repàs de tota la gramàtica.

 4. MARIA B

  08 març 13
  18:45 #

  Aquesta unitat m’ha costat una mica més que altres. M’he adonat que he de repassar més els verbs, especialment els irregulars. Hi ha massa excepcions a les normes en el català! Així que la meva conclusió és la de sempre … he de fer més exercicis.

  MARIA (S2)

 5. Crista Traistaru

  09 març 13
  18:45 #

  Aquesta unitat em va semblar una mica més difícil que l’anterior (en el que es tracta de la part de síntesi), però amb l’ajuda d’internet, correctors i itinerari d’autoaprenentatge m’he sortit endavant.
  La part del blog em va agradar molt; com en cada unitat.
  Encara estic lluitant amb els pronoms febles i alguns temps verbals.
  Bones vacances de Setmana Santa.

  Cristal T – S2

 6. Jose Antonio Rosales

  10 març 13
  18:45 #

  Primer que tot he de dir, que m’ha agradat aquesta unitat, ha sigut variada i penso que he millorat la meva pronunciació oral ja que normalment es una mica complicat parlar, però en aquest caso els exercisis m’ho han permés. Encara em costa una mica l’ús de frases fetes.

  També he de dir amb tota la sinceritat del mon que la informàtica deu ser una ferramenta del curs i no un objectiu. El Power point ens complicarà a tots.

  Jose Antonio

 7. Odalis Varela Perez

  10 març 13
  18:45 #

  En aquesta unitat em va a costar més els exercicis de gramatica. La resta va anar millor, el power point vaig fer-lo molt rapidament.

  Odalis S2

 8. Susann Gotthardt

  10 març 13
  18:45 #

  Estic contenta amb aquesta unitat.

  Com que el examen està molt a prop, aquesta unitat ha sigut un repàs de tot. He repassat la gramàtica i la redacció de un article d’opinió.
  Preparar el itineri amb powerpoint m’ha encantat.

  Els exercicis de la gramàtica he trobat dificíl i m’han costat una mica. Sobretot les oracions subordinades i el repàs de consonantisme.

  Objetiu: preparer el examen amb un repàs per tota la gramàtica i millorar el article d’opinió.
  Punts forts: l’exposició amb Powerpoint
  Punts feble: la gramàtica

  Els meus recursos són el diccionari, l’internet, un llibre de exercicis de la gramàtica i els meus amics.

  Susann – S3

 9. natalia

  10 març 13
  18:45 #

  Bona nit

  En aquesta unitat m’ha costat els exercicis de grámatica, el exercisi de comprensió oral m’ha agradat molt.

  Les activitats del bloc m’han semblat entretingudes.

  Salutations

  Natalia


Categories


Històric


diccionaris


material didàctic


organismes


recursos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes