RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • Els usos del facebook

  El Servei Local de Català de Montcada i Reixac té facebook des de l’any 2010. Els usos que en faig són els següents:

  – Tot va començar amb un ús personal. La possibilitat d’estar en contacte amb persones i amistats que feia temps que havia considerat com a desaparegudes, m’ha permès tenir un dia a dia que sense aquesta eina no hauria estat possible.

  – L’experiència va continuar amb un ús social. El facebook m’ha permès entrar en contacte amb col·lectius propers i no tan propers, de tal manera que l’oferta cultural, musical i social és al meu abast de manera immediata.

  – Com a TNL, el fet de tenir facebook a nivell personal m’ha facilitat la utilització que en volia fer, tot i que a mesura que l’he anat treballant, he anat confeccionanat altres usos. El facebook del SLC de Montcada i Reixac m’ofereix una dimensió social amb el poble on treballo i on visc. En faig un ús professional i miro de no barrejar la meva vida personal amb la meva laboral, tot i que quan tens una identital virtual això de vegades no és tan fàcil.

  – Per últim, a l’aula en faig un ús docent i de relacions socials. El grup d’aula permet estar totalment a la vora amb els teus alumnes i aprendre de manera conjunta.

  Per a mi, la utilització de facebook defuig la imatge de tafaneria que algunes persones li miren de trobar. Vull acabar amb un vídeo que, tot i ser en castellà, ens aporta una dosi d’humor sobre el facebook.

Cap comentari

 1. Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • mmiret: Tens tota la raó, Raquel. Jo seria la primera que no voldria sortir, però potser els menys tímids s’hi...
 • Raquel Olivé: Caram! m’ha semblat molt interessant! ara bé, no sé si els alumnes s’hi engrescarien gaire:...
 • Raquel Olivé: Com a Consorci, podem obrir un bloc amb els alumnes on vulguem i com vulguem? o s’ha de fer en...
 • Raquel Olivé: Aquesta setmana al meu I3 vam explicar com havíem de riure en català correcte pel twitter! HAHAHAHA!...
 • Raquel Olivé: Molt bo el vídeo! m’he fet un fart de riure!

Núvol d'etiquetes

2.0 adell aprenentatge aprenentatge dinàmic aprenentatge educació col·laboració usos de wiki aprenentatge informal autonomia avaluació blocs blocs educatius blogs a ensenyament Comunicació comunitat d'aprenentatge connectivisme Diccionari visual Edupunk Enfocament per tasques ensenyament Entorn Facebook google docs Informació integració nova pedagogia PLE PLN senyoreta SLC Montcada i Reixac tasques tic web 2.0 wiki wikis youtube