• Diccionari català-balear-valencià

    Ara que hem començat a treballar els dialectes de la llengua catalana, en aquesta unitat 2 la varietat rossellonesa, us he inclòs en els enllaços el Diccionari català-balear-valencià, d’A. M. Alcover i F. de Borja Moll, una obra que recull l’etimologia de cada paraula – o sigui, d’on prové-, i alhora en podem trobar de totes les varietats dialectals catalanes.

    Amb aquesta activitat, en la darrera classe, vam cloure la unitat 2 i vam encetar la unitat 3, lligada als jocs i als passatemps.

    Per a la classe de dimecres heu d’haver explicat com es juga al joc dels vaixells de la pàgina 75, i també heu d’anar preparant el text puntuable de la recepta (unitat 2) que m’heu de lliurar la setmana que ve.

     

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>