• Benvinguda

  Aquest bloc és un espai d’aprenentatge i de comunicació per a tot l’alumnat dels cursos en la modalitat a distància del CNL Eramprunyà.

  El calendari acadèmic d’aquest trimestre s’inicia el 9 de gener i finalitzarà el 19 de març.

  Per què és un espai d’aprenentatge i de comunicació?

  És on anirem publicant tant les tasques com el termini per fer-les. N’hi ha algunes que seran individuals, però n’hi haurà d’altres que si no hi participeu, els companys no la podran fer. Per tant  no podreu aconseguir la puntuació corresponent.

  Recordeu que aquest canal és públic.  Mireu que els vostres comentaris siguin adequats i correctes. Per això us recomanem que escrigueu el text en un processador de text, el reviseu i hi passeu el corrector abans de copiar-lo i enganxar-lo a la finestra del comentari.

  Rebreu les activitats de síntesi corresponents per correu electrònic.  També us haureu de corregir els exercicis més tancats (els dels blocs d’usos textuals i de gramàtica i lèxic).  Per fer aquesta tasca, tindreu a la vostra disponabilitat  les claus de cada unitat. Cal que empleneu les graelles correctives que teniu a cada exercici. S’han pensat perquè pugueu reforçar l’error comès.  Les heu d’enviar al tutor.

  És a dir, que a més d’aprendre els continguts lingüístics, els posareu en pràctica expressant-vos en aquest bloc. Això sí, recordeu que quan deixeu un comentari, indiqueu el vostre nom i curs.

  Benvinguts i benvingudes!


Categories


Històric


diccionaris


material didàctic


organismes


recursos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes