• Comencem la unitat 2

    Ja hem acabat la unitat 1 i heu argumentat si estàveu o no a favor de l’ús de monopatins, bicicletes i skates al parc del barri. Ara, en aquesta unitat, haurem de veure quins avantatges i inconvenients trobem al trasllat de l’empresa on treballem. Ens volen traslladar a Berga!

    Ahir vam fer suposicions sobre aspectes de la ciutat on ens volen traslladar (tasca 1, activitat 3). A més, vam parlar de les oracions condicionals i vam treballar els temps verbals que cal utilitzar en aquests tipus d’oracions. Us podeu descarregar l’exercici que vam fer.

    Recordeu, els que no ho heu fet, de portar-me les oracions amb h aspirada i muda, i també l’article d’opinió, els que no vau venir a classe. Tot això són feines de la unitat 1.

    Guaiteu l’infern del Salt de Plens de Patum! Si voleu saber-ne una mica més, de la festa, podeu entrar aquí. Si voleu conèixer millor Berga, informeu-vos-en.

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>