• Parlem de pronoms relatius

  A la classe d’ahir vau intercanviar-vos les prediccions meteorològiques que havíeu redactat i vau valorar els textos dels companys. Després vam fer l’activitat 4 (pàg. 95) sobre el guionet en els mots compostos que comencen amb el nom d’un punt cardinal, com nord-occidental.

  Quan vam tenir enllestida l’activitat de lèxic relacionat amb els animals de companyia (pàg. 105) vam entrar en el meravellós món de les oracions subordinades adjectives de relatiu (pàg. 106-107). Per als que no vau venir: és molt important que us ho mireu a casa. Aquí teniu un full d’exercicis que vaig passar; els corregirem el proper dia.

 1. Montse Barreros Herrera

  30 gen. 12
  11:41 #

  Hola companys i companyes,

  Heu vist l’Auditori? Fa vertigen!!!!

  Us imagineu parlan davant de tanta gent?

  Si em queda la ment en blanc parlan davant de quinze companys,de ben segur que m’agafaria un infart si hagués de parlar davant d’un Auditori ple.

  Peró bé s’ha de ser optimista!!! Amim a tothom, que segur que ho farem molt bé.

  Fins després,

  Montse