• Un g, un dl i un cl d’energia per treballar els símbols

    Majoritàriament, els símbols responen a una convenció, molt sovint internacional i establerta per organismes competents en la matèria. Per tant, no els creen lliurement els usuaris d’una llengua. És precisament aquesta convencionalitat el que permet la comprensió interlingüística en diferents camps. És el cas de les matemàtiques, la geometria, la física, la química, les unitats monetàries, el sistema internacional d’unitats, etc.

    Per tant, un quilogram (kg), una hora (h) o un metre (m) són símbols. Recordeu que els símbols no porten punt al final!

    Aquí teniu l’enllaç al document de Criteris lingüístics – Abreviacions, on podeu accedir a la paraula que us calgui abreviar i saber com s’escriuren l’abreviatura, la sigla o el símbol corresponents.

    Recordeu dur les activitats de verbs velars per a dilluns. Bon cap de setmana!

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>