• Bàsic 2 – Ens presentem

  Escrit per el 07 de Gener del 2015 a les 11:53 a: General

  Em dic img-thingEmma, tinc 36 anys i sóc de Barcelona, on visc amb la meva parella, que es diu Joan, i la nostra nena de 22 mesos, que es diu Nora. Treballo de professora de català des de fa aproximadament 9 anys. M’agrada la feina que faig perquè cada dia aprenc coses noves.

  En el meu temps lliure m’agrada fer manualitats, cosir, fer ganxet… però últimament no tinc gaire temps per fer-ho. També m’agrada molt llegir, però sobretot  estar amb la meva família i gaudir de la nostra petita.

13 comentaris

 1. victor

  08 Gen 15
  14:25 #

  En dic Victor sòc de Equador,visc a Montcad Bifurcaciò amb la meva parella que es diu Maria i la nostra filla de 20 anys que es diu Karen.Sòc tecnic infomartic i pintor i vaig combinar als meveas dos professions.

  El meu temps lliure M’agrada andar en bici i tambe M’agrada molt veure documentals.

  Respondre

 2. Javier Cabezas

  10 Gen 15
  12:57 #

  Em dic Javi, tinc 22 anys, sóc de Badajoz i visc a Sabadell amb la meva àvia de 86 anys què es diu Rafaela.
  Estudio quiromassatge en l’escola de teràpies naturals “Sagrada Família”. M’agradan quasi tots els esports però els que practico més sovint són el futbol i el pàdel, i el meu equip de futbol preferit és el R.Madrid.

  En el meu temp lliure m’agrada passejar per Barcelona amb la meva xicota i quan estic a casa, mirar la tele.

  Respondre

 3. Mary Trujillo Montelongo

  10 Gen 15
  16:00 #

  Em dic Mary, tinc 45 anys ,sóc de Lanzarote i visc a Badia del Vallés amb la meva filla i el meu xicot. He arribat a Barcelona el any 2012 i quan vaig venir tenia pensat obrir un bar,despres las cosas no vaig salir com esperaba..avui estic estudian català i ges 1 a la escola de adult de Barberà del Vallés.

  Me agrada sortir de paseo i anar al cine.

  Respondre

 4. Nancy

  11 Gen 15
  20:43 #

  Em dic Nancy, tinc 36 anys i sóc de Colombia. Visc amb la meva familia. Les meves filles es diuen Melissa i Aroa, i el meu marit es diu Milton.
  Estic a l’atur des de fa 4 mesos. M’agrada compartir amb la meva familia. En aquest temps hem estat molt unides.
  M’agrada escoltar música i anar a l’església.

  Respondre

 5. Marina Idiaquez

  11 Gen 15
  22:19 #

  Holaaa! Em dic Marina, sóc Centroamericana, la meva llengua materna es el castellá; visc con la meva filla, Em dic Mónica i estudia Nutrició en la universitat oberta de Catalunya. Vivims en Montcada,Montcada és un poble molt tranquil. Jo treball cuidant persones grands.
  La meva filla és jove i molt alegre, sovint quan tenim temp ens anem de compres, per tirar l´ estrés.
  M`agrada la companyia de la meva filla

  Respondre

 6. saida ghazouani serroukh

  12 Gen 15
  1:49 #

  Em dic saida, tinc 44 anys soc de marroc i visc a montcada amb la meva familia.
  Tinc 3 fils i una filla, el gran és diu Mohamed té 24 anys , el segond és Zamaría té 24 anys , el tercer és Adam té 9 anys , la nena és Malak tél 4 anys i el meu marit és Abdelkadere té 50 travalla de cuiner.
  Jo no travallo soc mastressa de casa i estic contenta amb ells
  M’agrada viatjar anar de compra, llevo els fils al parq.

  Respondre

 7. NORMA SOFIA TORREZ

  13 Gen 15
  12:17 #

  Em dic Norma, tinc 23 anys i sóc de Nicaragua, viu a Montcada i Reixac, amb el meu marit que es diu Cesar i la nostra nena de 5 anys que es diu Angeliz. De moment treball mitjà torn d’independent adiministrativa en Ges Cool Center per a l’operadora Jazztel operant des FTTH. M’agrada la meva feina perquè dia a dia parles amb persones diferents i escoltes diferents accents.

