4 comentaris

 1. Pili

  28 Oct 13
  12:18 #

  Article d’opinió.
  Grup: Eva Romero, Fernando Casanova, Eusebi Zache, Pili Martí

  URGÈNCIES OBERTES 24 H

  La població de Montcada i Reixac, té la necessitat d’una assistència sanitaria oberta les 24 h del dia.

  – En primer lloc, la gent que no pot desplaçar-se facilment, com la gent gran, té dret d’anar al metge sempre que ho necessiti.

  – En segon lloc, les retallades en sanitat, han fet que els habitants de la població, rebin una assitència de mala qualitat i en horari nocturn, tinguin l’oblicació d’anar fora de Montcada i Reixac en cas d’urgència.

  – Així mateix, i per aquest motiu, fa pocs dies què una família va patir les conseqüencies d’aquestes retallades de la pitjor manera possible, amb la mort de la seva filla de només 2 mesos.

  Per tot això, els Montcadencs es manifesten tots els dijous a les 7 de la tarda davant l’ambulatori, per reclamar que les urgències estiguin obertes les 24 h del dia.

  Respondre

 2. Jordi Gutiérrez

  28 Oct 13
  12:20 #

  TRANSPORT I MOBILITAT

  Les dificultats que trobem dintre l’àrea metropolitana de Barcelona arran de la mobilitat i el transport donen als usuaris més problemes dels desitjables.

  D’una banda, els usuaris troben dificultats a l’hora de traslladar-se per carretera massa sovint. Un exemple clar el podem trobar a la C-58 que ha vist com, després d’una inversió de vuitanta milions d’euros amb la incorporació del nou carril bus-VAO, els problemes no s’han reduït. El trànsit en aquesta via continua sent molt dens a l’autopista mentre que el carril bus-VAO està clarament desaprofitat.

  D’altra banda, aquells usuaris que cerquin dins de de rodalies una alternativa amb prou eficiència, es troben amb problemes d’horaris incorrectes i manca d’infraestructures bàsiques com ara panells informatitzats, a més de patir retards i avaries de manera continuada.

  En conclusió, la gran inversió realitzada en el projecte del carril bus-VAO podria haver-se emprat a sanejar la xarxa de rodalies i de passada fer un esforç en posar el metro a l’abast de més usuaris.

  Article realitzat per: Jesús, Micaela, Eva Ruiz, Maria i Jordi.

  Respondre

 3. meritxell utrera

  28 Oct 13
  16:01 #

  Manca d’atenció sanitària
  Hem comprovat directament la manca d’atenció sanitària que pateixen els ambulatoris de Montcada, sigui per manca de personal sanitari o de mitjans de transport.
  D’una banda, hem portat els nostres fills d’urgències a l’ambulatori i ens hem topat amb una sèrie d’inconvenients, un dels quals és que no hi ha cap pediatre d’urgències, te’ls atén un metge de capçalera que la majoria de les vegades t’envia un tractament i cap a casa amb l’esperança que funcioni.
  D’altre banda, passen les hores i te n’adones que el tractament que t’ha donat no funciona i queden dos opcions, o tornes a l’ambulatori on saps que el metge encertarà o no trobaran la solució.
  Finalment tot això s’arreglaria si les urgències estiguessin ben ateses al menys un metge de capçalera, un pediatre i diverses infermeres. Que almenys un ambulatori dels tres que tenim estigués de guàrdia tota la nit, i amb una ambulància a la porta per traslladar els pacients que no puguin ser atesos. Però clar tot això és complicat amb totes les retallades que hi ha ara.

  Respondre

 4. Isabel Mollet i Torné

  28 Oct 13
  20:25 #

  Article d’opinió.
  Grup format per: la Rosanna, l’Esperança, l’Anna, la Maribel i la Isabel.

  TRANSPORT I MOBILITAT.

  La línia de tren Barcelona-Manresa, en concret a l’estació de Montcada i Reixac, hem trobat que els accessos a l’andana, no estan en condicions òptimes perquè puguin ser utilitzats per persones amb discapacitat, mares amb cotxets, gent gran…

  En primer lloc, cal destacar que hi ha moltes escales que dificulten l’accés.

  En segon lloc, trobem que no hi ha rampes, escales mecàniques, ni ascensors per accedir a l’andana.

  Finalment, és per aquest motiu que pensem què seria adient fer una recollida de signatures als ciutadans de Montcada i Reixac i d’altres usuaris, per presentar-ho al Ajuntament, perquè el responsable d’aquest, es personi a les oficines de ADIF, per lliurar les signatures i així poder dur a terme les obres pertinents, a fi de millorar l’accés a l’estació.

  Respondre

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Ana: Hola!!! Soc l’Ana, amiga també dels nuvis. La noticia d’aquest casament ha estat una sorpresa i...
 • Sonia: Hola!! Em dic Sònia i sóc companya de feina de la núvia. Ens coneixem des de fa almenys cinc anys. Encara...
 • Maribel: Hola a tots, Soc Maribel, amiga dels nuvis des de fa molt temps. Vivint al mateix carrer, encara em recordó...
 • Bernat Pérez: Hola profa em dic Bernat.Intento que la vida sigui una festa . Estic desitjant que el casament ,la...
 • Jordi: Hola parella em dic Jordi. El nuvi i jo es coneixen des de que eren petits. Encara em recordo la primera...

Núvol d'etiquetes

anunci Article d'opinió Avui Avui hem fet Bibliografia Bàsic 1 Bàsic 2 bàsic 3 carnet d'estudiant castanyada Club de lectura descripció Elemental 1 El secret del meu turbant Ens presentem feina fets de llengua gerundis i participis irregulars intercanvi intermedi Intermedi 3 la meva feina ideal lectures Llegim en català Nivell D nivell de suficiència nivell elemental nivell intermedi Per saber-ne més petons de diumenge plataforma per la llengua poesia Presentació Prova final Racó de lectura receptes de cuina sensibilització Suficiència 1 Suficiència 2 sílvia soler Voluntariat per la llengua