• Quin dia farà demà?

    A la classe d’ahir vam fer alguns exercicis més de precisió lèxica,  els usos de propi i mateix, i també vam començar amb els textos predictius (pàg. 90-93): quins verbs es fan servir, quines estructures…

    Tal com us vaig comentar, us adjunto l’exercici de previsió meteorològica que heu de fer a casa en què heu de redactar un text predictiu a partir del mapa que hi ha en el document. En el segon full del document hi trobareu la llegenda dels símbols amb la finalitat que us faciliti la redacció del text.

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>