• Elemental 1 – Benvingudes i benvingut!

  Escrit per el 03 de Octubre del 2013 a les 11:22 a: General

  Benvingudes i benvingut al curs de català Elemental 1!

  Cada dimarts i cada dijous ens trobarem de 9.30 a 11.30 a l’Aula 1 per aprendre i millorar el nostre nivell de català. Aquí teniu la pissarra amb el que voleu aprendre aquest curs i el que hem de fer per aconseguir-ho!

  20131003_101129

   

  En aquest blog hi trobareu activitats, recursos i, si un dia no heu pogut assistir a classe, també podreu consultar els deures. A més a més, també hi participareu activament vosaltres. Com ara, que us presentareu a la resta del grup. Començo jo?

   

  Em dic Emma, tinc 36 anys i sóc de Barcelona, on visc amb la meva parella, que es diu Joan, i la nostra nena de 22 mesos, que es diu Nora. Treballo de professora de català des de fa aproximadament 9 anys. M’agrada la feina que faig perquè cada dia aprenc coses noves.

  En el meu temps lliure m’agrada fer manualitats, cosir, fer ganxet… però últimament no tinc gaire temps per fer-ho. També m’agrada molt llegir, però sobretot  estar amb la meva família i gaudir de la nostra petita.

   

  Va, vinga, qui continua???

16 comentaris

 1. maria dolores

  05 Oct 13
  12:41 #

  Hola! sóc la Dolors, tinc 48 anys i sóc de Badalona. Visc a Montcada des de fa 21 anys amb la meva parella i el meu fill de 20 anys. M´agrada passejar i llegir. Tinc moltes ganes d´aprendre català.
  Ens veurem a classe el dimarts. Bon cap de setmana a tothom.

  Respondre

  1. SLC de Montcada i Reixac

   07 Oct 13
   16:15 #

   Molt bé, M. Dolores!!! 🙂

   Benvinguda al curs!

   Respondre

 2. verónica

  06 Oct 13
  11:27 #

  Em dic verónica, tinc 38 anys, tot i que soc d’argentina, actualment visc a Montcada i reixac amb el meu marit i els meus fills, la Carmen i el Felipe de set i nou anys d’edat .
  Estic a catalunya des de el any 2000, la meva fillia ha nascut a Barcelona, i el meu fill a Santa coloma de gramenet .
  M’agrada llegir una estona cada dia, i vui aprendre catalá perque m’agrada .
  Fins dimarts a tots.

  Respondre

  1. SLC de Montcada i Reixac

   07 Oct 13
   16:16 #

   Benvinguda al curs, Verónica!

   Molt ben escrita la presentació: alerta amb les majúscules i amb la paraula FILLA (i no FILLIA). També amb el verb VULL (i no vui)

   Respondre

 3. irene

  06 Oct 13
  12:28 #

  Hola a tots!!, yo soc la Irene, tinc 30 anys. Soc de Barcelona.
  Visc a amb la meva filla de 3 anys.
  Ara mateix estic a l´atur i aprofito per anant fent tots als curs que pugui.

  M´agrada moltisim llegir i caminar per la muntanya.
  En el meu temps lliure en el qual ultimament no tinc gaire, m´agrada sortir en els meus amics i gaudir de la seva companya.

  Estic molt interessada en aprendre parlar molt be el catala.

  Respondre

  1. SLC de Montcada i Reixac

   07 Oct 13
   16:24 #

   Benvinguda també, Irene!

   M’agrada que sigueu valents i que us arrisqueu a l’hora d’escriure. Alerta amb algunes coses: JO i no YO; “aprofito per ANAR fent” i no “ANANT”; “m’agrada sortir AMB els meus amics” i no “EN”; “aprendre A parlar” 🙂

   Respondre

 4. Anna Lopez

  06 Oct 13
  19:54 #

  Hola,
  Em dic Anna, tinc 49 anys, vaig neixer a Barcelona visc a Cerdanyola del Vallès , estic casada i tinc un fill de 16 anys que es diu Albert estudia 2º de Batxiller i diu que vol ser director de cinema. a veure si ho aconsegueix.

  M’agrada ajudar a les persones de la 3ª edat,.Tambè m’agradan molt els animals sobretot els gats. i si estic molt estresada fer ganxet que em relaxa.M’agrada poc llegir, però des que vaig a classes de català m’estic aficionant a la lectura.

  Fins demà.

  Respondre

 5. José Antonio

  06 Oct 13
  19:58 #

  Hola a tothom,

  Visc al carrer Bonavista de Montcada i soc de Granada.
  Jubilat des de fa un any, estic casat i la meva dona es diu Carme. Tinc dos fills, un de trenta-quatre i un altre de vint-i-cinc.
  M’agrada molt la cuina, viatjar, llegir -sobre tot els diaris- i el que mes amb relaxa es el bricolatge.
  Ara que tinc temps he començat aquest curs de català per millorar al parlar-lo.
  Fins al dimarts.

