RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • Com treure profit del twitter a les classes de català?

  El twitter(http://twitter.com)és un servei que vol dir comunicació immediata i global entre usuaris. Les persones sempre han estat connectades en xarxes d’interessos: grups d’amics, companys de feina, activitats de lleure…Ara gràcies al twitter podem comunicar-nos amb altres professionals de la llengua i de l’educació fent servir el símbol hashtag i a continuació el tema que ens interessa. Aconseguirem comunicar-nos amb persones que comparteixen els mateixos objectius. És important fer-se lloc a la xarxa publicant notícies i comentant allò que hi trobem. Aquesta eina demana una actitud curiosa i activa. Aquesta nova tecnologia ens ajudarà a trobar recursos didàctics que podrem utilitzar a classe, podrem trobar informació d’actes culturals que serveixin per programar sortides amb els alumnes. També podrem localitzar enllaços que obrin expectatives per conèixer millor qualsevol tema que ens agradi o que necessitem per fer la nostra feina millor.És una eina encoratjadora perquè estimula les ganes de compartir i facilita l’aprenentage.

1 comentari

 1. Raquel Olivé

  30 Nov 12
  11:13 #

  Aquesta setmana al meu I3 vam explicar com havíem de riure en català correcte pel twitter! HAHAHAHA! sembla mentida, però cap alumne ho sabia!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • mmiret: Tens tota la raó, Raquel. Jo seria la primera que no voldria sortir, però potser els menys tímids s’hi...
 • Raquel Olivé: Caram! m’ha semblat molt interessant! ara bé, no sé si els alumnes s’hi engrescarien gaire:...
 • Raquel Olivé: Com a Consorci, podem obrir un bloc amb els alumnes on vulguem i com vulguem? o s’ha de fer en...
 • Raquel Olivé: Aquesta setmana al meu I3 vam explicar com havíem de riure en català correcte pel twitter! HAHAHAHA!...
 • Raquel Olivé: Molt bo el vídeo! m’he fet un fart de riure!

Núvol d'etiquetes

2.0 adell aprenentatge aprenentatge dinàmic aprenentatge educació col·laboració usos de wiki aprenentatge informal autonomia avaluació blocs blocs educatius blogs a ensenyament Comunicació comunitat d'aprenentatge connectivisme Diccionari visual Edupunk Enfocament per tasques ensenyament Entorn Facebook google docs Informació integració nova pedagogia PLE PLN senyoreta SLC Montcada i Reixac tasques tic web 2.0 wiki wikis youtube