• Qui no té un all, té una ceba

    Ahir, en grups, vam crear un fullet informatiu sobre l’associació de mascotes que havíem pensat el dia anterior (pàg. 113). A més, hi vau haver d’incloure la coma com a elisió del verb. Recordeu que dilluns m’heu de fer arribar els documents defintius.

    Després vam començar la tasca 2, en què es treballen els pronoms relatius en les oracions subordinades substantives (pàg. 114-115). A més, vam fer exercicis complementaris. El primer ja el vam corregir; el segon, dilluns.

    Bon cap de setmana!

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>