  Respondre

  1. SLC de Montcada i Reixac

   07 Oct 13
   16:27 #

   Benvingut al grup, Jose Antonio!

   Ja has notat que ets l’únic home del curs? 😉

   Molt ben escrita la presentació!

   Respondre

 6. Carina Noemi Chacon

  07 Oct 13
  14:51 #

  Hola

  Em dic Carina Chacón, tinc 37 anys i sóc argentina. Estic casada i tinc dos nens: un de 4 i el altre de 9 anys; fa 12 anys que visc a Barcelona.

  M’agrada llegir, anar en bicicleta i patinar entre altres coses. En aquest moment estic a l’atur, però faig prácticas de monitora i cursos per trobar teina.’

  Respondre

  1. SLC de Montcada i Reixac

   07 Oct 13
   16:27 #

   Molt bé, Carina! 🙂

   Benvinguda també!

   Respondre

 7. fina gonzalez

  07 Oct 13
  17:01 #

  Hola!! Em dic Fina, tinc 58 anys i soc nascuda a Montcada i Reixac . Tinc dos fills que ja son grans la nena te 33 anys i el nen te 25 .
  Fins l’agost del any passat treballava de cuinera , pero ens van a acomiadar a totas…. Ales hores vaig decidir fe els cursets de catala, perque em costa molt parlar.
  M’ agrada molt llegir i anar al cinema, fer manualitats i sobretot pintar.

  Respondre

 8. mariel

  07 Oct 13
  18:34 #

  Hola, Em dic Mariel tinc 40 anys visc a montcada masranpinyo amb la meva parella que es diu Jose y el meu fill Advieri de 10 anys
  Traballo por la nit de Auxiliar de geriatria, m’agrada el meu horario por el dia puc estar amb el meu fill i dinar junts

  Respondre

 9. Maria del Pilar Garcia Jurado

  07 Oct 13
  18:49 #

  Hola!!! Em dic Pilar, tinc 26 anys i sóc extremenya, fa un any que visc a Montcada amb la meva parella i la meva sogre. Ara mateix estic treballant per això aquest primer mes no podre asisstir a clase.

  M`agrada molt llegir i anar al cinema amb els meus amics.

  Tinc moltes ganes de seguir aprenent català, perque es important per la feina aquì, per tambè perque he conegut a gent molt important i grans amics desde que vaig començar el curs pasat.

  Molt petons per tots.

  Fins aviat.

  Respondre

 10. Mariel

  07 Oct 13
  22:55 #

  hola sòc la Mariel a l’hora que escrit tenia pressa per sortir a la feina inconscientment escrit en castellà ara estic veient tots els comentaris estic molt contenta amb tots i amb moltes ganes d’aprendre català fins demà, bona nit

  Respondre

 11. Juliette

  13 Oct 13
  16:42 #

  Hola, sóc Juliette, sóc Colombiana tinc trenta anys i visc a montcada i Reixac.
  Fa dos anys i mig vaig a arribar a Espanya, visc amb el meu marit que es diu Carles, té quaranta i cuato anys. Tinc una filla que es diu Karol i viu a Colòmbia amb la meva mare, que es diu Blanca, tinc dos germans.
  Ara estic estudiant infermeria i estic molt contenta, tinc moltes ganes de saber més sobre la llengua catalana ja que sera el meu mitjà de treball.
  Moltes gràcies per brindar-nos els seus coneixements.
  fins aviat ……

  Respondre

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Ana: Hola!!! Soc l’Ana, amiga també dels nuvis. La noticia d’aquest casament ha estat una sorpresa i...
 • Sonia: Hola!! Em dic Sònia i sóc companya de feina de la núvia. Ens coneixem des de fa almenys cinc anys. Encara...
 • Maribel: Hola a tots, Soc Maribel, amiga dels nuvis des de fa molt temps. Vivint al mateix carrer, encara em recordó...
 • Bernat Pérez: Hola profa em dic Bernat.Intento que la vida sigui una festa . Estic desitjant que el casament ,la...
 • Jordi: Hola parella em dic Jordi. El nuvi i jo es coneixen des de que eren petits. Encara em recordo la primera...

Núvol d'etiquetes

anunci Article d'opinió Avui Avui hem fet Bibliografia Bàsic 1 Bàsic 2 bàsic 3 carnet d'estudiant castanyada Club de lectura descripció Elemental 1 El secret del meu turbant Ens presentem feina fets de llengua gerundis i participis irregulars intercanvi intermedi Intermedi 3 la meva feina ideal lectures Llegim en català Nivell D nivell de suficiència nivell elemental nivell intermedi Per saber-ne més petons de diumenge plataforma per la llengua poesia Presentació Prova final Racó de lectura receptes de cuina sensibilització Suficiència 1 Suficiència 2 sílvia soler Voluntariat per la llengua