• Diari de bitàcola 10/03/2012

  Divendres, després de la correcció dels exercicis pendents, vam començar el sempre apassionant món de les preposicions, i totes les seves casuístiques.  Tot i així, en Jaume, ens va donar alguns trucs i consells per aplicar-les correctament. No funcionaran, però, si no fem pràctica. Per entrenar-nos, hem de fer la bateria d’exercicis següents: pàg. 445 (del 18 al 21), i de la pàg. 489 (del 13 al 20). Déu n’hi dó!, però aquesta setmana va prometre que no hi hauria redacció a lliurar J. Amb el cap ple d’a, amb, de,en, per i per a,  va arribar el merescut descans.

  I després, la Mònica, va omplir la classe d’olor de roses amb la seva exposició oral sobre la Mostra de Roses de Sant Feliu i la seva interessant història.

  La classe encara estava viva, i vam acabar amb les “eles”geminades i més deures: pàg. 436-438 (del 10 al 13, i del 15 al 17). Per últim, es va acordar fer una mostra de la prova de gramàtica i lèxic el dia 24 de maig . El farem tots junts com a exercici previ de l’examen d’aquells que el facin el dia 1 de juny. Un dictat ens va acomiadar fins la setmana vinent! Força a tots!

  Vanessa Castillejo

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Pablo: Hola a tots/es, Ha estat un plaer i n’he après molt. Independentment del títol m’gha agradat fer...
 • Puri: Jaume estic intentant enviar-te un correu electrònic i em dóna error tota l’estona. Avui m’ha donat...
 • jmarfany: Susana, Avui mateix penjo un “mètode” que potser et podrà ajudar. Sort i bona feina! Jaume...
 • Susana: Hola a tots, estic “barallant-me” amb els pronoms febles i no sé com fer els exercicis per tenir...
 • Pablo: Hola companys, Com el Nadal ja ha passat, us desitjo una bona entrada d’any a tots i totes… inclòs...

Núvol d'etiquetes