• Elemental 1 – Avui hem fet…

  Escrit per el 24 de Octubre del 2013 a les 11:24 a: General

  pissarraAvui hem començat la classe parlant dels correus electrònics, de l’ús que en fem i dels avantatges i inconvenients que hi trobem. Tot seguit, n’hem vist l’estructura, les diverses formes de salutació i comiat que hi podem fer servir, i les diferències entre l’ús del TU / VOSALTRES i del VOSTÈ / VOSTÈS.

  Després hem parlat sobre el sistema educatiu, els avenços tecnològics (mòbils, ordinadors…) i el paper dels pares en l’educació dels fills.

  Tot i que aquest últim punt no estava previst, m’ha agradat que us hagueu llançat a parlar. Seguiu així!

  De deures heu d’escriure el correu electrònic convidant la gent de la població a la vostra festa d’inauguració. L’heu d’escriure en un comentari a l’entrada titulada “Elemental 1 – Qui vol venir a la festa?

1 comentari

 1. verónica

  28 Oct 13
  18:33 #

  Estimada gent de montcada i reixac m’agradaria convidar-vos a la nostra festa d’inauguració, hi haurà ser entreteniment per a totes les edats, Vine a passar-ho molt bé al nou de novembre a les 19hs de la tarda al carrer domenec fins 4 .

  Respondre

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Ana: Hola!!! Soc l’Ana, amiga també dels nuvis. La noticia d’aquest casament ha estat una sorpresa i...
 • Sonia: Hola!! Em dic Sònia i sóc companya de feina de la núvia. Ens coneixem des de fa almenys cinc anys. Encara...
 • Maribel: Hola a tots, Soc Maribel, amiga dels nuvis des de fa molt temps. Vivint al mateix carrer, encara em recordó...
 • Bernat Pérez: Hola profa em dic Bernat.Intento que la vida sigui una festa . Estic desitjant que el casament ,la...
 • Jordi: Hola parella em dic Jordi. El nuvi i jo es coneixen des de que eren petits. Encara em recordo la primera...

Núvol d'etiquetes

anunci Article d'opinió Avui Avui hem fet Bibliografia Bàsic 1 Bàsic 2 bàsic 3 carnet d'estudiant castanyada Club de lectura descripció Elemental 1 El secret del meu turbant Ens presentem feina fets de llengua gerundis i participis irregulars intercanvi intermedi Intermedi 3 la meva feina ideal lectures Llegim en català Nivell D nivell de suficiència nivell elemental nivell intermedi Per saber-ne més petons de diumenge plataforma per la llengua poesia Presentació Prova final Racó de lectura receptes de cuina sensibilització Suficiència 1 Suficiència 2 sílvia soler Voluntariat per la llengua