• De quin us encarregueu?

  De NightRStar, extreta d’http://www.flickr.com/photos/24657869@N00/1586212326

   

  Escriviu un comentari indicant quin projecte assumireu i explicant-ne el motiu.

  Recordeu que teniu aquests encàrrecs:

  1) un treball de camp sobre el moviment independentista

  2) difusió de la regió europea de l’Arc del Mediterrani

  3) difusió del llegat cultural dels Països Catalans

   

  El producte final haurà de ser un vídeo. No us espanteu. És molt senzill. Mireu el vídeo. Ja ho treballarem en la unitat 3, però!

   

  Teniu fins al 28 d’abril per pronunciar-vos. Aneu amb compte que no repetiu projecte! Obtindreu 1 punt.

   

 1. Milena Novas

  22 abr. 13
  18:45 #

  Milena Novas – S3

  He optat tirar endavant el projecte sobre el Moviment Independentista. Pot que aquesta sigui la opció més treballosa, ja que no crec poder parlar-ne sense fer referencia a fets històrics, culturals i regionals, en realitat, una mica dels tres encàrrecs; però intentaré treballar des de perspectives més actuals i enfocar especial atenció en casos de gent que hagi immigrat a Catalunya els darrers anys i s’hagi sentit tant catalana com qualsevol un de algun poble perdut de la Catalunya més profunda.

  Lo que està clar es que més allà dels fets històrics, la genètica i la sang, molts dels que trepitgen aquesta terra acabant reconeixent Catalunya com una nació independent i sentin-se identificats amb la causa Independentista. Es sobre aquest sentiment que en vull parlar.

 2. Crista Traistaru

  24 abr. 13
  18:45 #

  He triat el projecte 3 – difusió del llegat cultural dels Països Catalans. Crec que és una bona oportunitat d’aprendre més coses sobre el passat de la terra on visc, la cultura dels països catalans i el seu rol fonamental a Europa.
  És un projecte molt complex que té parts històriques (la battala de Muret) i parts culturals que ajudarà els participants a entendre millor el passat i el present dels Països Catalans.

  Crista T. – S3

 3. MARIA B

  25 abr. 13
  18:45 #

  Jo vull asumir el proyecte número 2: la difusió de la regió europea de l’Arc del Mediterrani. La raó és perquè és la postura amb la que estic més d’acord. La creació de grups de persones o entitats amb interessos comuns, independentment de la divisió en territoris polítics (o potser hauria de dir independentment d’interessos polítics…). Comparteixo amb els meus companys la opinió de que aquest project té marques politiques, econòmiques i culturals que són difícils de separar.
  MARIA B (S3)

 4. natalia

  28 abr. 13
  18:45 #

  Jo he triat el proyecte 3. Amb aquet proyecte podré saber més aspectes de la historía , la llengua,i la cultura dels Països cataláns.
  Estic molt interesada en estudiar com es van formar els paisos catalans i el paper que exerceix aquest llegat en el conjunt d’Europa.

  Natalia Garcia S3

 5. M. Jose Rodríguez

  29 abr. 13
  18:45 #

  Trio la difusió de la regió europea de l’Arc del Mediterrani com a projecte perquè penso que, en els temps d’ara, hem de promoure el comerç i l’economia. També amb aquest treball, donarem a conèixer aquesta regió que potser molta gent la desconeix o no sap ben bé de què es tracta. A més a més, tractarem que es fomentin activitats, construccions o projectes que siguin potencialment realitzables en l’ EURAM i que contribueixin a una milloria de la qualitat de vida dels habitants i dels turistes de la zona.

 6. Odalis Varela Perez

  30 abr. 13
  18:45 #

  He triat el projecte 3 – difusió del llegat cultural dels Països Catalans. M’agrada molt coneixer les diverses cultures i la seva influença en la societat, aixi com en altres països.
  Com que soc d’un altre país estic molt interesada de coneixer la cultura i la historia del païs on visc avui i aquesta pot ser una bona oportunitat que aprofitare al maxim.

  Odalis S3

 7. Jose Antonio Rosales Estruch

  01 maig 13
  18:45 #

  He triat el projecte 1: El Moviment Independentista.
  Crec que aquesta es la opció més complexa, ja que jo vaig néixer a Cuba y no conec profundament el context històric, cultural i encara social de Catalunya, però penso que la experiència viscuda al meu país podria resultar interessant en la visualització d’aquest problema, a més a més, els temes d’identitat m’agraden moltíssim.
  Jose Antonio S3


Categories


Històric


diccionaris


material didàctic


organismes


recursos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes