• Demà serà un gran dia

  Escrit per l'11 de May del 2012 a les 10:38 a: Comunicació

  Demà, dissabte 12 de maig, serà un bon dia. Ens il·luminarà un bon sol, que lluirà rutilant per damunt dels altres dies, i cap núvol no ens enterbolirà la jornada. De fet, la previsió indica per a demà un punt àlgid, de màxima lluminositat i amb un d’aquells cels clars que agullonen l’enteniment. Els elements ens són propicis!

  Share

3 comentaris

 1. dmanresadissabte

  11 May 12
  14:52 #

  Plató atribuïa la saviesa dels grecs al fet que gaudissin d’uns cels clars, la qual cosa els permetia una bona observació dels fenòmens astronòmics, és a dir: de l’harmonia de les esferes sintàctiques, de les constel·lacions pronominals, de les translacions verbals, dels règims gravitacionals…

  Respondre

 2. marta

  11 May 12
  16:36 #

  A veure, doncs, si aquest cel blau ens porta una bona estrella!!!

  Respondre

 3. Anonymous

  22 May 12
  10:31 #

  Com ha anat l’examen?

  Respondre

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>