RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • Aprendre llengua

  LA TORRE DE BABEL
  Actualment aprendre llengua és una cosa bastant important. El que és un fet real és que cada vegada conviuen més llengües en un mateix lloc i que per comunicar-nos, fer-nos entendre, expressar-nos, … la llengua és essencial.

  La llengua és un mitjà de comunicació i d’integració. Serveix per identificar la personalitat d’una comunitat o col•lectivitat que comparteix determinats propòsits, finalitats i unes determinades pautes de comportament.

  Personalment, crec que aprendre llengua és important per dues raons: D’una banda, quan arribes a un lloc nou per quedar-t’hi, crec que és primordial aprendre la llengua d’aquest lloc, ja que és el que t’ajudarà a integrar-te. D’altra banda, la gent d’un lloc crec que ha d’aprendre altres llengües, ja que som un món on en conviuen moltes. D’aquesta manera, aprens altres cultures i descobreixes que no estàs sol i que a través de la llengua es poden arribar a altres móns.

  Crec que per arribar a fer un món millor ens hem d’unir tots, deixar les nostres diferències i compartir. Un dels primers passos seria aprendre llengua, trencar barreres i poder arribar a comunicar-nos entre tots. La paraula que definiria aquesta nova era, per a mi, seria UNIFICACIÓ.

1 comentari

 1. Raquel Olivé

  30 Nov 12
  11:02 #

  Molt bo el vídeo! m’he fet un fart de riure!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • mmiret: Tens tota la raó, Raquel. Jo seria la primera que no voldria sortir, però potser els menys tímids s’hi...
 • Raquel Olivé: Caram! m’ha semblat molt interessant! ara bé, no sé si els alumnes s’hi engrescarien gaire:...
 • Raquel Olivé: Com a Consorci, podem obrir un bloc amb els alumnes on vulguem i com vulguem? o s’ha de fer en...
 • Raquel Olivé: Aquesta setmana al meu I3 vam explicar com havíem de riure en català correcte pel twitter! HAHAHAHA!...
 • Raquel Olivé: Molt bo el vídeo! m’he fet un fart de riure!

Núvol d'etiquetes

2.0 adell aprenentatge aprenentatge dinàmic aprenentatge educació col·laboració usos de wiki aprenentatge informal autonomia avaluació blocs blocs educatius blogs a ensenyament Comunicació comunitat d'aprenentatge connectivisme Diccionari visual Edupunk Enfocament per tasques ensenyament Entorn Facebook google docs Informació integració nova pedagogia PLE PLN senyoreta SLC Montcada i Reixac tasques tic web 2.0 wiki wikis youtube