• Sociolingüística

    Escrit per el 15 de April del 2012 a les 12:35 a: Complementaris, Materials del curs

    Us envio els resums dels conceptes de sociolingüística. No són exactament iguals que els que hem repartit a classe, són una versió una mica més resumida. Recordeu que a l’examen sortirà un tema o bé de sociolingüística o bé d’història de la llengua (us en torno a enllaçar el resum aquí).

    En aquest enllaç teniu un exercici per practicar els conceptes fonamentals de sociolingüística. L’exercici és una mica matusser: primer heu d’apuntar-vos en algun lloc les paraules que surten i després les heu d’assignar a cada definició que anirà apareixent, sense repetir-les (apunteu-vos el número de definició que doneu a cada paraula). Llavors, en l’última pantalla us sortiran les solucions.

    Share

Cap comentari

  1. Encara no hi ha cap comentari. Sigui el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>