• Diari de bitàcola 17/05/2013

  Durant la classe del 17 de maig en Jaume ens va comunicar que gairebé havíem acabat el temari, fet indicatiu de la perillosa proximitat del dia D. Una altra prova que el judici final s’acosta és l’actitud de l’alumnat: les preguntes sobre com serà l’examen s’han incrementat sensiblement, ja sigui entre nosaltres com també al pacient professor.

  La primera part de la sessió la vam dedicar, com sempre, a corregir els deures i resoldre els dubtes. Després, en Jaume ens va donar algunes directrius sobre l’ús de les majúscules i minúscules, les abreviatures i els símbols. Seguidament, vam fer uns exercicis de dialectes i de sinònims similars als que podrien entrar a l’examen del dia D.

  El descans abans de l’última hora de classe va ser breu perquè havíem de fer dues coses importants:una, escoltar l’exposició sobre Menorca de la companya Puri i, dues, redactar un article d’opinió. En el primer cas, cal destacar la irrupció a la classe d’un espontani menorquí que, atret per la projecció visible des del carrer, va entrar a saludar (i a comprovar si també hi havia ensaïmades exemplificatives).

  Finalment, us recordo que en Jaume penjarà un resum sobre la història de la llengua catalana i que, del llibre, hem de fer els exercicis número (o núm.) 24 i 25 de la pàgina (o pàg.) 450.

  Que tingueu una bona setmana i fins divendres!

  Maria Cartró

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Pablo: Hola a tots/es, Ha estat un plaer i n’he après molt. Independentment del títol m’gha agradat fer...
 • Puri: Jaume estic intentant enviar-te un correu electrònic i em dóna error tota l’estona. Avui m’ha donat...
 • jmarfany: Susana, Avui mateix penjo un “mètode” que potser et podrà ajudar. Sort i bona feina! Jaume...
 • Susana: Hola a tots, estic “barallant-me” amb els pronoms febles i no sé com fer els exercicis per tenir...
 • Pablo: Hola companys, Com el Nadal ja ha passat, us desitjo una bona entrada d’any a tots i totes… inclòs...

Núvol d'etiquetes