  M’agrada molt llegir clàssiques Literatura britànica majorment Sobretot gaudir de la nostra filla.

  Respondre

 8. Emely

  13 Gen 15
  14:24 #

  Em dic emely, tinc 30 anys i Soc de Venezuela, i visc en montcada, amb la meva parella que es díu orlando i el meu fill Sebastián.
  m’ agrada caminar i escoltar música i veure pel·lícules a casa amb la meva familia.
  en aquests moments no estic treballant

  Respondre

 9. mounir el mouden

  13 Gen 15
  22:57 #

  Hola en dic Mounir, sóc del nort del Marroc. Tinc 35 anys, visc a Montcada iReixac amb la meva dona i el meu fill de 22 mesos. Estic estudiant català a la casa de la vila.
  M’agrada viajar i coneixer ciutats noves, també m’agrada fer pastisus.

  Respondre

 10. naima enakachi

  14 Gen 15
  2:22 #

  Em dic naima, soc de marroc en un ciutat es diu tanger.
  Visc en montcada i reixac, amd el meu marid, que es diu mostafa. Tinem un fill de 4 anys, que es diu ilias.
  Yo no traballo soc mastresa de casa, pero a vegadas faig pastisus a un bar baix de la meva casa.
  M’agrada fer pastisus, i pasajar, i viatjar al marroc visitar la meva familia.
  En el meu temps lluire m’agrada molt conectar en internet, i chatiar amd ells amics.

  Respondre

 11. Mariel

  14 Gen 15
  10:18 #

  Hola en dic Mariel Soc del Perú, Visc a Montcada Reixac fa 8 anys treballo d’auxiliar d’infermeria en un geriàtric en el torn de la nit al principi em va costar treballar amb persones grans ja que és l’etapa final de la nostra vida ara tinc l’experiència, pel dia cuino, net, i em connecto una hora a l’ordinador per saber com va una petita empresa que tinc al Perú m’agrada l’esport, quan tinc temps vaig a gym i el cap de setmana sempre sortim a passejar en família a la nueva Parella li agrada viatjar i al meu fill el cinema, tinc el dons de la paciència, els meus herois favorits són els meus pares.

  Respondre

 12. saida koubaa

  29 Gen 15
  22:35 #

  Hola em dic saida soc del marroc tinc 30 anys visc a montada i reixac estic casada tinc 3 fills un nen i2 nenes soc mestresa de casa m’agrada mol cuinar i llegir

  Respondre

 13. Petra

  13 Nov 15
  15:20 #

  Priméro mue entecion es am este curs parlar un poc de catalan i relacionar am gent catalán

  En dic petra
  Tot mue famila viue en holanda ,, tin concle i tia i cosi i cosina , péro mue familia so mi mare i mi dues germas tots vieun en holanda
  Jo visc a espana am mue filla .

  Respondre

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Ana: Hola!!! Soc l’Ana, amiga també dels nuvis. La noticia d’aquest casament ha estat una sorpresa i...
 • Sonia: Hola!! Em dic Sònia i sóc companya de feina de la núvia. Ens coneixem des de fa almenys cinc anys. Encara...
 • Maribel: Hola a tots, Soc Maribel, amiga dels nuvis des de fa molt temps. Vivint al mateix carrer, encara em recordó...
 • Bernat Pérez: Hola profa em dic Bernat.Intento que la vida sigui una festa . Estic desitjant que el casament ,la...
 • Jordi: Hola parella em dic Jordi. El nuvi i jo es coneixen des de que eren petits. Encara em recordo la primera...

Núvol d'etiquetes

anunci Article d'opinió Avui Avui hem fet Bibliografia Bàsic 1 Bàsic 2 bàsic 3 carnet d'estudiant castanyada Club de lectura descripció Elemental 1 El secret del meu turbant Ens presentem feina fets de llengua gerundis i participis irregulars intercanvi intermedi Intermedi 3 la meva feina ideal lectures Llegim en català Nivell D nivell de suficiència nivell elemental nivell intermedi Per saber-ne més petons de diumenge plataforma per la llengua poesia Presentació Prova final Racó de lectura receptes de cuina sensibilització Suficiència 1 Suficiència 2 sílvia soler Voluntariat per la llengua